Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Valla cnm hepimiz biraz kafayi syirdik galiba:))))) bir an once gelsin su bebeklerimiz de normal hayatimiza donelim. Surekli dusunmekten biktim artik.

dur kız sıkıntıya sokma kendini bu şekilde düşünerek elimize hiç birşey geçmez ki
zamanı gelicek işte o gün şuanki halimize gülücez niye bu kadar sıkmışız kendimizi diye
laelaelaelaelaelaelaelaelaelaedelikafaduldennaniknanik:roflol::sm_cool:

Selam Görkemli sen de varmı belirtiler ? Yaa benim düne kadar göğüslerime dokunamayacak kadar ağrım çoktu. Ama şimdi kesildi.Karnımda da ağrı yok.Ama ilk aşılamada karnım ve göğüslerim çok ağrımıştı göbeğime iğneler batmıştı hep.Sanki bana aşılama yapmamışlar gibi hissediyorum bu 2.de kendimi.Tutmadı büyük ihtimalle.Sadece acayip gazım var bir de ayak parmaklarımdan gözüme kadar ödem yani şişlik var balon gibiym.Aşılamada gaz verdiler galiba sperm yerine..kaydirigubbakcemile3 Sen 2 gün sonra teste gidiyorsun az kaldı.ben pazartesi 25 Ocakta gidicem.TEst yapmadım bu kez.Heyecan da yok,hamile değilim hiç hissetmiyorum.Tüpe alıştırdım kendimi..:gitme:
sevgiler..

mrb arkadaşlar uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum bazen bana umut bazende üzüntü verici şeylerle karşılaşıyorum her zaman hayırlısı diyoruz ama araştırmaktada fayda var buna inanıyorum.... mersinde oturan arkadaşlar var aranızda aşılama yaptırıcam ama beni yönlendirebilecekleri bi yer varsa haber verirlerse sevinirim şimdiden teşekürler

mrb arkadaşım ben adanada prof dr.cüneyt evrükeye yaptırdım aşılamamı.ilkinde de tuttu.tabi illa o yaptı diye değil fakat ondan önceki doktorumda bu kadar rahat değildim.en başta kendisi çok rahat bir insan muayenede sanki bi arkadaşınla sohbet ediyormuş gibisin.onun dışında gerçekçi bi insan varsa gördüğü bişey umutlandırmıyor boşuna.fakat hemen aşılama yapmaz bi üç ay normal takip yapar diye düşünüyorum çünkü ben temmuzda g,ittim ilk yanına aralıkta yaptı aşılamamızı

hayırlı haberler inşallah senden de benden de canım

doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı şu an bşy görmedi ama hamile kaldıysam bile erken olduğunu daha gözükmüyceğinı söyledı. pazartesı sabah gidip gebelık testı yaptırcam öyle dedı.2 gündür kasığımda sancı vardı. yumurtalardan dolayı olabilcegnı söyledı.kist varmı dedım.her yumurtlama zamanında o kistin oluşabilceğinı söyledi.gene varmış içte biraz kanama yapmış. herzamankı şeyler yaniiibilmiyorumkismile

kist mist bahane ya allah verirse oluyor bizim arkadaş hamile kaldığında bebekten büyük iki tane kisti vardı yer yer kanama yapmış aynı.ama şuan gayet sağlıklı kisti de geçmiş.hayırlısı olsun bitanem Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

orası öyle canım doğru söylüyosun. bakalım kanda ne cıkıcak hiç belırtım yok sadece göğüs uçları dokundukça acıyo o kadar.yarın dr.gidince hemen haberlerinı beklıyorum.
.

Son düzenleme:
kızlar merhaba,

bakıyorum ara ara yeni haberler var mı sizden diye :)

ben bekleme dönemindeyim, aşılama değil doğal yoldan yaptırdı doktorum, gonal f'le. ptesi sonucu öğreniriz herhalde.

hadi iyi haberler almak nasip olsun sizlerden :)

ben foruma bugün üye oldum sürekli takip ediyorum 31 aralıkta 2.aşılamamı olmuştum sonuç pozitif hiç kimse umudunu yitirmesin...

ben foruma bugün üye oldum sürekli takip ediyorum 31 aralıkta 2.aşılamamı olmuştum sonuç pozitif hiç kimse umudunu yitirmesin...

çok sevindim tebrik ederim.allah sağlıklı bir şekılde kucağınada almayı nasiip etsın inş. problem neydi aşılama yaptırdınız?bende 25 aralıkta yaptım ilk aşılamayı ama olmadı.ankara'da nerde yaptırdın bizde ankaralıyız eşimin tayini dolayısıyla burdayız.ben 2 kere daha aşılama yaptırcam dr öyle söylüyo eğer hala olmazsa tüp bebek yapılcak.onuda ankarada yaptırcaz. :teytey:

Son düzenleme:
fesleğen85 ankarada gazi ünv.de yaptırdım doktorum prof.dr.ahmet erdem.tavsiye ederim kalabalık ama hemşireler tüm personel çok iyi.bu arada bizimki sebepsiz infertiliteydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…