Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet ilk aşılamamdı ve inanılmaz ümitlenmiştim çünkü doktor çok başarılı bir işlem oldu demişti.başarılı işlemin sonucuda bu olabiliyormuş işte gördük...

olsun be bitanem demekki vakti saati değilmiş..kendini üzme..benimki de tutmadı..ilk aşılamamdı..şimdi 2. için bi ilaçlar verdiler reçete 850 lira tuttu..ssk rapor çıkarmak için..şubata kaldı aşılamam bu ay yapılmayacak yani...ama bu ay belki kendiliğinden gelir bebeğim diye ümitleniyorum..dünya umut dünyası..allahım bize de nasib edecek inşallah..hemen yapılacakmı ikinci aşılaman?...

Canım yaa
hayırlısı
çalışmalara devam edecez
yılmıycaz bebişlerimiz gelecek :ecrin_bebek:
bugün ya da yarın
:CüvCüv:

nelkecim sizde bir sorun var miydi?

bizde görünürde bir sorun yok ama en son gittiğimde doktor bunca zaman hiç ortaya çıkmayan bişey demişti.bende hipotiroidi olduğu için yumurtalıklarda tembelleşmiş...metabolizma yavaş olunca herşey yavaşlıyormuş.başkada bişey yokmuş ama yinede olmuyor işte.zaman kader kısmet adı herneyse onu beklicez bundan sonra...

nelkecimmerakla ümitle girdim senin içinolmamış.hayırlısı olsun demekki vaktideğilmiş ne diyelimüzülme kendini çok fazla yıpratma var Allahın bi bildiği demekki.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

HAMıŞLER...:teytey:
kardelen82f...............:CüvCüv:

Son düzenleme:
siyerra 10.günün mü bugün senin?
kaçıncı canım sizin?
bi de karnın felan ağrırsa hiç telaşlanma lütfen hayırlısı de hep rahat ol unutma sıkıntının hiç faydası yok

kardelencim aşılamanın 7. günü bugün.16 ocakta test yapacağım inşallah.tabi o zamana kadar kırmızılar gelmezse..ben daha önce tedavisiz 3 kez hamile kaldım.ilk ikisi sanırım kimyasal gebelikti.3.sü 2,5 aylıkken gelişmesi durdu ve küretaj..sonrasında da hamile kalamadım.ve ilk aşılamam yapıldı.2,5 yıllık evliyiz..
Allah tamamına erdirsin canım.dualarımız seninle ve hamiş kalan,bu yolda çalışan ve tedavisi negatif olup da pes etmeyecek tüm arkadaşlarımızla..ben sadece kendim için istemiyorum.Buradaki her bir insanın bu yolda ne zahmetlere katlandığının,hangi psikolojik süreçlerden geçtiğinin gerçekten farkındayım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Unutmayalım ki hepimizin imtihanı farklı farklı..Şuanda bir süreçten geçiyoruz.İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşacağız.Ben de bazen umutsuzluğa kapılabiliyorum ama dua edince rahatlıyor içim.
hadi kızlar..yola devam. bol bebişleri buluncaya kadar mücadele edicez.aslında asıl mücadele onlarla buluştuktan sonra başlayacak ama..

CANIM üzüldüm ama ne çare yılmadan savaşıcaz bebişlerimiz olana kadar

evet doğru söylüyorsun ben zaten emimdim olmıyacağından bugün adette oldum uzun bir süre düşünmüyorum kendimi toparlayana kadar mutlaka bir gün bizlerinde bebekleri olucak sen hemen başlıycakmısın tedaviye

sağol canım güzel dileklerin için bende her zaman dua ediyorum allahım hepimizi evlat sahibi yap mutlaka bir gün bizde anne olucaz senden çok güzel sonuç güzel haber yani anne olduğunu duymak istiyorum en kısa zamanda

kızlar size bir sorum olacak, bizim şimdi tedaviyle bi sürü yumoşlarımız oldu ya, bunlardan 1 tanesi tutsaydı, diğerlerine ne olcaktı? bilen varsa cevaplasın bana lütfen

canımben jel kullanmadım hem şuan hastayım bugün öğleden sonra geldi hiç iyi değilim çok yıpranmış hissediyorum kendimisenağlamasenağlamasenağlama

kardelencim takvimini güle güle kullan canım...9 ay görmek nasip etsin allah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…