Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cok enterasan bir sey soyluyorsun cunku benim esimdede hipertroid var. ama hiper oldugu icin mi yoksa ikisindede gecerli mi bilmiyorum doktorlar erkekte alakasi yok dior kadinda var dior. ben de hic inanmadim ama troidi icin gitiigi uzman ve jinekologumuz illa hic alakasi yok dior.
hamile kaldigim ay ilaci kullandi mi hatirlamiyorum ama genelde bizimki kullanmior yine de kalamadim( birde esimde ilaclarda hiperi duzeltmiyor zaten.
benimde cok merak ettigim bir konu acikcasi.

kızlar bu konuda hiçbir bilgim yok fakat ben başka bişey söyleyecem.bol su için lütfen şimdiden başlayın bi dahaki aşılamanız için.benim doktorum ısrarla 3 lt günlük su içmemi söylemişti ve ben tutmasını özellikle buna bağlıyorum deneyin siz de ne olur.ben 1 bardak bile içmezdim işim gücüm kahve çaydı.su içtikçe uzaklaştım bunlardan.hava soğuk diyosanız ılık su için ama için lütfeennn

humis mrb canım,ben tüp bebek listesinde humıs ismini gördüm,o sen misin canım?

merhaba berkalcim..
tüp bebek yaptırıcaz ama bu ay ara verdik..inşallah önümüzdeki ay..
ben soğan kürü yapmaya karar verdim canım çarşambadan beri başladım içiyorum..ve bugün adeditimin 7. günü olmasına rağmen acayip kanamam var yaa..acaba bu kürden mi endişelendim..sadece kanama gibide diil bir tuhaf..

kızlar ben çok kararsızım,benimde ilk aşılamamdı ve tutmadı fakat eşimde de bende bir problem gözükmüyor,2,5 yıllık evliyiz eşimin 3-4 ay sonra doğu hizmeti var,o yüzden biran önce bebek sahibi olmak istiyoruz.2,aşılamaya geçecektik fakat ben ilkinde sonucu öğrendim ve çok yıprandım elimde olmadan.2, aşılamada tutmazsa çok kötü olurum diye korkuyoruz. O yüzden eşim tüp bebeğe geçmek istiyor ama ben çok kararsızım ve daha yaşım 22 bu yaşta tüp bebek saçma geliyor biraz bana,ama bende bir an önce olsun istiyorum artık cok stres oldum,sizce ne yapmalıyım?bir türlü karar veremedim..

canım belki kist falan varsa onu söküodur..çünkü ben kahverengi akıntı yapar die okumuştum...

canım bizde bu ay dinlenicez ama doktorum tüp bebek öncesi doğum kontrol hapı verdi,benimde adetimin 4, günü ama adetim bitti sayılır.sizde bi problem var mıydı?eşimde tüpe geçmek istiyor ben çok kararsızım ya bi istiyorum bi istemiyorum(

ay canım ya bu kadar olur valla..bende 22 yaşındayım ve eşimiz doğu görevi var en geç haziranda atanıcaz..onun için biran önce olsun istiyoruz..3.aşılamamızda tutmadı işte..doktor normal şartlarda olur acele etmeyin diyor ama biz dinlemiyoruz illaki biran önce olsun istiyoruz..napmak lazım bilmiyorum ki..
ama stres yapma..şöyle de bişiy var..aşılama normal yolla hamile kalma oranıyla çok yakın..yani en fazla %20 -25 şans var..bu tüp bebekte daha fazla biliyosun..o yüzden ben artık aşılama denemek istemiyorum çok yıprandım

canım normalde adetin kaç gün sürüyor?

doğum kontrol hapı niye verdi acaba..çok ilginç geldi..
bende pos var canım..
önümüzdeki ay inşallah tüp bebeğe başlıycaz..kararımızı verdik..maddi açıdan ve bedenen bi toparlanmamız gerekiyor ama bu ay..
birde merak ediyorum adetimin düzenini nolucak acaba

canım benim ilkti ama tekrar 2,negatifi kaldıramam kendimi biliyorum,tüpte şansımız %50-60 lara kadar çıkıyor ve bu çok iyi rakam aslında.Ama tabi ki o da kesin değil,bi de ondan da kötü sonuç alırsam diye de korkuyorum.Aslında ben pozitif düşünen biriydim ama bu negatif beni biraz depresyona soktu sanırım ,sen kararını verdin galiba ben ne yapcam bilmiyorum ya,bide bi sorunda gözükmüyor,hala kendiliğnden olurmu acaba diye de düşünüyorum,insan ümidini kaybetmekte istemiyor,ama olsa zaten 2,5 yıldır olurdu heralde offf ya ...

canım tüp bebek öncesi ,hormonların baskılanması gerekiyormuş o yüzden 21 gün kullan dedi daha sonra coraspirin başladı bana.Valla bende bilmiyorum adet düzeni ne olcak ama yine eskisi gibi gider heralde...

hiç bişiy için kesin bişiy yok tabi canım ya..ama dediğin gibi doktor tüp bebeğe daha çok şans veriyor..aşılama da doğala daha yakın malum..
ben evet kesin kararlıyım tüp bebek yaptırmaya..eşimde hemfikir.istanbuldayken en iyi imkanlarla bir bebek sahibi olmak istiyoruz doğuya gitmeden..acelemizde bundan zaten..
ama olumlu düşün canım benim nolur..bu da büyük etken biliyosun..kafaya takma nolur..korkularını yenmeye çalış..
inşallah en kısa zamanda istediğimiz gibi sonuçlar alırız..dinlen kendine gel biraz..ben öyle yapıyorum bu ay..ailemin yanına gidip stresten uzak dinlenicem..

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
güzel_akçay............5 ocak 2010 .................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
jenefer1983............11 ocak 2010 ..................:teselli:
iipek34...................11 ocak 2010 ..................:teselli:
sultanım83............16 ocak 2010 ...................:teselli:
siyerra..................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
akrep83................???? 2010

HAMıŞLER...:teytey:
kardelen82f...............:CüvCüv:

canım bizde aynen doğuya gitmeden izmirdeyken bebek sahibi olmak istiyoruz,doğuda bide bunlarla uğraşmak çok zor olacak,sanırım tüpe geçicem canım.İnşallah en kısa zamanda bebeğimize kavuşuruz ikimizde,gerçekten sabır çok önemli bu işlerde ama ben her konuda sabırsızım malesef..

haklısın canım sabır sabır en büyük zorluk..ama sonucunu düşünerek moralini yüksek tutmaya çalış nolur..en kısa zamanda güzel haberler verelim birbirimize..

kızlar ben şimdi çıkıyorum..kahvaltı edicez..daha sonra yine görüşürüz inşallah..morallerinizi yüksek tutunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…