Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bizde problem yok görünüyor.sebepsiz infertilite yani.malatyada bi prof dan randevu aldık.tatilde gidecez inşallah.adı recai pabuçcu.çok iyi diyolar.rahmi olmayan kadına yapay rahim getirip yurt dışından gebe kalmasını sağlamış.hemde kadının ikizleri olmuş.bide ankarada bi tüp bebek merkezinde çalışıyomuş.ona bi görünecez.bakalım o ne diyecek.hayırlısı artık.

mrb kızlar..son durumlar nasıl?ya kimseyi üzmek istemem ama dün hafif lekelenme gördüm..zaten hiçbir gebelik belirtim yok..sanırım olmıcak..aşılama tarihim 31 aralık ve 1 ocak.erken çatlama olduğu için çift aşılama yapılmıştı.test tarihim 16 ocaktı.lekelenmesi olan ve hiçbir belirtisi olmayıp hamile olduğunu öğrenen varmı?sanmıyorum.neyse inşallah sizlerden iyi haberler alırız

eşimde içsinmi sence?

soğan suyunun eşine faydası olacağını sanmıorum canım...ben eşime sabahları polen yediriyorum..aç karnına 1 tatlı kaşığı..ben de yiyorum...bi de sabahları kahvaltıdan sonra...ve akşam yatmadan önce 1 bardak süt ısıtıom eşime..kaynak değil ama sıcak sadece...içine 4-5 tane kuru inciri küçük küçük kesip atıorum...incirler yumuşayınca..eşime içiriyorum...hatta eşim incirleri de yiyor..nette görmüştüm..kadın kocasına yapmış..sperm sayısı 20 günde iki katına çıkmış.ve kadın o ay hamile kalmış..bilmiyorum ama denemekte fayda var..kendime de kuru incir kürünü uyguluyorum canım...bakarsın bu ay normal yoldan hamiş kalırım diyorum..hayırlısı inşallah...

herkeze günaydın canım merhaba bende 26 aralıkta aşılama yaptırdım bugün sabah test yaptım çift çizgi çıktı inanmıyorum snırım hamileyim ama sana şunu söyliyecem bende tüm hastalık belirtileri vardı
karın ağrısından tut leke gelmesine kadar sakın canını sıkma ha hasta oldum ha olacam derken bak sonuç ne oldu inşallah sende öylesindir öpüyorum

tebrikleeeeeeeeeer canım allak sağlıcakla kucağına almayı nasir etsin

hayırlı olsuun.sağlıkla allah kucağına almak nasip etsin.bu aşamaya kadar ki tedavi sürecini anlatırsan sevinirim canım

merhaba kızlar benim bu 4. aşılamam ve allaha şükürki tuttu ben ilk önce ilaç tedavisine başladım klomen yani. klomeni 3 ay içtim sonra 2 sene önce hamile kaldım ama 1.5 aylıkken bebeğimi düşürdüm sonra yapılan tahlillerde kan pıhtılaşmasının olduğu ve bebğin beslenemeyip düştüğünü söylediler. kürtajdan sonra iğne tedavisine geçtim 2 defa gonalfen kullanarak aşılama yaptırdım. tabi bu aşılamaları özelde yaptırdım sonra artık özele verecek param kalmayınca doğumevi hastanesine gittim. ordada 2 defa yaptırdım aşılamayı ve şu anada allaha çok şükürki çift çizgiyi gördüm. yarın sabah doktora gidecem. belirtileri sorarsanız hep kendimi hasta olacak gibi hissediyodum. çünkü karın ağrısı lekelenmeler falan iyiyie işaret değildi benim için. ama bu ayki aşılamamda 3 yumurtam gelişti ve umudumda çok yüksekti bakalım artık yarın neler olacak allah isteyen herkeze nasip etsin sakın vaz geçmeyin dua edin ben sizin ediyorum hepinizi öpüyorumŞeniz:1hug::dance:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Masallah, cok sevindim harika haber saglikla kucagina aldigin gunleri de yaz Insallahhhhhh

jenefer canımmm tebrik ederimm.Allahım sağlıkla bebişini kucaklamanı nasip etsin..çok sevindim..
bende de de pıhtılaşma sorunu var..3 gebelik yaşadım.ilk ikisi çok erken haftada sonlandı.3.sü 2,5 aylıkken kalp atışları durdu küretajla alındı..heparin iğne kullanıyordum ama düzensiz kullandım.yani üç gebeliğimde de bilinçsizliğimin ve doktor ihmallerinin kurbanı oldum..pıhtılaşma sorunu olan arkadaşlar lütfen gebeliğiniz başlar başlamaz doktorunuzla görüşün ve heparin iğnelere biran önce başlayın...
jenefer güzel haberlerinin devamını bekliyoruz,diğer kızlardan da öyle tabi..

canım bir de aşılamalar üst üste yapılabiliyormu?mesela 1.yapıldı tutmadı diyelim ara veriliyor mu?lütfen bu konuda bilgi verirmisin?
haa bu arada son durumum:dün lekelenmem vardı,bugün birşey yok henüz.16 ocak a kadar regl olmazsam test yaptıracağım.regl belirtisi de yok henüz.sadece dünkü lekelenme.bakalım herkes için herşeyin hayırlısı..bol boll bebiş haberleri gelsin inş..

siyerracim Insallah bebegin seninledir. tatlim bende ucuncu ayin sonuna dogru bebegimi kalp atisi durmasi nedeniyle kaybettigimde pihtilasma testlerini yaptirdim normal cikti sonucum ama Insallah oyledir. sonucu beklerken cok arastirmistim topikleri ignelerin saatini bile cok gecirmemek lazimmis, sende ogrenmissindir ama yine de yazmak istedim. bir de hamileligini sen ne kadar erken ogrenirsen o kadar iyiymis sanirim. pihtilasma sorunuyla cok saglikli hamilelikler geciren cok arkadsimiz var formda sakin morelini bozma.

gündoğmadan canım sorun geneli bendeydi hem pıhtılaşma hemde yumurtlama problemim vardı. siyerracım aşılamalr peşpeşe yapılabiliyo ben durmadan her ay gittim pıhtılaşma için galiba bende iğne vurulacam

evet kizlar benimde doktorum asilamalar pespese dedi. ama bende yumurta gelistirici igne kullanmadigi icin pespese olucak diye de olabilir.
jenefercim pihtilasma konusunda iyi bir doktor bul doktorun gerekli onlemleri alirsa Allah'in izniyle cok rahat bir hamilelik gecirirsin.

kizlar yalniz dun regle oldum die bir guzel uyudum anlatamam, kafada var mi yokmu stresi olmadan mis gb bir uyku cektim. ben gunduzleri pek bir rahattim ama uykuda hep ruyalarimda bu konuyla ugrasiyordum demekki bilincaltida olsa stres yapiyor iste:))
ne guzel uyudum, oh be dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…