Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hamile değilim test yaptırdım ama biliyodum zaten hissettım. adetın 2.günü 2.aşılama için kontrollere başlıycaz.

canım üzüldüm neyse inşallah 2.aşılamadan hayırlı sonuç alırız moralini sakın ama sakın bozma olurmu ?ohaoldumsmile

inşallahda nedense umudum tükenıyo sankı olmuycak gibi gelıyo.tüp bebekdende bı beklentım yok.bundan sonrasında tüp bebek denıycez galiba. doktor buna yakın bir laf söyledi.. kafam gitgide karışıyor yaaaamafoldumben

Son düzenleme:

canım benim umutsuzluğa kapılma eninde sonunda olacak benim bi öğretmen arkadaşımda hiç yumurta yoktu düşünsene ve şuan ikiz oğulları var olacak bigün sen yüreğini serin tut lütfen

kızlar çok teşekkür ederim tekrardan.

ama ümidinizi yitirmeyin. çünkü ben de çok üzülmüşüm beklerken. ama şimdi dönüp bakıyorum, en güzel zamanda hamile kalmışım. hem işe girdim hem mezun oldum herşeyimi yaptım bitirdim ve gebelik geldi.

biz bilemiyoruz doğru zamanı, o yüzden üzülmeyelim, en doğrusu oluyor zaten hep.

herşeyin hayırlısı inşallah, içinizi ferah tutun yeter.

canım kafan karışmasın pozitif düşün 2ci aşılma sürpriz olur diye düşün tüp için acele etme bence ben 2ci aşılmayı yaptırmadım düşünmüyorum bile bıraktım kendi haline 1 yıldır benimde bebeğim olmuyor ne yapalım elbet olur yapacak bişi yok tıp çok ilerledi rahat ol lütfen stres en büyük düşmam biliyorsun

canımmm..nolur üzülme..benim de ilk aşılamam tutmadı..şimdi ikinciyi bekliorum...kalbini temiz tut..bebeklerimiz en kısa zamanda gelecek inan buna..

akrep sen nasılsın nasıl gidiyor?

canım benim şu an beklemede...rapor çıkarmak için uğraşıorum...sanırım martta olacak aşılamam...şubat yattı çünkü raporum yetişmez...ama çok moralim bozudu yaa...eşim rapor için sperm tahlili yaptırdı..24 milyon olan sperm sayısı 10 milyon çıktı..kahroldum yaa...​

aşkolsun kahrolmöa sakın benim eşimin de aşağı yukar o civardaydı varikosel yüzünden.zaten aşılamada enhareketlilerini secmiyorlar mı üzülme sakın

aşkolsun kahrolmöa sakın benim eşimin de aşağı yukar o civardaydı varikosel yüzünden.zaten aşılamada enhareketlilerini secmiyorlar mı üzülme sakın

ne bileyim canım yaa..arada dağlar kadar fark var...neden o kadar farketti anlayamadım...şok oldum görünce..aşılamadan umudumu kestim hatta...​

akrepciğim bak bizim taktığımız kadar eşlerimiz de takıyor e haliyle böyle sperm azalmasıyla falan sonuçlanıyor üzüntüler..eşinle konuş ve bunu aşacağınızı çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda hepsini unutacağınızı vs.. konuşarak aşacaksınız inşallah.dediğim gibi sperm sayısında problem varsa zaten onlar en hareketlilerini seciyorlrr

Merhaba arkadaşlar. Bende 4 Aralıkta aşılama yapıtırdım. Üçüncüydü. Çok şükür tuttu. Yavrum içimde. Rabbim herkese her isteyene bu sevinci tattırsın. Elimde puregon 600 mg'dan 320 mg kaldı. İhtiyacı olana verebilirm. Son kullanma tarihi Mart 2011. Bliyorsunuz zorlu ve masraflı bir yol. Allah herkesin yardımcısı oldun..

ayy ne güzell Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin gözünaydınalkisalkisalkis

ayyy çok sevindim..bugün burdan aldığım ikinci güzel haber...allah hayıtrlı etsin...rabbim bu sayı çoğalsın hepimizin yüzü gülsün inşallah....

inşallah herşey hepimiz için çok güzel olur kardelenciğim...​

yeteeeeer kullanıcısından alıntı
ARKADAŞLAR BıR KEZ DAHA SıZLERı YENı TOPĞıMıZE GÖZ ATMAK VE DESTEK ıÇıN ÇAĞIRIYORUM

ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRR
TÜP BEBEK TOPıĞıNDEN ARKADAŞLAR YENı BıR TOPK AÇTILAR
TÜPĞ BEBEK FıYATLARINDA ıNDıRıM ıSTıYORUZ DıYE BU TOPĞıE GELıP BıR ZıYARET EDERSENıZ ÇOK SEVıNECEĞıZ BıR LıSTE HAZIRLIYORUZ LıSTE YETERı KADAR KALABALIKLAŞINCA VE BELıRLEDıĞıMıZ BıR GÜNDE SESıMıZı DUYARACĞIMIZ YERLERE MAıL ATACAĞIZ TÜP BEBEK FıYATLARI VE RAPOR ÇIKARMADAKı ZORLUKLARLA ıLGıLı HEPıNıZı BEKLıYORUZ

Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

TOPıĞıMıZı BURASI

canım linkini yapıştırayım da arkadaşlar kolay bulsun....
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…