Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ama ben iğneye bugün başlarım diyodum doktor yarın başla dedi ya.......offffff hep bişeyi bekliyoz ha...

bende geçen ay aşıalama yaptırdım a ma kısmet olmadı eşimdede bendede sorun yok tek eşimin morfolojisi 3 doktor sorun olmaz dedi bekliycez martta kadar olmazsa tüp yapcaz hayırlısı

canım benim 2 yıl 4 ay oldu evleneli....sizin için de hayırlısı olsun inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur..a.s.

ya kızlar domuz gribi aşısı konusunda napacaksınız bir de aşılma arefesinde?ben karar veremedim yaaa.....doktorumda doğru düzgün bişi söleyemiyo...sizin doktorunuz ne diyo...

yaaaaaa...........ya ben sordum sen bilirsin yaptıırrr...ben ve eşim yaptırmıcaz ama dedi..eşi de kadın doğumcu...eeeeeee niye yaptır o zaman?bu hafta okula da aşı gelecek istersek bize de yapılacak ama ben hala kararsızım şaştım kaldım valla...bir de ben geçen hafta 4-5 günlük bi grip geçirdim acaba bidaha olur muyum diyorum..bi de o grip o grip miydi bilmiyorum offfkafamçokkarıştı

herkese mrb kızlar ilk aşılamam yapıldı doktorum 2 gün ilişkiye girmememi söyledi birde jel verdi ve senacım canım çok sğl benide eklemişsin listeye gerçektende liste çok heyecan verici işllh sırasıyla hepimiz güzel haberler veririz ...
merak ettiğim birşey daha aşılama yapılan arkadaşlar aşılamadan sonra nekadar yattınız benim doktorum yarım saat yatırdı beni ve evde istirahat et diyerek gönderdi.

benide yarım saat yatırdı yatak istirahati hiç vermedi istersen motora bile binebilirsin demişti ama tabi ister istemez tedirgin oluyo insan ben aşılama sonrası bütün boş zamanlarımda yatıyorumyanlız bize ilişki yasak değildi özellikle olmasını tembihlemişti

evet kartopu seni bekliyoz heyecanla canım nolur güzel haberler ver....

kızlar ben aşılamdan sonra 15 dk.yatmıştım ilişki için de bugünden sonra serbest demişti...yapman ya da yapmamanın artık bi etkisi olmaz demişti biz de aşılamdan sonraki 4 gün ilişkiye girmiştik..bunda da öle yapacam ama bu doktorum, bu konuda ne dicek bakalım bilmiyorum...

kartopu yarın listemizi renklendir nolur canım gelir gelmez sana bakacam sakın haber vermeden kaçma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…