Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
kartopu..................15 aralık 2009 ..................:teselli: (tutacak tutacak inşallah)
serpil02507.............17 aralık 2009 .................:teselli:
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
cecen77.................18aralık 2009...................:teselli:
simeray.................19 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
sancux.................26 aralık 2009 ...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010

Son düzenleme:
kartopu cnm stres yapmadan sakin bu kadar bekledin işllh meyvesini alacaksın ve yarın bize güzel haber vereceksin inanıyorum
senden ve senden sonra tahlil yaptıracak arkadaşların güzel haberlerine çok ihtiyacımız var sakın umutsuzluğa kapılma dua edicem senin ve hepimizin adına

Arkadaşlar merhaba bende 11 ve 12 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım. Yazdıklarınızı hep takip ediyorum.Umarım bu ay herkese uğurlu gelir.

slm kızlar bu aşılama zor birseymi ve nekadar para gerekli bende yaptırmayı düşnüüyorum bizim tahlıllerimiz çok kötü eşimde sorun var doktor daha gençsiniz tüp bebek yaptırmayın bir kez aşılam yapalım dedi ondada olması biraz zormuş bayanlar ltfen bana cvp veririmisiniz inşallah alllah birgün bizide güldürrür

inşallah canım. hepimiz enkısa zamanda bebiş haberlerimizi buradan paylaşacağız.

bu rada sistemde bir sorun var cevaplarım gitmiyor arkadaşlar

ilacın dozuna hastaneye doktora göre değişiyor. konuyu baştan okuyabilirsen cevapları bulabilirsin. ayrıca ssk da karşılıyor bildiğim kadarıyla. ama zor değil acı falan duymuyorsun. sadece bekleme kısmı sıkıntılı geçiyor.

Arkadaşlar merhaba bende 11 ve 12 aralıkta ilk aşılamamı yaptırdım. Yazdıklarınızı hep takip ediyorum.Umarım bu ay herkese uğurlu gelir.

sancuxcanım inşallah tutmuştur seni de ekledim listeye haber vermeyi unutma..a.s.

akkanarya aşılama zor bi işlem değil canım ama tutma olasılığı da çok düşük değil ilk aşılamada tutan bi sürü kişi var örnek ben(kaybetmiş olsam da)...nasıl yapıldığına gelince geride sayfalarda anlatmıştık bakarsan ayruntılı yazıyo canım...fiyatı her yerde değişiyo tüp bebek merkezlerinde daha pahalı oluyor...ben doktora muayenehanesinde yaptırıyorum aşılama 200 tl ama iğneler pahalı iğne kullanılacaksa tabi..a.s.

kartopu hepimizin gönlü duaları seninle bugün yatarken de dua edecem arkadaşım merak etme...inşallah hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın....

bende geçen ay aşıalama yaptırdım a ma kısmet olmadı eşimdede bendede sorun yok tek eşimin morfolojisi 3 doktor sorun olmaz dedi bekliycez martta kadar olmazsa tüp yapcaz hayırlısı

canım benim topiğe hoşgeldin nasılsın bebeşim .)) ben iyiyim ama aşılammadan pek umutlu değilim çok ağrım oluyor benim

Unuturmuyum hiç haber vermeyi.Zaten hergün takip edeceğim sonuçları.Umarım kartopunun sonucu olumlu olur.ılk güzel haberi alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…