- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.801
bu gelgitleri bende çok yaşıyorum canım ya sabır sabır sabır sonunda bebişlerimize kavuşucaz inşallah
Valla cnm hepimiz biraz kafayi syirdik galiba:))))) bir an once gelsin su bebeklerimiz de normal hayatimiza donelim. Surekli dusunmekten biktim artik.
ben 7 kasımda 2.aşılamayı yaptırdım.dr 22 inde çağırdı ama ben merak ediyorum.
pardon 7 ocakta
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum bazen bana umut bazende üzüntü verici şeylerle karşılaşıyorum her zaman hayırlısı diyoruz ama araştırmaktada fayda var buna inanıyorum.... mersinde oturan arkadaşlar var aranızda aşılama yaptırıcam ama beni yönlendirebilecekleri bi yer varsa haber verirlerse sevinirim şimdiden teşekürler
fesleğen nasılsın şekerimmm?
iyiyim canım saat 2 de doktora gitcem.adet oldğum gün 15 gün sonra gel bi yumurtalara bakalım demişti. sen napıysn?yarın büyük gün:Saruboceq:alkisalkisalkishihoyyyt:
hayırlı haberler inşallah senden de benden de canım
doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı şu an bşy görmedi ama hamile kaldıysam bile erken olduğunu daha gözükmüyceğinı söyledı. pazartesı sabah gidip gebelık testı yaptırcam öyle dedı.2 gündür kasığımda sancı vardı. yumurtalardan dolayı olabilcegnı söyledı.kist varmı dedım.her yumurtlama zamanında o kistin oluşabilceğinı söyledi.gene varmış içte biraz kanama yapmış. herzamankı şeyler yaniiibilmiyorumkismile
ben foruma bugün üye oldum sürekli takip ediyorum 31 aralıkta 2.aşılamamı olmuştum sonuç pozitif hiç kimse umudunu yitirmesin...
ben foruma bugün üye oldum sürekli takip ediyorum 31 aralıkta 2.aşılamamı olmuştum sonuç pozitif hiç kimse umudunu yitirmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?