- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
selam bugulll...hoşgeldin canım....
hb bebeklerin için çok üzüldüm ama hayat inşallah gine olur sıkma canını desemde zor çok zordur hakkımızda hayırlısı se n ne kadarlık evlisin ben 2 seir buçuk senedir istiyoruz ama kısmet olmadı
kuşum sen aşılama yaptırmış mıydın?yaptırmadın dimi adeti bekliyosun?eğer öyleyse inşallah yarın olursun canım benim de hiç belirtim yoktu dün akşam pat diye geldi...
ya kızlar domuz gribi aşısı konusunda napacaksınız bir de aşılma arefesinde?ben karar veremedim yaaa.....doktorumda doğru düzgün bişi söleyemiyo...sizin doktorunuz ne diyo...
ben doktoruma geçen aşılamada grip aşısı yaptırıyımmı dedim tedavi öncesi hiç bi şey yaptırma dedi
selam siz aşılamanızı istanbulda nerde yaptırıyosunuz
herkese mrb kızlar ilk aşılamam yapıldı doktorum 2 gün ilişkiye girmememi söyledi birde jel verdi ve senacım canım çok sğl benide eklemişsin listeye gerçektende liste çok heyecan verici işllh sırasıyla hepimiz güzel haberler veririz ...
merak ettiğim birşey daha aşılama yapılan arkadaşlar aşılamadan sonra nekadar yattınız benim doktorum yarım saat yatırdı beni ve evde istirahat et diyerek gönderdi.
selam arkadaşlar,
yarın tahlil günüm ama benim şimdiden karnım ağrımaya başladı. adet sancısına benziyor. :-(
heyecan sancısıdır o yat dinlen takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?