Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mltm cim adet oldun mu kuşum?ben de bekliyom hala..

canım 4 gün geçti hala yok. ama ben 2 ay falan ara vercem ve sonrada üni hastanesine gitcem orda devam etcem herseye. burası bizi mahvetti maddi anlamda çötük 2 ayda 3 bin tl ne demek. kimsenin bu kadare parası gitmwemiş burda hep okuyorum. hem maddi hem psikolojik düzelmiş olurum hem bu arada. kendi helime bırakayım kendimi. Allah belki bu arada verir :) adet gecikmemde ilaçlardan sanırım. kist varsada geçer ya herkes bizim gibi koşturmuyo dr kendi kendine geçiyo hamilede kalıyolar biz biraz abartıyoz galiba ya :a015:

meltem canım ne dicem madem olmadın siz çalışmalar devam etsenize belki çatlamayan yumurtan falan kalmıştır kendi çatlar denemekte fayda var valla.......

Son düzenleme:
AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
durudamla.............25 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
kartopu..................15 aralık 2009
serpil02507.............17 aralık 2009
gülücem..................2 ocak 2010
dyd......................11 ocak 2010
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010 (gel adet geeeeeeeel)
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010

Son düzenleme:

canım sen bilirsin tabi ama vazgeçme ve küsme...benimde ilk aşılamamdı ve 750 aşılama,400 ilaçlar tuttu birde kist alındı 1750 bizde bir ayda toplam 2900 tahlilleride sayarsak 3000 1 ayda uçup gitti elde kaldı sıfır... benimde işyerimde izin problem oluyo benide insanlar boğuyo sorularıyla sözleriyle,davranışları,bakışlarıyla ama ne olursa olsun vazgeçmeyeceğim herşeye değer... sende vazgeçme üni. hastanesine gidersin. biraz dinlen kafanı boşalt rahatlamaya çalış dediğin gibi belkide bu zamanda olur... ama olmassa başla vazgeçme,iste,uğraş...a.s.

merhaba kızlar! bende bu ay aşılma olacam ama ne zaman bilmiyorum..dr 2 3 günde bir beni yanına çağırıyor ultrasondan bakıyor ve yine gönderiyor beni.. bugün 7. gün ve gonal f 450yi 75 ünite kullanıyorum ve 9mm olmuş yumurtalarım ama hepsi değil birkaç tanesi..zaten dr da oyle olmasını istiyor hepsini büyütmicez dedi bana..bu benim ilk aşılamam olacak ve çok tedirginim herşey yolunda mı gidiyor acaba?? deneyimli arkadaşlar cevap bekliyorum beni ilerde ne bekliyor galiba bu hafta olacak..

merhaba sena ben uzun süredir bu sitedeyim ama tedavime ara vermiştim o yüzden bu ay yine başladım şuan klomen kullanıyorum 19 aralıkta yada 21 aralıkta aşılama yapılacak hangi gün yapılacağı muayeneden sonrs belli olucak benide listeye eklermisin

kızlar günaydınnnn....

geçen hafta bugün aşılamam yapılmıştı... ara ara kasıklarımda tuhaf bi ağrı gibide değil garip bişey oluyo ama psikolojikte olabilir.

aileler bilmiyor bizim tedaviyi. ama 1-2 gündür herkes beni rüyasında hamile görmüş... bende etkilendim bu sabah kalktım evde 1 tane test vardı. gebelik testi yaptım...

ama çıkmadı tabi... daha bir hafta oldu. sizce hamile olsam çıkarmıydı yoksa daha erkenmi test için?

bence ailleye söylememkle iyi yapmışsın.bizde söylemedik.2. aşılamamı 3gün önce yaptırdım.ilk aşılamamda 1 hafta önceden bhcg baktırmıştım.oda 6,5 çıkmıştı,olma umudu vardı.ama 1 hafta sonra 1,79 a düştü,çok üzüldüm.ama şimdi günüm gelmeyene kadar ne idrar ne de kan tahlili yapmayı düşünmüyorum.sende çok erken bakmışsın.zaten idrar tahlili adet geçtikten sonra çıkıyo ancak.bence acele etme oluruna bırak,günlük yaşantına devam et,inşallah Allah gönlümüzdekini bize nasip eder...

bilerek söylemedik zaten... 5 yıllık evliyiz 1buçuk yıldır korunmuyoruz ve herkes zaten hep bizden beklenti içinde... eşim belli etmiyo ama dedikodular var zaten annesi özellikle teyzesi tarafı acaba olmuyomu falan demişler...
zaten tedavi yeterince yıpratıcı oluyor birde insanlara laf anlatmak zorunda kalmamak için söylemedik. en güzeli zaten...

sanırım test için çok erken :) reglim 19 veya 20 si. o günü bekliyoruz artık. ama günler zor geçiyo... inşallah Allah herkese sana da bana da bebek ya da bebekler nasip eder.... kaydirigubbakcemile5

lesibel korkma canım aşılama süreci geçen mesajlarda anlatmıştık işin kolay kısmı asıl bekleme kısmı çok zor inşallah tutar tahlil tarihini haber vermeyi unutma allah yardımcın olsun...a.s.

Son düzenleme:
:çok üzgünüm:günaydın arkadaşlar ben dün 3.aşılamamı oldum çatlatma iğnemden sonra kasıklarımda ağrı vardı ama dün aşılamadan sonra dahada çoğaldı bütün gün yattım bugün daha iyiyim inşallah tutmuştur

canım benim tabi eklerim inşallah hayırlısıyla seninki de tutar,bol bol hamiş görürüz burda...tahlil tarihin değişirse haber ver canım..a.s.

simeraycım daha çok erkeeeeen....benim 14. gün değerim 265 çıktığı halde testte çok belirgin çıkmamıştı sakın yapma bidaha üzülme boşuna bana arkadaşlar 13. gün yap dediği halde inatla yapmıcam dedim ve 14. gün kan verdim...üzülmen için çok erken daha...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…