Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım geldi bakalım...inşallah hepimiz için hayırlı olur canım...hepimize hergün dua ediyorum inanın...:Saruboceq:a.s.

hoşgeldin segülcüüüüüümmmmm..........allah senin de yardımcın olsun inşallah tutar gülüm ve hepimizin kucağı dolar hepimiz mis kokulu yavrularımızı kucaklarız inşallah...listeye ekliyorum gülüm muhakkak haber ver..tahlil tarihin yakınmış bizi habersiz bırakma olur mu?a.s.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
kartopu..................15 aralık 2009 ..................:teselli: (tutacak tutacak inşallah)
serpil02507.............17 aralık 2009 .................:teselli:
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
cecen77.................18aralık 2009...................:teselli:
simeray.................19 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010

Son düzenleme:
kızlar yarından sonra hep test var listeye bakarsanız...inşallah tek tek hamiş yazarız karşısına...bu hafta 5 kişi test yapacak valla heyecan sardı beni..bize de umut olurlar inşallah...

ben de az önce doktordan geldim yarın iğneme başlıyorum...haftaya çarşamba ya da perşembe aşılama olur heralde dedi doktor..allah işlerimizi kolay etsin inşallah....yanlız burada spermleri yıkayan yer yokmuş yıkanmadan konacak...gerçi geçen sefer yıkanmıştı ama ona rağmen çoğul olmuştu.... inşallah yine çoğul gebelik sıkıntısı yaşamam...ya da inşallah tutar ...üstelik eşime de keçiboynuzu kürü yapmaya başladım dün.... aşılama yaptıracak olanlar en azından aşılamay kadar yapın bence...gerçi bu kürle... bi de yıkanmıcak....üstelik aşılamadan sonraki 4 gün ilişkiye devam edecem ama bütün bunlar biraz çoğul gebelik riskini arttırıyo....ama olmamama ihtimali daha çok ürkütüyo o yüzden bu programa uyucam...

Son düzenleme:
yeni liste güzel valla heyecanlandırıyor ......
yanlız senacımm ben 18 aralıkta tahlil yaptıracağım çünkü doktorum progestan kullanıyorum ilacın bitsin ozaman yaptır dedidee..beklemek zor olsada!!!!inşallah herkezlerden güzel haberler gelir..

ölemi canım tamam o zaman değiştireyim ama bize haber ver olur mu?hayırlı olur inşallah..opuyorumnanaktan

yanlız ne ilgisi var anlamadım ilk defa bukadar geç yaptıran duyuyorum..nasıl dayanacan kuşum yaa........

valla bende anlamadım herkez ikinci haftada yaptırıyor gerçi benimki 2 gün sonraya denk geliyor müjdeli haber gelsinde beklemeye razıyımm

herkese merhaba senacım benim tarihim yarın ama herhangi bi adet belirtisi yok bekliyorum

kuşum sen aşılama yaptırmış mıydın?yaptırmadın dimi adeti bekliyosun?eğer öyleyse inşallah yarın olursun canım benim de hiç belirtim yoktu dün akşam pat diye geldi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…