Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bilmiyorum canım.2 aşılama negatif olnuca 3. de negatif olur düşünüyoruz.bizde 15 tatilde tüp bebek düşünüyoruz.bende çok kaygılıyım.inşallah tüpe gerek kalmaz.bu ay kendiliğinden hamile kalırım..ama doktor ne der bilmiyorum.

ama aşılamalarım klomenle olmuştu.acaba bu kezde iğneli aşılamamı yaptırsam acaba diyorum.tüp bebek daha zor çünkü.ama birde 15 tatil gibi bir fırsatıda kaçırmak istemiyorum.yardımcı olun nolur.ne yapsam kafamçokkarıştı

zaman geçmek bilmedi ama heyecanda herşey bitti...kısmet değilmiş ne yapalım...0,1 değer...

üzülme arkadaşım, bende kendimi yeni toplayabildim napalım kader iştee....zaten artık ne 0,1 ve nede tek çizgiyi görmek istemiyorum ama herşey bigün düzelicek ve unutucazz

canım bu gün dr gittim ne yapcaz bebişi tutamadım dedim sırnaşık şey
drm pztsi gel tedaviye devam ediyoruz dedi
bu dra çok güveniyorum hayırlısı
bizler bebiş istiyoruz :ecrin_bebek:
rabbim de verir inşallah :Saruboceq:

kizlar asilamada verilen yuzdelere bakilirsa bizim formda her asilamada uc kisi falan cikmali hamile, doktorlar 4 asilama oneriyor burda dort ayda 12 kisi ederiz ee o dort aydan sinrada hamile kalanlarimiz olur yani kendiliginden:))
kisacasi belki bu ay degil ama onumuzdeki aylarda bizlerden biri hamile olucak asilamayla diye dusunun. basta rakamlar az geliyor ama 20 kisiden 12 kisi 4 ayda hamile cok iyi bir sayi hanimlar.

canım valla ben bu stresi daha fazla kaldıramayacağım,şubat ayında tüpe geçicez en azından tutma şansı çok yüksek...

yine aşılmamı yaptırıcan inşallah bu sefer olur yüzün güler bebek heberiyle doktorun iyimi memnunmusun acaba bende ona gitsem mi tedaviye başlıycam zaman

canım valla ben bu stresi daha fazla kaldıramayacağım,şubat ayında tüpe geçicez en azından tutma şansı çok yüksek...

bende senin gibi düşünüyorum eğer kendimi bi toparlarsam tüp bebek yaptırıcam benim onda şansım daha yüksek çünkü sperm problemi var o tedavide döllenip koyuluyor yumurtalar tutma şansı daha yüksek sen zamanına karar vermişsin allah yolunu açık etsin umutla senden güzel haberler bekliyorum:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım senin problem neydi eğer eşinle ilgili ise bence tüp bebek tedavisine başla ben bu sefer çok büyük hata yaptım diye düşünüyorum çünkü aşılama ile güzel sonuç alamıyacağımı bile bile yaptırıp kendimi yıprattım o yüzden hem kendimi toparlayıp hemde maddi yönden toparlayıp tedavime başlıycam bence sende kararını doktorun ve eşinle birlikte güzel araştırıp ona göre karar ver bizde anne olucaz ama sabır ben kendime değil başkaların güzel moral vermeye çalışıyorum ama kendime beceremiyorum

yine aşılmamı yaptırıcan inşallah bu sefer olur yüzün güler bebek heberiyle doktorun iyimi memnunmusun acaba bende ona gitsem mi tedaviye başlıycam zaman

benim ilk aşılamamdı canım ikinciyi de deniycem
eğer olmazsa üçüncüyüde
ondan sonra tüp bebek
dr dan çok memnunum tavsiye ederim
hem maddi açıdan da iyi (devlet karşılıyo)

kardelen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik

ya ilginç ağrılar hep bitti sadece göğüslerim ağrıyor biraz.yarın tekrar test yaptıracam değer en az iki katı yükselmiş mi diye.kendi doktorum gerek yok diyor ama içimiz rahat etsin eğer dış gebelik vs. olursa ona göre önlemini alırız canım.sen ne düşünüyorsun tekrar yaptıracak mısın canım

benım dr 1 ay ara verelım vücüdun toparlansın,kafanı dinlebiraz dedi. hazırım dediğim zaman 2. yapıcak.inş yarın güzel haberler alırsın canım.

benım dr 1 ay ara verelım vücüdun toparlansın,kafanı dinlebiraz dedi. hazırım dediğim zaman 2. yapıcak.inş yarın güzel haberler alırsın canım.

saol canım benim inşallah.Allah izin verirse senden de güzel haberler alacağım:)
kendine çok iyi bak sanki hamileymiş gibi özen göster kendine ki bünyen de psikolojin de çabuk toparlansın

kızlar size bşy danışmak istiyorum.bugün bir yakınım ile konuşydm onun bi arkadaşınında çocuk bi türlü olmamış bır doktora gitmişler testler yapılmış.kocasında troit rahatsızlığı çıkmış bunun için adam ilaç kullanıyomuş zaten ama dr a söylememişler hiç.. onun dışında hiç bır rahatsızlıkları yok.dr ilacı kesmesını söylemiş adama.ilacı bırakınca kadın hamile kalmış ve çocukları var gayet sağlıklı. benım eşimdede hipotiroid var her gün düzenli hap içiyor. acaba ondan dolayımı olmuyo bizimde dıye düşündüm.dr söylemiştik ama önemli değil demişti eşimdekı rahatsızlık için.sizdede böyle bişey yaşıyan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…