- 29 Aralık 2009
- 165
- 1
- 118
- 40
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.681
canım senin problem neydi eğer eşinle ilgili ise bence tüp bebek tedavisine başla ben bu sefer çok büyük hata yaptım diye düşünüyorum çünkü aşılama ile güzel sonuç alamıyacağımı bile bile yaptırıp kendimi yıprattım o yüzden hem kendimi toparlayıp hemde maddi yönden toparlayıp tedavime başlıycam bence sende kararını doktorun ve eşinle birlikte güzel araştırıp ona göre karar ver bizde anne olucaz ama sabır ben kendime değil başkaların güzel moral vermeye çalışıyorum ama kendime beceremiyorum
eşimde içsinmi sence?
mrb kızlar..son durumlar nasıl?ya kimseyi üzmek istemem ama dün hafif lekelenme gördüm..zaten hiçbir gebelik belirtim yok..sanırım olmıcak..aşılama tarihim 31 aralık ve 1 ocak.erken çatlama olduğu için çift aşılama yapılmıştı.test tarihim 16 ocaktı.lekelenmesi olan ve hiçbir belirtisi olmayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?sanmıyorum.neyse inşallah sizlerden iyi haberler alırız
herkeze günaydın canım merhaba bende 26 aralıkta aşılama yaptırdım bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı inanmıyorum snırım hamileyim ama sana şunu söyliyecem bende tüm hastalık belirtileri vardı
karın ağrısından tut leke gelmesine kadar sakın canını sıkma ha hasta oldum ha olacam derken bak sonuç ne oldu inşallah sende öylesindir öpüyorum
çok teşekkür ederim allah hepinize nasip etsin:teytey::teytey:
hayırlı olsuun.sağlıkla allah kucağına almak nasip etsin.bu aşamaya kadar ki tedavi sürecini anlatırsan sevinirim canım
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:merhaba kızlar benim bu 4. aşılamam ve allaha şükürki tuttu ben ilk önce ilaç tedavisine başladım klomen yani. klomeni 3 ay içtim sonra 2 sene önce hamile kaldım ama 1.5 aylıkken bebeğimi düşürdüm sonra yapılan tahlillerde kan pıhtılaşmasının olduğu ve bebğin beslenemeyip düştüğünü söylediler. kürtajdan sonra iğne tedavisine geçtim 2 defa gonalfen kullanarak aşılama yaptırdım. tabi bu aşılamaları özelde yaptırdım sonra artık özele verecek param kalmayınca doğumevi hastanesine gittim. ordada 2 defa yaptırdım aşılamayı ve şu anada allaha çok şükürki çift çizgiyi gördüm. yarın sabah doktora gidecem. belirtileri sorarsanız hep kendimi hasta olacak gibi hissediyodum. çünkü karın ağrısı lekelenmeler falan iyiyie işaret değildi benim için. ama bu ayki aşılamamda 3 yumurtam gelişti ve umudumda çok yüksekti bakalım artık yarın neler olacak allah isteyen herkeze nasip etsin sakın vaz geçmeyin dua edin ben sizin ediyorum hepinizi öpüyorumŞeniz:1hug::dance:
evet canım aynen öyle sakın pes etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?