Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar 4,97 olan bhcg 1,22 ye düşmüş yani evet tahminim doğru çıktı hamile değilim beni silin listeden. kist olmasın Allahım nolur doğru dürüst adet göreyim bari

yorumun için tşk.ler canımma.s.

sağol birtanem ya...amin inşallah...allah yardımın olsun inşallah tutar...a.s.

canım benim inşallah tutar bu sefer tarihini habre vermeyi unutma...

adetim gelsin biranönce bitek onu istiyorum şuan kist çıkmasın Allahım yalvarırım bıktım kistten artık

canım ya nolur üzülme inşallah kist yoktur da hemen ikinciye başlarsın beraber bekleriz inşallah artık...a.s.

ayy tamda bu streste nezle olmuşsun geçmiş olsun canım ya. Nane limon iç ( bol bol ( mirmirmirmir

saol cnm, inşallah uzamadan gecer hemen.

kızlar 4,97 olan bhcg 1,22 ye düşmüş yani evet tahminim doğru çıktı hamile değilim beni silin listeden. Kist olmasın allahım nolur doğru dürüst adet göreyim bari

sıkma canını bitanem, hakkında hayırlısı, vardır bundada bi hayır, doğru zaman değilmiş demekki...tez zamanda gönderir rabbim bebeğini inşallah.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
kartopu..................15 aralık 2009
serpil02507.............17 aralık 2009
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010 (gel adet geeeeeeeel)
iipek34...................?????? 2010
dyd........................????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010

Son düzenleme:
düzelttim canancım...a.s......

hadi yaaaaa bi tane pozitif çıksın....:enbuyukkk:

canancım yok ya sancı faalan..off deli olcam bugün iğnelerim geldi bi başlasaydım.....sen adet oldun mu....

biliyo musun ben de grip oldum :roflol:

mltm cim bak sakın üzülme burada yazmaya devam et inşallah stresten gelmemiştir hemen adet olursun bize katılırsın...

canancım yok ya sancı faalan..off deli olcam bugün iğnelerim geldi bi başlasaydım.....sen oldun mu....

biliyo musun ben de grip oldum :roflol:

hadi ya, geçmiş olsun..benim adetim bitti bile...ben iğnelerin 3. sünü vurdurdum az önce, hakkımızda hayırlısı..söktürücü gibi bişi kullandın mı hiç?

en yakın kartopu var şu an inşallah hayırlı haberlerini alırız......:Saruboceq:

evet canancım benim söktürücü biteli 2 gün oldu 5 güne olursun demişti doktor bekliyom işte...

hadi sana da yarasın iğnen bacııııımmmm....foşur foşur geçsin damarlardan tosun gibi yumoşlar olsun inşallahhhhhh..........kaydirigubbakcemile3

en yakın kartopu var şu an inşallah hayırlı haberlerini alırız......:Saruboceq:

İNŞALLAH YA, HAMİŞ HABERLERİ DUYUNCA BÖYLE İÇİM Bİ TUHAF OLUYOR, SANKİ BENİMKİDE HEMEN OLACAKMIŞ GİBİ GELİYOR.

ay inşallah ya, istenilen çoklukta ve boyutlarda olur yumoşlar.. bu sefer pek bi umutluyum. inşallah gelecek meleğim...:CüvCüv:

rüyalar bitanem yine de kan verseydin ya bazı doktorlar kanama olsa bile test istiyo....ben yaptır derim....olmasa bile allah büyük bugün olmasa yarın inşallahŞeniz

yok canım ya drmla görüştüm 7. günü gel konuşalım dedi sanırım 2. aşılamamı yapacak bakalım ne olacak offfffff offfffffff dün çok ağladım ama şimdi daha iyiyim...umarım sizlerden güzel haberler alırız...benim hayallerim bu ayda ertelendi...:çok üzgünüm:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…