Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nelke telefonda biraz duygu somurusu yaparsan soyluyorlar sanirim, asilama oldum cok heyacanliyim isten cikamiyorum vs gbsinden:)) ay bende heyacanlandim:))

yaa kizlar test sonucu beklemek ne zormus meger ben dun sastim kaldim kendime:)) msnde bir arkadasim vardi da o destek oldu neyseki. bir de telefonda kadin soyleyene kadar kalbi durucak insanin, sonra cikmamis sonucum yarim saat sonra arayin deyince yollara attim kendimi gidip orda ogrendim kadin negatif dedi ben "tamamen mi negatif diom:)))))))))))))))))))))))))))
yaa catlatmadan uc dort cikicak mi onu merak ediyordum burda demiyorlar besten kucuk negatif deyip birakiyorlar:))))))))) kadinda bilmiyor tabii neden soruyorum, uzulerek negatif dedi tekrar simdi guluyorum ama aglancak haldeydim:))))))))))))))))

yalniz ben simdi asilama sonrasi 11. gunde catlatma ignesinden dolayi yalanci pozitif cikmayacagini ogrendim ya her asilama da artik dayanamaz onuncu gun yaptiririm:)))))))))) isin tek iyi yani bu, bu duruma pek sevindim :smiley-cool:

canım yaa...inşallah hepimiz hayalimize kavuşucaz üzülme...

hadi yaaa, nelkecim walla heyacan dolmustu icim sanki burda senle ogrenecektik mujdeni(
cok iyi biliyorum ilk sok nasil hissediyor insan ama her gecen saat daha iyi hissedeceksin Insallah.
uzulme desek bos(
kacinci gun yaptirmistin sen...
ama bu etkiden cabuk kurtulalimkki reglemiz gelsin de onumuzdeki aya stressiz saglikli yumurtlarimiz olsun diye dusunmek zorundayiz.

aşılamanın 14.günü bugün sabah verdim kanı işte.ilk defa kan testi yaptırdım inanılmaz heyecanlı aradım hastaneyi ama maalesef sonucunuz negatif dediler...ne kötü bişeymiş yaaa...bakalım bundan sonra neler olacak...

canlarım inşallah rabim tez zamanda yüznüzü güldürür canım allah büük inşallah melekleriniz kendilğinden gelir

ay nasıl heyecanlanmıştım yaa..aşkım üzülme...Şenizbir dahaki sefere inşallah..canım senin ilk aşılamanmıydı...

evet ilk aşılamamdı ve inanılmaz ümitlenmiştim çünkü doktor çok başarılı bir işlem oldu demişti.başarılı işlemin sonucuda bu olabiliyormuş işte gördük...

bebekler kaciyor biz kovaliyoruz gb oysaki belli bir gunumuz var demekki henuz gelmemis, ben bunu bilir bunu soylerim. kizlar 21 ayda hamile aklmistim o 21 ayda neler dusundum ne kadar uzuldum hamile kaldigimda ise "ne salakmisim" dedim kendime nasil da bosyere uzmusum kendimi. bebegimi nerdeyse 12 hafta tasidim kaybeddince ise bir sekilde hamile kalindigini ama saglikla dunyaya getirmenin asil onemli konu oldugunu ogrendim, ondan simdi negatifle cok yikilmiyorum cabuk topluyorum.
bize dusen saglikli hayirli bir gebelik icin dua edip beklemek. inanin bir gun hamile kalacagiz saglikla kollarimiza da alacagiz o zaman bu yazilara tebessumle gulecegiz. su an cok yipraniyoruz ama cok guzel gunlerimiz olucak hic o guzel caninizi uzmeyin cok fazla.

Canım yaa
hayırlısı
çalışmalara devam edecez
yılmıycaz bebişlerimiz gelecek :ecrin_bebek:
bugün ya da yarın
:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…