- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #3.901
ben biraz önce tatlıses tvde bir dr var onu izliyodum.bir bayanın eşine yenı varikosel ameliyatı yapmışlar. kadın söyleyınce dr bırden sert çıkıştı nıye oldu amelıyat beni hiçmi izlemediniz diye.bunu söylemesinin sebebıde son zamanlarda yapılan çalışmalarda bu amelıyatın bir işe yaramadığını hastanın rahatsızlığının gene devam ettığını gösteriyomuş. ya ne biliyim' tavsıye etmıyrum 'deyınce sen aklıma geldın bunu paylaşıyım senle dedım.
merhba ben eşi ameliyat olmuş birisi olarak sana bilgi vereyim.biz geçen sene martta ameliyat olduk tek taraflı.3 ay sonra değerlere baktırdık pek düzelme olmamıştı 8 ay sonra 2 katına çıktı ve 10 ayında baktırdık sayı ml.de 20 mil yon olmuş ve ileri hareketlilik artmıştı.önceki sayısı 6 milyondu sen hesap et artık.herkeste aynı etykiyi yaparmı bilmem ama benim görüşüm ameliyatın etkili olduğu.kadın doğumcum boşuna ameliyat olmuşsunuz dedi şimdi oda şaşkın:)))))
ayyyyy ne güzel bir haberr....tebrikler canımm..son günlerde duyduğum en güzel haberdi..Allah tamamına erdirir inşallahh..gelişmeleri paylaş lütfen feslegencim
kızlar adet olmadım 3.gündü evde test yaptım pozitiftı hemen dr gittim kan verdım hamileymmmm.1-2 haftalıkmış galiba.düşük olmaması için jel verdi. ayyyy içim içime sığmıyo.eşim yanımda değil görevde 4-5 gün yok tlf deasöyledım onada.
Tebrik ederim cnm cok sevindim. Allah hayirlisiyla tamamini erdirsin.kızlar adet olmadım 3.gündü evde test yaptım pozitiftı hemen dr gittim kan verdım hamileymmmm.1-2 haftalıkmış galiba.düşük olmaması için jel verdi. ayyyy içim içime sığmıyo.eşim yanımda değil görevde 4-5 gün yok tlf deasöyledım onada.
kızlar adet olmadım 3.gündü evde test yaptım pozitiftı hemen dr gittim kan verdım hamileymmmm.1-2 haftalıkmış galiba.düşük olmaması için jel verdi. ayyyy içim içime sığmıyo.eşim yanımda değil görevde 4-5 gün yok tlf deasöyledım onada.
ay ne güzel yaaa, hadi tebrik ederim.
çok şükür allahıma hamileler artıyor. hadi darısı diğerlerinin başına inşallah hayırlısıyla.
canım son adet tarihin neydi, benimki 27 aralıktı.
çatlatma iğnesini ne zaman vuruldun? benim 11 ocak. çok az var aramızda :)
hadi kızlar sırada kim var bakalım :) hepinize bu haberi vermek nasip olsun.
MERHABA ARKADAŞLAR feslegen tebrikler allahh tamamına erdirsin bende 3 kez aşılama yaptırdım tutmadı bıraktım en sonunu 3 aralıkta tutadığını ögrendim şu an bekliyorum soğan kürü yapcam bunun haricinde bişey yapmıcam bi süre istasnbulda bi doktora gittim aşılama yaptırdığıma şaşırdı mikrop kapma ihtimali çok oluyomuş aşılamada benim şimdiki aklım olsa daha çok bekleyip yıpranmadan direk tüp bebeğe geçerdim 3 aşılamada okadar hormon aldı bünyem o enerjiyi tüp bebekte harcasaydım keşke hoş artık o ihtimal var benim için.3 ay boşuna ümit ardından hayal kırıklığı soğan kürü ve incir kürü yapcam feslegen nasıl yaptın soğan kürünü adet bitince kaçıncı gün içmeye başladın çok güzel haber seninki umarım çok rahat hamilelik ve doğum yaparsın maşallahhhhh diyorum ayrıca bu bölümün başındaki yazı yazan arkadaşa sena yada çok üzüldüm ama o çok kolay hamile kalıyo ondan çok ümitliyim yakında hamileyim der inşallah birde 3 yumurta gelişmesi tehlikeli o ilaç dozuyla ilgili ben 75 mg la9 gün devam ediyodum pregona 2 tane büyüyodu ona100 le başlamışlar tüp bebekte ancak okadar verilir diye biliyorum pko olduğu içindir belki ama dediğim gibi aramızda aşılamaya ençok emek veren o gibi allah verir inşallah hepimize
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLı YERLERE MAıL ATCAGIZ DESTEKLERıNıZı BEKLıYORUZ
fesleğencim tebrikler,aşılama ile mi hamile kaldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?