Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hiç bilmiyorum ki ya bi tuhaf oldum valla..pos var bende acaba onunla alakalı bişiy mi ki..

olabilir canım..zaten soğan kürü pco için birebir...ben de şimdi kuru incir kürü yapıorum kendime de eşime de...bi de sabahları polen yiyoruz...ayrıca havuçsuyu da içio...inşallah adamın miğdesini bozmam..:roflol:

haklısın canım sabır sabır en büyük zorluk..ama sonucunu düşünerek moralini yüksek tutmaya çalış nolur..en kısa zamanda güzel haberler verelim birbirimize..

çok sağol canım,moral verdin gerçekten,inşallah emeğimizin karşılığını alırız,ve biran önce kavuşuruz meleklerimize..

Evet cnm kararım değişmedi. Kistlerim geçsin diye doğum kontrol hapı kullanıyorum. 10 gün kaldı bitmesine. Hastalanırsam hemen 2.günü başlıyorum tedaviye hayırlısıyla.

canım benim de doktorum doğum kontrol hapı önerdi ama kist varmı yok mu gitmedik kontrole,senin de ilk aşılamandı ve bi problem yoktu demi ?

canım benim de doktorum doğum kontrol hapı önerdi ama kist varmı yok mu gitmedik kontrole,senin de ilk aşılamandı ve bi problem yoktu demi ?

İlk aşılamamdı ve sebepsiz infertilite. Ama 2 senedir uğraşıyoruz hiç hamile kalamadım. Doktor normal yoldan hamile kalma şansımızın ayda %2-3 olduğunu söylüyor. Aslında biliyorsunuz hamile kalamamızın bir nedeni var sebepsiz diye birşey yok sadece tespit edilemiyor. Bazı testler varmış çok pahalı ve tespiti zor. Bu testleri yapana kadar tüp bebek yapılır diyor doktor.

Berkalcim kistin varsa zaten doğum kontrol hapı temizler. Aşılama için kullandığımız ilaçlar yapabiliyor. Benim arkadan gelen 2 yumurtam vardı onlar çatlayamamış kist oluşmuş. Daha önce hiç kist olmamıştı bende doktor normal önemli birşey değil dedi. Ama kist olmasaydı hemen tedaviye başlayacaktık. Ama kısmet değilmiş herşeyde bir hayır vardır, ben çok inanırım. Hiçbirşeye üzülmüyorum, çok umutluyum bu sefer olacak diye.

su yuzunden sadece tutmaistir aa eskiden hic su iceyen ben kesinlikle bebek deneyenlerin gunde en aziki hamileyken de uc litre icmesine cok cok katiliyorum. kizlar basta sevmesenizde sonradan ictikce icesi geliyor insanin inanin ben haftada bile bir litre icmezdim,sadece kahve kola caydi ictigim surekli migrenim vardi, hamile kaldim alistim suya o gundur migren nedir biliyorum, 6 aydir bitti bas agrisi. lutfen ama lutfen cok su icin simdiden.

yaa canim oyle gencsinizki, doktorumun bana dedigi genclerde tup bebegi son ve son care dusunuyorum cunku veridigimiz ilaclarin etkisi ilerde kadinda cikiyor bazen. ve ben 30 yasim bitiyor hala cok gencsin dior alem doktor. turkiyede tup^bebek cok normal gb olmadi hadi tup diyorlar hemen. ikibucuk yildir evlisin sana cok geliyor ama hem yasiniz hem evliliginiz Masallah cok yeni.
sebepsiz infertelite bizimki de, ben 21.ayda hamile kalmistim ve 20.ayda turkiyedeydim bana olmaz artik sizin normal tup yapin dediler, dondum o ay hamile kaldim ve uc ay da devam etti bebekte kromozom hatasi dahi yoktu yani nerdeyse tehlike bitiyordu. benim burdaki doktorum diyorki, sen yine dogal hamile kalirsin ama bebegi kaybetmek seni cok etkiledi, beklemeye gucun kalmadi ondan asilamayla hizlandirmaya calisiyorum, bir yila olmazsa tupu de o zaman dusunuruz ama lutfen acele etme, cok agir hormon ilaclari alicaksin tup bebekte, olacagi da garanti degil diyor. sen ona 22 yasindayim diye gitsen asla tup bebek yapmaz benim doktorum sana henuz. ayrica sebepsiz ya yani sebebi bilinmiyor ya, hep sunu soyler doktorum belki de o bilmedigimiz sebep o ay ortadan kalkti ya da artik tamamen kalkti. yuzde iki uc denmesine aldanmayin sebepsiz infertelitede 3 yilda gebelik olmazsa o zaman dusundurucu der.
gercekten de bizi formda ben 21 ayda, bir arkadas 25 ayda digeri 26 ayda hamile kaldi. diger ikisi cok sukur cok iyi ilerliyor teki bebegini kucagina bile aldi.
cok uzun yazdim ama sebepsiz infertelitede cok arastirdim cok konustum doktorlarla formdaki kadinlarin yuzde sekseni 20 ile 30 ay arasinda hamile kaldi, sebepsizde.
eger sabriniz varsa ve gencseniz beklemeyi deneyin kizlar.

sancuxcu sana da yukarda yazmis oldum berkale yazarken, bosver yuzde iki uc denmesini, yuzde iki uc demek nerdeyse imkansiz demek kadinlar kulubunde sebepsiz infertelitede cogu kisi hamile su an.evet hepsi iki yil gb bir surede hamile kaldi ama kaldi.cok ilginc kizlar turkiyede doktorlar bir yil der ya, fransada iki yilda hamile kalinmasi normal deniyor. kadin 35 yasinin altindaysa paranizla bile tup bebek yapmazlar size iki yil denemeden, ama eltim 38 yasinda gitti fransada uc ay sonra yaptilar hemen tup bebek.inanin defalarca olmadi kendi kendine hamile kaldi:))) 41 yasinda bir daha kaldi simdi 42 dogurmak uzere ve ikiz hem de ucu de dogal. hic morel bozmayin.
ama baktiniz dayanamiyorsunuz tabii tup bebek de yapin kizlar, Allah sebap o kilicak belki, kader yonlendiriyor belki. sadece sakin karar verin guzeller.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu ay şu soğan kürü diyodunuz galiba onu yapıyım dyrum. yapanlar nasıl yapıcağımı yazabilirmi?eşimde içebilirmi?

orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.

Uyarı: ıbrahim Saraçoğlu Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalıdır.

inşallah işine yarar canım:)

kizlar test negatifti 11.gun doktorum erken baktirmis diye kizmis esime ama bugun geldi benim yenge:)) normalde yarindi gunum bugun basladi minikcik belliki yarina normale donucek. ben testten sonra zaten doktoru ciddiye almamistim sadece yarismanin bu etabindan cekildigimi, onumuzdeki etaplara gecme hazirligina basladigimi belirtek istedim sizlere:))))))))))
aman ne yapayim dalgaya vuruyorum artik kizlar, canimiz sagolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…