Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bak canım kullanıcı paneli....profili düzenle...sonra en altta kan bağışının üstünde ....oraya yapıştır önce bişi yazıyosa sil orayı sonra yapıştır..

ikinci verdiğim link daha popüler kabul ederse..bebeğin gelişimi de var ya...

cecencim hoşgelmişsin canım mesajına cevap yazmayı unuttum bak hamiş haberini görünce...ben iyiyim çok şükür canım bekliyoz işte kurbanlık koyun gibi..inşallah sonu iyi olur...

kardelencim değerin yine de çok güzel canım senin kaç yumoş çatlamıştı diye merak ettim de...bir de kaçıncı günündü bugün?

cecencim hoşgelmişsin canım mesajına cevap yazmayı unuttum bak hamiş haberini görünce...ben iyiyim çok şükür canım bekliyoz işte kurbanlık koyun gibi..inşallah sonu iyi olur...

inşallah canım bu bekleyişler güzel bekleyiş moralini yüksek tutki güzel olsun buarada kim hamişmiş allahım bizede en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq::CüvCüv:

kardelen hamiş ya canım...inşallah canım inşallah allah nasip eder...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:

nelke......................7 ocak 2010 ..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

HAMıŞLER...:teytey:
kardelen82f...............:CüvCüv:

Son düzenleme:
kardelencim bence sen hemen bi rapor al iyice dinlen...nasıl olsa okul kapanıyo...

tarihi geçenleri de siliyorum ya....olsa yazarlardı heralde...

inşallah eşin ve senin için herşey güzel olur canım. tüm dualarım senınle.nazar değmesin maşallah deyimde sana

kardelencim inan ki çok sevindim,allah tamamını getirsin,umarım 9 ay sonra kucağına alır,seversin bebişini..

hadi bakalım darısı bizlere..tahlil günüme 9 gün var benim.ama ne bilim pek bir belirtim yok.sizde de öylemi?aşılama günü ve sonraki birkaç gün kasık ağrıları oldu.ama şimdi progesterondan dolayı halsizliğin dışında bir belirtim yok.
yarın mübarek cuma günü kızlar dua edelim..

oh oh oh maşalah maşallah.. 41 e kadar yolu var boncukların :)
kaçıncı aşılamandı kardelen. sorun neydi sizin?

aman ne güzel ya. içimize su serpildi valla.. darısı bizim başımıza :)

ilk aşılamamdı canım yumurtalarım çok dominanttı eşimdede varikosel var sornumuz buydu.Allah sizede nasip etsinmutlu haberler alalım:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…