- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
canım olmadımı olmuyo hersey Allahtan. sebepsiz kısırlık deniyo işte bunada. sen daha başındasın araştıra araştıra bi sürü detay öğreneceksin :) biz hepimiz jinekolog olcaz nerdeyse :) tabiki iki tarafta sorun yoksada aşılamayla başlıyorlar. önce vajinal ultrasonda seni değerlendiriyolar ve sonra adet bitiminde rahim filmi çekiliyor. o filmde tüplerin knalların açıkmı değilmi diye bakılıyor. eğer açıksa aşılamaya strat vermek için yumurta geliştirici iğne yada hap veriyolar yumurtaların buyuyunce yani 20 mm çapına ulaşınca çatlatma iğnesi vuruyolar ertesi günüde eşinden sperm alıyolar onu özel bi sıvıyla yıkayıp en hareketlilerini senin rahminin içine tüplerinin yanına enjekte ediyolar ama eşinin 3-4 gün perhizli olması gerek bu arada. sonra sana hoplayıp zıplamadan dikkatli bi bekleme süresi kalıyo belki bu süğreçte progesteron destekli ilaçlarda verebilir özüyle böyle yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltin :) a.s.a.s.
merhaba ben aranıza yeni katıldım senin için çok üzüldüm canım allah sevdiği kullarına büyük sıkıntılar verirmiş inşallah en kısa zamanda hamile haberini alırız ve en önemlisi sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini bende yarın 3.aşılamamı yaptırcam benim 2.aşılamam tuttu ama 11.haftada bebeğimin kalbi durdu kürtajla aldılar onu benden 1 sene ara verdim şimdi yeniden başladım dün akşam çatlatma iğnemi vurdum yarın sabah 9.30 randevum var bana ve benim gibilere dualarınızı bekliyorum lütfen :Saruboceq:
mrb kızlar bende ayn dertten muzdaribim allah hepimize bu yolda sabır versin
ben ilk aşılamamı 28ekimde olmuştum malesef tutmadı 2ciyi bu ay deniycez
adetimi bekliyorum suan 29 yada 30 aralıkta tekrar aşılama olcam inşlh bu kez
tutar rabbim aratmasın hepimiz hayırlısıyla anne olalım
adetim gelsin biranönce bitek onu istiyorum şuan kist çıkmasın Allahım yalvarırım bıktım kistten artık
ayy tamda bu streste nezle olmuşsun geçmiş olsun canım ya. Nane limon iç( bol bol ( mirmirmirmir
kızlar 4,97 olan bhcg 1,22 ye düşmüş yani evet tahminim doğru çıktı hamile değilim beni silin listeden. Kist olmasın allahım nolur doğru dürüst adet göreyim bari
canancım yok ya sancı faalan..off deli olcam bugün iğnelerim geldi bi başlasaydım.....sen oldun mu....
biliyo musun ben de grip oldum :roflol:
en yakın kartopu var şu an inşallah hayırlı haberlerini alırız......:Saruboceq:
evet canancım benim söktürücü biteli 2 gün oldu 5 güne olursun demişti doktor bekliyom işte...
hadi sana da yarasın iğnen bacııııımmmm....foşur foşur geçsin damarlardan tosun gibi yumoşlar olsun inşallahhhhhh..........kaydirigubbakcemile3
rüyalar bitanem yine de kan verseydin ya bazı doktorlar kanama olsa bile test istiyo....ben yaptır derim....olmasa bile allah büyük bugün olmasa yarın inşallahŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?