Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anladım canım ama üzülme gülüm bak ne güzel yine deniceksin...belki bu sefer tutar azmet....benim yaşadıklarım abi baksana ama hala azmediyorum keşke benim yaşadığımda seninki kadar olsaydı
(((((((

kızlar 4,97 olan bhcg 1,22 ye düşmüş yani evet tahminim doğru çıktı hamile değilim beni silin listeden. kist olmasın Allahım nolur doğru dürüst adet göreyim bari

sağol canım sende üzülme kendine sıkıntı yapma belkide bu yüzden adet olamıyosun strese girme.bak benim kasımda aşılamadan önce 6,5 cm kistim alındı ve ben adet oldum 3.gün aşılama yapılacak ilaça başlanacak diye gittim ve bu kistle karşılaştık çok ağlamıştım 15 günde bu boyuta gelmiş adetlede atamazmışım ve inanılmaz kanamam vardı kisten dolayıymış.adetimin 5.günü kist alındı 3 gün ilaç kullandım ve 9. gün aşılama yapıldı.hamile kalamadım ama olsun napalım kader elbette bizde anne olacağız bu bizlerin sınavı ve bu sınavı geçelimki mükafatımız bebeklerimiz olsun sitem etmeyelim,dua edelim, hayırlı kıl rabbim diyelim,ona dönelim ve ondan isteyelim...(daha fazla uzamadan keseyim burda :))

anladım canım ama üzülme gülüm bak ne güzel yine deniceksin...belki bu sefer tutar azmet....benim yaşadıklarım abi baksana ama hala azmediyorum keşke benim yaşadığımda seninki kadar olsaydı
(((((((

öyle deme canım yaaa bak gör buda tutacak ve bebeklerini kucağına alacaksın hayırlısıyla... ben inanıyorum buna. ben azmediyorum ama içim acıyo işte aslında ne desek biyerde yüreğine anlatamıyosun ne yapsan kar etmiyo... o yıkılıyo,o çok ağlıyo,o herşeyden nefret ediyo, o her bebeğe keşke diyo,o her hamileye ne güzel diyo,o azmetmekten değilde tekrar yıkılmaktan korkuyo...senağlama

anlıyorum canım ama napalım beklemekten başka çaremiz vaar mı?ben de hamileleri görünce kendimi hala hamile gibi hissediyorum şimdi içerde şöle tekmeleiyodur kadın şunu hissediyodur falan falan...azcık hızlı hareket etseler korkuyorum bişi olacak diye ..inan benim durumum daha zor bebeğimi bir kez görebildim küvezde minicikti üzerine pembe bişi giydirmişlerdi başına minicik bi ponponlu bere takmışlardı öle komik ve tatlıydı ki....900 gramcık canım yavrum ayakları minicik pespembeydi...bir an gitmiyo gözümden sesimi bile duyamadı meleğim...gözünü açtığını hiç görmedim doktor
açtığını söledi ara ara ama ben göremedim tabimafoldumben

üstelik hala sezeryan dikişlerim tam iyileşmedi...karnımdaki uyuşukluk geçmedi bile ama ben iğnelerimi hazırladım bile teadviye başlamak için sence bu çılgınlık değil de ne?o kadar yoruldum ki....ayaklarım tutmuyo düşecek gibi oluyorum ama yılmayacam yavrumu kucaklayana kadar uğraşacam....ne olursa olsun

Allah yardımcın olsun canım zor tabi ama onlar için insan herşeyi göze alıyo annelik bu demekki... umarım istediğin olur canım kucağına alırsın bebeklerini. sen değer diyosan bizde o duyguları anneliği yaşamak için vazgeçmeyeceğiz...bakalım ne olacak bu aşılama? sanırım bu ay ilaç kullanmadan yapacak öyle söyledi ama zaten 7.gün ne kullanabilirimki hayırlısı haftaya öğreneceğiz bakalım ne olacak...:çok üzgünüm: sende rgl olursun inş en yakın zamandada başlarsın canım benim kendine iyi bak ben gider...

tamam canım görüşürüz inşaallah senin de en kısa zamand olur...sağol iyi dileklerin için..şunu da unutma onlar için her zaman herşeye değer...çok opt

kızlar hayırlı cumalar bende ayın3 de aşılama yaptırdım 17 si test günümüz ama hiç umudum yok benim dr a gitmek bile istemiyorum ilk ve son denemem olsun diyorum size sonucu muhakak bildiririm sevgiler Alalh hepiniizn yardımcısı olsun

ahh canım bende öyle istemiştim ama nafile nasıl iş bu böyle anlamadım herkes pat diye hatta kazayla hamile kalıyo ama biz aşılamayla bile kalamıyoruz ( neyse Allah tn hersey bi vakti saati var demekki Allah hepimize sabır versin :çok üzgünüm:

ne güzel konuşmuşsun ( valla şeytan diyo bu ay ara ver oluruna bırak Allaha bırak. çünkü maddi anlamda göçtük. işyerinden izin alırken artık yerin dibine giriyorum. nerdeyse herkes öğrendi aşılama tedavisi gördüğümü ve bu durum canımı çok skıyo klava: herkes dedikoducu ve bana acımalarından nefret ediyorum. babama biri koca karı ilacı önermiş. hamile kalamayan herkese bundan verdik hepsi kaldı dmiş. bari bu ay onu deneyim diyorum. kist varsada geçsin kendi kendine artık napayım uğraşmaktan çok ama çok bunaldım artık biraz ferahlamak iyi gelir diye düşünüyorum :çok üzgünüm:

mltm cim bak sakın üzülme burada yazmaya devam et inşallah stresten gelmemiştir hemen adet olursun bize katılırsın...

canım inşallah dicem ama bende kist varken adette görüyorum ben işin garip tarafı. ay evde ultrason aleti olsa keşke ya valla :) doktor görmek istemiyorum artık. onlara yedirdiğim paranın haddi hesabı yok inanlki 2 senedir mafoldumben

benimde senağlamasenağlama

ahh ne bileyim hayatım ya adam buraya gidin dedi hemen gittik çüğnkü muhtacız bişey bilmiyoz. peki izmirde nerde yaptırdın sen lütfen bana hemen söylermisin ? ordan hamile kalan varmı bunu biliyomusun ???? :çok üzgünüm: nolur yardım et bana :çok üzgünüm: yoksa bu ay ertelemeyi düşünüyorum maddiyen çöktük çünkü mafoldumben

günaydın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim dularımızı kabul etsin kucaklarımızı doldursun inşallahhh

hayırlısı olur canım inşallah tutmuştur da süpriz olur sana yazıyorum listeye haber ver canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…