- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.601
evet ilk aşılamamdı ve inanılmaz ümitlenmiştim çünkü doktor çok başarılı bir işlem oldu demişti.başarılı işlemin sonucuda bu olabiliyormuş işte gördük...
aşılamanın 14.günü bugün sabah verdim kanı işte.ilk defa kan testi yaptırdım inanılmaz heyecanlı aradım hastaneyi ama maalesef sonucunuz negatif dediler...ne kötü bişeymiş yaaa...bakalım bundan sonra neler olacak...
nelkecim sizde bir sorun var miydi?
siyerra 10.günün mü bugün senin?
kaçıncı canım sizin?
bi de karnın felan ağrırsa hiç telaşlanma lütfen hayırlısı de hep rahat ol unutma sıkıntının hiç faydası yok
CANIM üzüldüm ama ne çare yılmadan savaşıcaz bebişlerimiz olana kadar
gülücem herşeyin hayırlısı olsun canım..zamanı değilmiş bebişinin.lütfen kendini topla ve kafandan bir süre çıkar.kendini hazır hissettiğinde tedaviye devam edersin..bir gün bebişlerimiz gelecek biliyorum..Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.amin
canim ya cidden senden cok umitliydim progesteron jel regleyi geciktiriyor, inan hic belli olmuyor belki de bu ay kendin hamile kalicaksin, icindeki anne olacagin sese hep guven, Allah yardimcimiz olucak.
kardelencim artik tamamennnnnnnn inanInsallah her sey gonlunce gecicek bize dogumdan geldigin gunleri yazicaksin hep guzel seyler dusun ve gunde en az iki litre su ic lutfen. :CüvCüv:
ay dun biliyorum o dakikalar nasil gecmiyor, Insallah mujde verirsin, kardelen ayagini surdu geldi Insallah hemen yaz bize.
zaman geçmek bilmedi ama heyecanda herşey bitti...kısmet değilmiş ne yapalım...0,1 değer...
kardelen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?