- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kızlar 4,97 olan bhcg 1,22 ye düşmüş yani evet tahminim doğru çıktı hamile değilim beni silin listeden. kist olmasın Allahım nolur doğru dürüst adet göreyim bari
anladım canım ama üzülme gülüm bak ne güzel yine deniceksin...belki bu sefer tutar azmet....benim yaşadıklarım abi baksana ama hala azmediyorum keşke benim yaşadığımda seninki kadar olsaydı
(((((((
en yakın kartopu var şu an inşallah hayırlı haberlerini alırız......:Saruboceq:
kızlar hayırlı cumalar bende ayın3 de aşılama yaptırdım 17 si test günümüz ama hiç umudum yok benim dr a gitmek bile istemiyorum ilk ve son denemem olsun diyorum size sonucu muhakak bildiririm sevgiler Alalh hepiniizn yardımcısı olsun
sağol canım sende üzülme kendine sıkıntı yapma belkide bu yüzden adet olamıyosun strese girme.bak benim kasımda aşılamadan önce 6,5 cm kistim alındı ve ben adet oldum 3.gün aşılama yapılacak ilaça başlanacak diye gittim ve bu kistle karşılaştık çok ağlamıştım 15 günde bu boyuta gelmiş adetlede atamazmışım ve inanılmaz kanamam vardı kisten dolayıymış.adetimin 5.günü kist alındı 3 gün ilaç kullandım ve 9. gün aşılama yapıldı.hamile kalamadım ama olsun napalım kader elbette bizde anne olacağız bu bizlerin sınavı ve bu sınavı geçelimki mükafatımız bebeklerimiz olsun sitem etmeyelim,dua edelim, hayırlı kıl rabbim diyelim,ona dönelim ve ondan isteyelim...(daha fazla uzamadan keseyim burda :))
mltm cim bak sakın üzülme burada yazmaya devam et inşallah stresten gelmemiştir hemen adet olursun bize katılırsın...
yok canım ya drmla görüştüm 7. günü gel konuşalım dedi sanırım 2. aşılamamı yapacak bakalım ne olacak offfffff offfffffff dün çok ağladım ama şimdi daha iyiyim...umarım sizlerden güzel haberler alırız...benim hayallerim bu ayda ertelendi...:çok üzgünüm:senağlama
sana yanlış bilgi vermişler bende 25yasındayım aşılamam sskdan karşılandı bunun yaş sınırı yok senin anlattıgın tedavilerin hepsini ssk karşıladı gercekten cok sasırdım ve cok arkadasım var bu tedavileri sskdan karşılandı benim gittiğim devlet hastenesinin tüp bebek merkezi ve özel hastaneden hiç bir farkı yok onlardan daha cok ilgileniyolar doktorum zaten izmirde 1 numara 28yıllık mesleki tecrübesi var
senin doktorun seni o hastaneye boşuna yönlendirmemiş anlaşmalı çünki onlar devlet karşıladı halde karşılamıyo diyip paranızı almışlar bence yazık deilmi paranıza 1kuruş vermemek varken niye veresin sizin araştırmamanızda büyük tezat elinin altında dünya var keşke biraz bilgi alsaydınız
günaydın hayırlı cumalar sena yeni düzenledsiğin liste çok güzel olmuş eline sağlık
kızlar hayırlı cumalar bende ayın3 de aşılama yaptırdım 17 si test günümüz ama hiç umudum yok benim dr a gitmek bile istemiyorum ilk ve son denemem olsun diyorum size sonucu muhakak bildiririm sevgiler Alalh hepiniizn yardımcısı olsun
günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim dularımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?