- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
mltm cim adet oldun mu kuşum?ben de bekliyom hala..
selam arkadaşlar
ne güzel konuşmuşsun( valla şeytan diyo bu ay ara ver oluruna bırak Allaha bırak. çünkü maddi anlamda göçtük. işyerinden izin alırken artık yerin dibine giriyorum. nerdeyse herkes öğrendi aşılama tedavisi gördüğümü ve bu durum canımı çok skıyo klava: herkes dedikoducu ve bana acımalarından nefret ediyorum. babama biri koca karı ilacı önermiş. hamile kalamayan herkese bundan verdik hepsi kaldı dmiş. bari bu ay onu deneyim diyorum. kist varsada geçsin kendi kendine artık napayım uğraşmaktan çok ama çok bunaldım artık biraz ferahlamak iyi gelir diye düşünüyorum :çok üzgünüm:
AŞILAMA TAHLİL TARİHLERİMİZ(HADİ HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
kartopu..................15 aralık 2009
serpil02507.............17 aralık 2009
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010(gel adet geeeeeeeel)
iipek34...................?????? 2010
dyd........................????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010
bence ailleye söylememkle iyi yapmışsın.bizde söylemedik.2. aşılamamı 3gün önce yaptırdım.ilk aşılamamda 1 hafta önceden bhcg baktırmıştım.oda 6,5 çıkmıştı,olma umudu vardı.ama 1 hafta sonra 1,79 a düştü,çok üzüldüm.ama şimdi günüm gelmeyene kadar ne idrar ne de kan tahlili yapmayı düşünmüyorum.sende çok erken bakmışsın.zaten idrar tahlili adet geçtikten sonra çıkıyo ancak.bence acele etme oluruna bırak,günlük yaşantına devam et,inşallah Allah gönlümüzdekini bize nasip eder...
merhaba kızlar! bende bu ay aşılma olacam ama ne zaman bilmiyorum..dr 2 3 günde bir beni yanına çağırıyor ultrasondan bakıyor ve yine gönderiyor beni.. bugün 7. gün ve gonal f 450yi 75 ünite kullanıyorum ve 9mm olmuş yumurtalarım ama hepsi değil birkaç tanesi..zaten dr da oyle olmasını istiyor hepsini büyütmicez dedi bana..bu benim ilk aşılamam olacak ve çok tedirginim herşey yolunda mı gidiyor acaba?? deneyimli arkadaşlar cevap bekliyorum beni ilerde ne bekliyor galiba bu hafta olacak..
merhaba sena ben uzun süredir bu sitedeyim ama tedavime ara vermiştim o yüzden bu ay yine başladım şuan klomen kullanıyorum 19 aralıkta yada 21 aralıkta aşılama yapılacak hangi gün yapılacağı muayeneden sonrs belli olucak benide listeye eklermisin
kızlar günaydınnnn....
geçen hafta bugün aşılamam yapılmıştı... ara ara kasıklarımda tuhaf bi ağrı gibide değil garip bişey oluyo ama psikolojikte olabilir.
aileler bilmiyor bizim tedaviyi. ama 1-2 gündür herkes beni rüyasında hamile görmüş... bende etkilendim bu sabah kalktım evde 1 tane test vardı. gebelik testi yaptım...
ama çıkmadı tabi... daha bir hafta oldu. sizce hamile olsam çıkarmıydı yoksa daha erkenmi test için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?