Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımm terslik yok da bulantım çok bişey yiyemiyorum pek tadım yok dinleniyorum genelde.
sen nasılsın canım?

bende iyiyim .adet olmayı beklıyorum yumurta takıbıne başlamak için.birde bişey sorcam.aşılama yapıldığı zaman senı hemen kaldırdılarmı yoksa biraz yattınmı. benı hemen5 dk bile yatırmadan kaldırdılar.buda bende bir soru işareti olarak kaldı.ben özel hastanede yaptıryrm ve doktor normal ultrasonla baktığı odasında yapıyor.bir sonrakı hastayı almak için acele ettıryolar sankı, hemen kaldıryrlar.eğer yatmak önemlıyse dr söyliycem onun için merak ettım canım

ben 15 dk felan yattım benim doktor da cok rahat güzelim.git evine iki saat yat sonra bi duş alıp normal hayatına dönebilirsin dedi

anladım. buda olmazsa bizde ankara'ya gidip orda bir dr a3. aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz daha karar vermedık ama.inşallah bu olurd 3.ye gerek kalmaz.

arkadaşlar..eşimin sperm sayısının düşmesinin nedeni varikoselmiş...ameliyat olucak sanırım

ben biraz önce tatlıses tvde bir dr var onu izliyodum.bir bayanın eşine yenı varikosel ameliyatı yapmışlar. kadın söyleyınce dr bırden sert çıkıştı nıye oldu amelıyat beni hiçmi izlemediniz diye.bunu söylemesinin sebebıde son zamanlarda yapılan çalışmalarda bu amelıyatın bir işe yaramadığını hastanın rahatsızlığının gene devam ettığını gösteriyomuş. ya ne biliyim' tavsıye etmıyrum 'deyınce sen aklıma geldın bunu paylaşıyım senle dedım.

arkadaşlar..eşimin sperm sayısının düşmesinin nedeni varikoselmiş...ameliyat olucak sanırım

akrepcim, ne olur sakın bir tek doktorun lafıyla hareket etmeyin. hemen öyle ameliyat falan düşünmeyin. bu varikosel de herkeste çıkıyor mübarek ne hikmetse. ameliyatla düzeleceğinin garantisi var mı???

bence keçiboynuzunu bir deneyin, bakın bakalım onunla sayıda artış oluyor mu. belki yeterli olur bu.

benim eşim 3-4 ay kullandı keçiboynuzunu ve çok şükür işe yaradı. kullandığı dönem 55 milyon çıkmıştı. aşılama yapılacağı gün sayımda 12 milyondu (keçiboynuzunu bırakmıştı).

belki de bu kocaman farkı keçiboynuzu yapıyordur. o yüzden hemen tekrar başlamıştı keçiboynuzuna ve allahın izniyle normal yoldan dölleme elde ettik.

ameliyat olmaktansa önce bi deneyin, hem ne olur iyice araştırın bunu, hemen ameliyat olmayın.

kızlar bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim.tüp bebek yaptıryolardı ilki tutmamaıştı bu ikinciydi tuttu. allahım nolur bana ve burda benım gibi bekleyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip et.

kızlar ben geçen hafta pazartesi gebelik testi yaptırmıştım 3.48 çıkmıştı dr hamıle değilsın dedı. 26 günde bır adet oluyorum her ay 5 gün öne gelıyodu buna göre dün adet olmam lazımdı ama olmadım. göğüs uçlarım acıyo 3-4 gündür onun dışında hiç bşy yok..yoksa hamilemıyım

ya nıye kımse girmiyor yorumlarınızı beklıyorum bidahamı test yaptırsam yada evde yapsam çıkarmı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…