- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.561
ilk aşılamamdı canım yumurtalarım çok dominanttı eşimdede varikosel var sornumuz buydu.Allah sizede nasip etsinmutlu haberler alalım:CüvCüv:
eşimde askere gidicek...aslında cok kararsızım hala tedavi süreci içindeyim ve hala kararsızım bi yandan eşim olmck hamile hamile naparım diorum biyandan hiçdeğilse hamileyim derim geçer zman diorum boshayallersmile napıcam bilemiorum kızlar...eskiden eşi askerdeyken hamile kalanlara sasırırdım ama...işte şimdi kendim yasıorumboshayallersmile akıl danısıorum cevremdekilerden ama herkse bişe dior...bilmiorum kızlarboshayallersmile napıcambilmiyorumkismile hayırlısı neyse o olsun diyorum şimdi ben cok heycanlıyım bizde biraz morfoloji sorunuda var ama zannedersem pek etkeni yok dogal yolla kalmıstım çünkü...?2.si ise şu prolaktin hormonum 33 cıktı doktor yüskek diil kafana takma dior bense korkuorum acaba asılamamı etkilermi die doktora ilaç vermeme gerek yok birden 0 lara düşer o daha kötü dior bu prolaktin herşeye baglı iner cıkar dedi....eyvahedigeldismile offf işte böle kızlar....RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH:Saruboceq:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
OH BEEEEEEkızlar hamileyim ama pzt tekrar test istediler:)
kızlar maleseeeeeeeeeeeeef benimde test sonucum 2.00 çıktı yani negatif bu seferde olmadı artık uzun bir süre tedavi yaptırmıycam bugün saat 4 beri sanki ben ben değilim aptal gibi ruh gibi geziniyorum ortalıkta iki aşılama birde tüp bebek olmadı kendimi toparlanayana kadar yokum daha adetimde gelmedi nasıl şey bilmiyorum sonuç 2.00 çıktı ama niye hastalanmadım allahım ne olur bebek isteyen herkese ver yarabbim
kızlarr gunaydınnn
uzun zamandır giremedim siteyee ama bir açtımm kardelen hamilee çokk sevindim hemde ilk aşılaman ..allahım bu topikte olan olmayan isteyen tüm kullarına bu duyguları tattırsınnn kardelenciğimm allahım tamamına erdirsinn ve bebişinle uzun yaşa bitanem:CüvCüv:
umut09 ve nelke naptınız kızlar...
Ben dün yaptıramadım testi.Sabah yaptırdım öğlene ancak gidip alıcam sonucu.Heyecandan çıldırmak üzereyim....
Ben dün yaptıramadım testi.Sabah yaptırdım öğlene ancak gidip alıcam sonucu.Heyecandan çıldırmak üzereyim....
dakikaları sayıyorum kızlar yaaa.hayırlısı olur inşallah çok çok az kaldı yarım saat sonra çıkacak.telefonla söylerlermi acaba yoksa öğlen ancak çıkabilirim almak için.arıcam bakalım ne olacak....
canim ya cidden senden cok umitliydim progesteron jel regleyi geciktiriyor, inan hic belli olmuyor belki de bu ay kendin hamile kalicaksin, icindeki anne olacagin sese hep guven, Allah yardimcimiz olucak.kızlar maleseeeeeeeeeeeeef benimde test sonucum 2.00 çıktı yani negatif bu seferde olmadı artık uzun bir süre tedavi yaptırmıycam bugün saat 4 beri sanki ben ben değilim aptal gibi ruh gibi geziniyorum ortalıkta iki aşılama birde tüp bebek olmadı kendimi toparlanayana kadar yokum daha adetimde gelmedi nasıl şey bilmiyorum sonuç 2.00 çıktı ama niye hastalanmadım allahım ne olur bebek isteyen herkese ver yarabbim
kardelencim artik tamamennnnnnnn inanteşekkürler canım şuan bile dua ediyorum burdaki kimseyi şahsen tanımıyorum ama herkes benim can yoldaşım dualarım herkese.... Allah hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.ben 2-2 buçuk yıllık evliyim hiç kalamamıştım hamile.sanki hiç olmayacakmış gibi geliyordu.kısmet herşey.burada okudukça diğer arkadaşlarımı benim de tutmaz diye düşünüyordum ama tutmuş.
ay dun biliyorum o dakikalar nasil gecmiyor, Insallah mujde verirsin, kardelen ayagini surdu geldi Insallah hemen yaz bize.dakikaları sayıyorum kızlar yaaa.hayırlısı olur inşallah çok çok az kaldı yarım saat sonra çıkacak.telefonla söylerlermi acaba yoksa öğlen ancak çıkabilirim almak için.arıcam bakalım ne olacak....
dakikaları sayıyorum kızlar yaaa.hayırlısı olur inşallah çok çok az kaldı yarım saat sonra çıkacak.telefonla söylerlermi acaba yoksa öğlen ancak çıkabilirim almak için.arıcam bakalım ne olacak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?