Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyyyyyy ne güzel ben de bugün olsaydım hemen doktora gidip bugün başlıcaktım iğneye artık pazartesiye kaldı heralde yarın ya da en geç pazartesi olurum sen haptan kaç gün sonra oldun canım..tabi söktürücü kullandıysan..ben farlutal kullandım..hadi yarasın iğnen canııııııım..hayırlı olsun...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
dst........................28 aralık 2009
durudamla.............25 aralık 2009
simeray.................19 aralık 2009
demetak.................23 aralık 2009
cecen77.................18aralık 2009
kartopu..................15 aralık 2009
serpil02507.............17 aralık 2009
gülücem..................2 ocak 2010
dyd......................11 ocak 2010
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010

Son düzenleme:
ya ben de yukarı çıkmak istiyorum artık listede yaa.......

kuşum tarih değişirse söyle...opuyorumnanaktan

önemli olan yukarı çıkmak değil,çıkıpta aşılamanın pozitif olması galiba.inşallah hemen adet olursun sena,ve hemen tedavine başlarsın

ay ne biliyim hevese geldim... herkes beni rüyasında hamile görmüş eşim bebeğimizi görmüş rüyasında derken dedim bari bi umut çıkar belki bayram ederiz... ama nerdeeeee

neyse beklemekten başka çare yok galiba... aşılamadan sonra progestan verdi doktor bana. sana da vermişmiydi? kaç gün kullanmam gerektiğini sormamışım acaba sorsammı yoksa sen biliyormusun canım?:uhm:

banada doktor vermişti progestan,onu içiyorum.teste kadar içecez.sonuç pozitif olursa(inşallah) doktor yönlendirir.negatif olursa da(Allah korusun) bırakıyon zaten.

kızlaaaar az önce ilk kahverengi akıntım geldi yarın tam olurum pazartesi iğneye başlarım kesin...çok heyecan yaptım yaaaaaaaa.....hayırlısııııı

canım ben o progesteron hormonunu jel olarak kullanmıştım benim düşük tehlikem olduğu için 5 ay devam ettim...sonra iğeneye dönüşmüştü tabi jelden..

ve bingoooo......adet oldum bugünzemuszemus

yarın doktora giderim artık.......:Saruboceq:

canım ben hap kullanmadım bekledim adetimi
sende başlıyosun hadi hayırlısı olsun inşallah
3 gün var aramızda

çok geçmiş olsun. ben kendime üzülürken benden daha çok acı çekenler olduğunu görüyorum. umatım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın. Allah sana ve eşine sağlık versin. iyi düşün ki iyi olsun herşey.

sağol canım allah razı olsun...allah kimseye yaşatmasın iyi dileklerin için çok sağol adanalı olduğun için daha da sağol...ben de adanalıyım....a.s.

senacım banada bugün (yani 14 aralık )aşılama yapılacak sabah nasıl olacak bilemiyorum uyuyamadım ve uyuyamayacağım da galiba çok stres oldum ben işllh allahım hayırlısı ile hepimizi dileğine kavuşturur ,birkaç gündür il dışında olduğum için nete girememiştim bu arada yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum .......

günaydın kızlarr nasılsınız inşallahh çok üzel habaerler alıcazzzz
dyd canım hadi bakalıö başlamışsın tedaviye hakkında hayırlısı inşallah sonucu çok güzel olucak
senacım gözün aydın gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun kuzum çok güzel bir yola çıkıyoruz allahınz izniyle
sonucuda güzel olucak

merhaba arkadaşlar!..
ben aranıza yeni katıldım ve 2 aralıkta ilk aşılamamı oldum.inşallah hepimizinki hayırlı haber olur.benimde zorlu bir mücadeleden sonra buralara geldim vajınusmus hastasıydım onun için 3 yıl uğraştım şimdide bebiş için Allahım kaldıramayacagımız yükler vermesin inşallah kucaklarımız dolar diyorum

canım beni...hoşgeldin o zaman tahlil tarihini ekledim canım..inşallah tutar rabbimmmm........hepimizinki inşallah......:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…