- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.621
kardelencim takvimini güle güle kullan canım...9 ay görmek nasip etsin allah...
zaman geçmek bilmedi ama heyecanda herşey bitti...kısmet değilmiş ne yapalım...0,1 değer...
evet doğru söylüyorsun ben zaten emimdim olmıyacağından bugün adette oldum uzun bir süre düşünmüyorum kendimi toparlayana kadar mutlaka bir gün bizlerinde bebekleri olucak sen hemen başlıycakmısın tedaviye
bilmiyorum canım.2 aşılama negatif olnuca 3. de negatif olur düşünüyoruz.bizde 15 tatilde tüp bebek düşünüyoruz.bende çok kaygılıyım.inşallah tüpe gerek kalmaz.bu ay kendiliğinden hamile kalırım..ama doktor ne der bilmiyorum.
iyiyim. hergün dışarı çıkıyoruz eşimle geziyoruz öyle kafa dağıtıyorum. ya artık çocuk görmeye dayanamıyorum . sen nasılsın?fesleğencim sen nasılsın canım toparladın mı kendini?
canım bu gün dr gittim ne yapcaz bebişi tutamadım dedim sırnaşık şey
drm pztsi gel tedaviye devam ediyoruz dedi
bu dra çok güveniyorum hayırlısı
bizler bebiş istiyoruz :ecrin_bebek:
rabbim de verir inşallah :Saruboceq:
canım valla ben bu stresi daha fazla kaldıramayacağım,şubat ayında tüpe geçicez en azından tutma şansı çok yüksek...
ama aşılamalarım klomenle olmuştu.acaba bu kezde iğneli aşılamamı yaptırsam acaba diyorum.tüp bebek daha zor çünkü.ama birde 15 tatil gibi bir fırsatıda kaçırmak istemiyorum.yardımcı olun nolur.ne yapsam kafamçokkarıştı
yine aşılmamı yaptırıcan inşallah bu sefer olur yüzün güler bebek heberiyle doktorun iyimi memnunmusun acaba bende ona gitsem mi tedaviye başlıycam zaman
kardelen nasılsın?nasıl gidiyor hamilelik
benım dr 1 ay ara verelım vücüdun toparlansın,kafanı dinlebiraz dedi. hazırım dediğim zaman 2. yapıcak.inş yarın güzel haberler alırsın canım.ya ilginç ağrılar hep bitti sadece göğüslerim ağrıyor biraz.yarın tekrar test yaptıracam değer en az iki katı yükselmiş mi diye.kendi doktorum gerek yok diyor ama içimiz rahat etsin eğer dış gebelik vs. olursa ona göre önlemini alırız canım.sen ne düşünüyorsun tekrar yaptıracak mısın canım
benım dr 1 ay ara verelım vücüdun toparlansın,kafanı dinlebiraz dedi. hazırım dediğim zaman 2. yapıcak.inş yarın güzel haberler alırsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?