- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.661
canım hiç bilmiyorum ki ya bi tuhaf oldum valla..pos var bende acaba onunla alakalı bişiy mi ki..
haklısın canım sabır sabır en büyük zorluk..ama sonucunu düşünerek moralini yüksek tutmaya çalış nolur..en kısa zamanda güzel haberler verelim birbirimize..
kızlar erkekler için keçiboynuzu kürü çok iyimiş..
Herkese günaydın kızlar :))))))))))))))))))))))
sancux sen ne yaptın tatlım,tüpe geçicem demiştim hatırladığım kadarıyla..
Evet cnm kararım değişmedi. Kistlerim geçsin diye doğum kontrol hapı kullanıyorum. 10 gün kaldı bitmesine. Hastalanırsam hemen 2.günü başlıyorum tedaviye hayırlısıyla.
canım benim de doktorum doğum kontrol hapı önerdi ama kist varmı yok mu gitmedik kontrole,senin de ilk aşılamandı ve bi problem yoktu demi ?
kızlar bu konuda hiçbir bilgim yok fakat ben başka bişey söyleyecem.bol su için lütfen şimdiden başlayın bi dahaki aşılamanız için.benim doktorum ısrarla 3 lt günlük su içmemi söylemişti ve ben tutmasını özellikle buna bağlıyorum deneyin siz de ne olur.ben 1 bardak bile içmezdim işim gücüm kahve çaydı.su içtikçe uzaklaştım bunlardan.hava soğuk diyosanız ılık su için ama için lütfeennn
kızlar ben çok kararsızım,benimde ilk aşılamamdı ve tutmadı fakat eşimde de bende bir problem gözükmüyor,2,5 yıllık evliyiz eşimin 3-4 ay sonra doğu hizmeti var,o yüzden biran önce bebek sahibi olmak istiyoruz.2,aşılamaya geçecektik fakat ben ilkinde sonucu öğrendim ve çok yıprandım elimde olmadan.2, aşılamada tutmazsa çok kötü olurum diye korkuyoruz. O yüzden eşim tüp bebeğe geçmek istiyor ama ben çok kararsızım ve daha yaşım 22 bu yaşta tüp bebek saçma geliyor biraz bana,ama bende bir an önce olsun istiyorum artık cok stres oldum,sizce ne yapmalıyım?bir türlü karar veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?