Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bence kısa olur canım doktoruna güven bence dua et bol bol.zaten sen o psikolojiyle ilşkiye girsen tutma olasılığı çok düşük biliyorsun biz bayanların beyninde ne yazıkki olay
canım cevabın için saol ama eğer bu gün çatladılarsada pazartesi hiç şansım olmıycak.hafta sonuna gelmesi herşeyi mahfettiyumurta çatladıktan sonra en fazla24 saat döllenebiliyo.kafam çok karışık.araştırdım perhiz süresinin kısa olması sperm sayısını etkiliyomuş.eşimde sayı problemi yok sadece morfoloji problemimiz var.yumurtanın çatlaması için kaç mm olması lazım maksimum biliyomusun

kızlar bu akşamki değerim 31.96 !!!

doktorum hamilesin dedi

inanamıyorum

canım tebrik ederim.allah sağlıklı bır sekılde kucağına almayı nasip etsin.bizede dua etmeyi unutma.:teytey:bırde hamilelık belırtilerın varmıydı şüphelenmişmiydin?bende bu aşılama yaptırdım ama adet oldum dr 1 ay ara verelım dedı bu ay için. belkı kendım kaırım dedm dahaıyı olur hemde dedım. pazartesı gebelık testı yaptırcaz.ama öncekı hamilelıkklerımde ortaya çıkan hiç bir belirtı yok.hiç belırtı yok yanı.şimdi sen böyle yazınca heyecanlandım bırden.testıde dr istedı.rahımde bşy görmedı şu an ama yenı olusuyosa daha gözükmez kana bakalım dedı.

Son düzenleme:
kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum

inanın o kadar şaşkınız ki, hiç anlayamadık. çünkü 1,5 senedir deniyoruz ve bu ilk hamileliğim..

iki klomen, bir aşılama denedik negatifti.
yeni doktorum çok ünlü ve iyi biri, direk eşinde problem yok ne diye aşılama yapalım ki dedi ve gonal f az doz vererek sadece 1 yumurta oluşturmamız gerek dedi.

daha önceki denemelerimizde en az 2 yumurtam olmuştu ama işte işe yaramamıştı, tek yumurta oldu bu ay ve hamileyim allahın izniyle. hem de doğal yoldan, hala daha inanamıyorum.

belirtilerime gelince, az az insan hissediyor ama hiç belirtim yok gibiydi. kendimi hep dinledim yine de, karnımda hep hareketlilik vardı, şimdi de çok inceden sızım var gibi. ateşim 37 dereceydi iki akşam ölçmüştük, normalde 36 civarında olurdu benim ateşim. dün de çok az bir kahverengi akıntı geldi.

o kadar şaşkınım ki, "gerçekten hamile olabilir miyim ben şimdi" diye ağladım :)

inanamıyor insan ya :)

hadi kızlar darısı sırayla hepinizin başına inşallah.

fesleğen naber giresunda mı yaşıyorsunuz canım nasıl hava?

evet canım eşimin tayini dolayısıyla burdayız 1,5 senedir. hava berbat burda bugün yağmurlu kapkaranlık.binanın yanında dere var sabaha kadar yağmış heralde dere yükselmiş valla. sen napıyosun?

pikecim çok sevindim senin adına.hadi gözünaydın.darısı başımıza.benimde dün adet olmam gerekiyodu.geçiyo 2 gündür hala olmadım.ikimzdede sorun yok.2 aşılama negatifti.doğal yolla denedik bu ay,belki hamileyimdir.hiç belirti yok amaneyse umut dünyası işte,napalım.bol bol dua ediyoruz.Rabbim isteyen herkese versin inşallah...

sağolun kızlar ya, gerçekten inşallah darısı isteyenlerin başına..

demetcim, inşallah sen de bu ay tutturursun, birlikte seviniriz senin adına da. bende hala hiç belirti yok aslına bakarsan.

benim de daha adet tarihim geçmedi, yarın adet olmam gerekiyordu normalde. belirtinin olmaması normal. kötüye değil iyiye yoralım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…