Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

merhba ben eşi ameliyat olmuş birisi olarak sana bilgi vereyim.biz geçen sene martta ameliyat olduk tek taraflı.3 ay sonra değerlere baktırdık pek düzelme olmamıştı 8 ay sonra 2 katına çıktı ve 10 ayında baktırdık sayı ml.de 20 mil yon olmuş ve ileri hareketlilik artmıştı.önceki sayısı 6 milyondu sen hesap et artık.herkeste aynı etykiyi yaparmı bilmem ama benim görüşüm ameliyatın etkili olduğu.kadın doğumcum boşuna ameliyat olmuşsunuz dedi şimdi oda şaşkın:)))))

senın adına çok sevindim faydası olmasına.insan dolu şey duyuyor kafa karışıyor haliyle.öyle söyleyince tvde benımde karıştı. bızde böyle bır problem yok ama işte genede arkadaşa duyduğumu aktarıyım dedım.inşallah bu tedaviler kaç kere yapılan aşılamalar,tüp bebek denemeleri boşa çıkmaz.hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.:Saruboceq:a.s

kızlar adet olmadım 3.gündü evde test yaptım pozitiftı hemen dr gittim kan verdım hamileymmmm.1-2 haftalıkmış galiba.düşük olmaması için jel verdi. ayyyy içim içime sığmıyo.eşim yanımda değil görevde 4-5 gün yok tlf deasöyledım onada.

ayyyyy ne güzel bir haberr....tebrikler canımm..son günlerde duyduğum en güzel haberdi..Allah tamamına erdirir inşallahh..gelişmeleri paylaş lütfen feslegencim

ayyyyy ne güzel bir haberr....tebrikler canımm..son günlerde duyduğum en güzel haberdi..Allah tamamına erdirir inşallahh..gelişmeleri paylaş lütfen feslegencim

ya birde kendim doğal yolla kaldım hala inanamıyorum .bir çatlatma iğnesi vuruldu peşinden ilişki kalamamıştım sonra geçen ay aşılama gene kalamadım. aşılamanın negatif olduğunu öğrenince soğan kürünü yapmıştım onun faydası oldumu bılmıyorum birde dış gebelık amelıyatı olmuştum tam 1 sene oldu vücut kendını yenı toparladı demekkı. hayırlıysa sağlıklı bir şekılde kucağım aalmayı da nasip etsın allahım. darısı burdakı arkadaşlarımın başına inş.:Saruboceq:hihoyyyt

tebrikler canımm
süperrrrrrrrrrrr rabbim analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Tebrik ederim cnm cok sevindim. Allah hayirlisiyla tamamini erdirsin.

ay ne güzel yaaa, hadi tebrik ederim.

çok şükür allahıma hamileler artıyor. hadi darısı diğerlerinin başına inşallah hayırlısıyla.

canım son adet tarihin neydi, benimki 27 aralıktı.
çatlatma iğnesini ne zaman vuruldun? benim 11 ocak. çok az var aramızda :)

hadi kızlar sırada kim var bakalım :) hepinize bu haberi vermek nasip olsun.

canım çatlatma iğnesını ekımde denemiştık olmadı zaten . son adet tarihimde 6 ocakdı. her ay 5 gün öne gelıyodu 1inde olmam lazımdı olmadım ondan şüphelendım.tedavisiz ilaçsız kendı çabamızla hamile kaldım benı şaşırtanda bu. ama ilişkiye girince hep dikkat ettım bu ay 2 tane yastık koyuyodum kalçamın altına. birde umudumuda kesmiştim olmaz diye düşünüyodum demek onun için tuttu.kayınvaildem kimseye söyleme nazar değer terslık olur dedı ama insanın elınde değil .kaç kişiye söyledım bile.

MERHABA ARKADAŞLAR feslegen tebrikler allahh tamamına erdirsin bende 3 kez aşılama yaptırdım tutmadı bıraktım en sonunu 3 aralıkta tutadığını ögrendim şu an bekliyorum soğan kürü yapcam bunun haricinde bişey yapmıcam bi süre istasnbulda bi doktora gittim aşılama yaptırdığıma şaşırdı mikrop kapma ihtimali çok oluyomuş aşılamada benim şimdiki aklım olsa daha çok bekleyip yıpranmadan direk tüp bebeğe geçerdim 3 aşılamada okadar hormon aldı bünyem o enerjiyi tüp bebekte harcasaydım keşke hoş artık o ihtimal var benim için.3 ay boşuna ümit ardından hayal kırıklığı soğan kürü ve incir kürü yapcam feslegen nasıl yaptın soğan kürünü adet bitince kaçıncı gün içmeye başladın çok güzel haber seninki umarım çok rahat hamilelik ve doğum yaparsın maşallahhhhh diyorum ayrıca bu bölümün başındaki yazı yazan arkadaşa sena yada çok üzüldüm ama o çok kolay hamile kalıyo ondan çok ümitliyim yakında hamileyim der inşallah birde 3 yumurta gelişmesi tehlikeli o ilaç dozuyla ilgili ben 75 mg la9 gün devam ediyodum pregona 2 tane büyüyodu ona100 le başlamışlar tüp bebekte ancak okadar verilir diye biliyorum pko olduğu içindir belki ama dediğim gibi aramızda aşılamaya ençok emek veren o gibi allah verir inşallah hepimize

sağol canım.ben soğan kürüne adetın 4.günü falan başladım galiba. 10 gün anca içtim.mıdemde ağrı yapmaya başlamıştı.ama 3.günden itibaren akıntı yapmaya başlamıştı.

ben hazır su ile yaptım.2 bardak suyu küçük bır kapta kaynat. orta boy bir soğanı en dılştakı sarı kabuğunu soy ve 4 e böl.su kaynayınca içine at.ağzı kapalı sekılde 5 dk kaynat. soğumaya bırak .soğan parçalrını çıkart ve ac karnına iç.yemekten 10 dk. önce falan. ben sabah akşam yaptım.belkıde bunun faydası olmuştur. inş güzel haberlerini alırım senınde.yalnız her seferinde taze yapıcaksın

fesleğen çoook sevindim oh çok şükür Allah isteyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin canım arkadaşım gözyaşlarım akıyor sabah sabah hahahahah çok mutluyum nolur yat dinlen düşük tehliken varsa aman aman dikkat et.tebriklerrr

ay canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam..aşılama olmaıştın değilmi sen..kürlemi hamile kaldın..allah kucağına almayı nasib etsin sağlıkla arkadaşımhihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis

fesleğencim tebrikler,aşılama ile mi hamile kaldın?

aralıkta aşılama yaptırdık kalamadım adet oldum. hemen peşinden kendiliğnden kaldım. ya midem bir garip ekşime var hafiften bulantı.bu duyguyu hissetmeyi özlemişim.darısı burdakı bütün arkadaşların başına inşallah.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…