Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
serpilcim mrb senin de tarih yaklaştı hadi bakim...perşembe büyük gün inşallah sen de sevindirecen bizi...

cnncım sen ne durumdasın?yumoşlar büyüyo mu aşılam tarihi belli mi?ben yarın başlıyorum iğnelre kısmetse...

canım kusura bakma msjına yeni cvp verebildim
ben izmirde oturuyorum sana ısrarla tavsiye ediyorum tepecik tüp bebek merkezi
benim doktorum tepecik tüpbebekte uzman doktor hamile kalan tabiki cokk insan var hem doktorum hem merkez cok iyi benim bütün tedavilerim sskdan karşılandı rahim filmim bile ben önce özele gidiyodum sana dedikleri gibi dediler bizede ssk karşılamıyo dediler biz araştırdık karşılıyomuş doktorumun özel muayenehenesine gittim bana sskan varsa niye özele geliyon burda yaptıgımı ordada yapcam dedi şimdi tepeciğe gidiyorum cok memnunum ege üniversitesinede gittim hem cok uzatıyolar hemde salak sacma bi tedavi sistemi var canım tavsiye etmem ama tepeciğe muhakkak bi ugra diyorum

canım benim gözün aydın gelmiş kırmızılar, inşallah hayırlısıyla olumlu bir aşılama geçirirsin..

Ben az sonra doktora gidicem, duruma bakıcak, e2 falan bakıcam dediydi..6 gün kullandım iğneleri..aşılamam ne zaman olcak bilmiyorum..bir kaç gündür fena şekilde akıntım var, yumurta akı gibi..sanırım yumoşlar fokurduyor içerde :)içim kıpır kıpır...inşallah pozitif olur bu sefer.

kızlar bu arad ben şimdiden bol bol kalsiyum depoluyorum hergün süt içiyorum siz de ihmal etmeyin tabi folik asit de...

doktordan sonra bilgilendir yumoşların durumunu büyümüşlerdir inşallah annesi:roflol:

ben de yarın başlıyorum işte iğnelere senin bu hafta olur o zaman aşılama canancım..hadi hayırlısı..

yok canım ya bende öle bi sorun olmadı ama içmen çok önemli ...biliyosun bebeğin sinir sisiteminde çıkabilecek problemleri engelliyo allahın izniyle......sen doktoruna bi sor belki alternatif başka bi hap verir...

içmeye devam ediyorum suan doktora sormadan bırakmadım büyük bi ihtimal doktor kabızlıgı engelleyici bi ilaç verir folik asiti içmeyede devam ederim

katlanıcaz artık napalım....inşallah gelecek ay çok farklı konular konuşur...bebişlerin gelişiminden bahsederiz..

evet arkadaşlar test günüm yaklaştı umarım olumlu bir sonuç alırız :) inanın ilk defa içimden test yapmak gemiyor hepinizi öpüyorum iyi akşamlar hepinize

Merhaba arkadaşlar..
Şubat ayında 4. evlilik yıldönümümüzü kutluycaz nasipse.yaklaşık olarakta 2 yıldır korunmuyoruz ve bebeğimiz olsun istiyoruz.bu süreçte 2 kez aşılama yaptırdık ve malesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı.bende p.o var ve düzensiz yumurtluyorum ve eşime de doktorlar normal yollarla olabilceğini söylediler.ama biz bu zaman zarfı içinde çok yıprandığımızdan direk gidip tüp bebek yaptırmaya karar verdik.uzunca bir süre araştırdıktan sonra kadıköy acıbademde karar kıldık.bu ay adetimin 2. günü doktora bu niyetle gittim.(doktorum deniz gökalp) bana herşeyin normal olduğunu en azından bir kez de onların aşılama yapmasını önerdi.bana öyle güzel anlattı ki gerçekten ümitle doldu içim.ve o gün iğne kullanmaya başladım.50 şer doz vurdum hergün ve bugün bir hafta oluyor iğneye başlayalı.cumartesi gittiğimde herşey harika ilerliyor dedi yine müthiş ümitlendim.yarın yine muayenem var nolur bana dua edin.eğer istenilen boyuta geldiyse çatlatma iğnesi olucam sanırım.artık bi bebeğimiz olsun istiyorum.nolur dua edin.

evet hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.bende geçen ay aşılama yaptırdım ama olmadı.bu ay kendimiz denedik.şimdi bekliyoruz.allahım en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah.

selam arkadaşlar,

yarın tahlil günüm ama benim şimdiden karnım ağrımaya başladı. adet sancısına benziyor. :-(

inşallah kartopudan bugun guzel haberler alırız ve bizede umut olur...:Saruboceq:
benimde sonuç ögrenmeme 3 gun var ama inanın içimde hiç bir hamileymişim gibi bir belirti yoook mafoldumben senacımm inşallah listeye bugun bir hamile haberi yazarsın artıkk :lepi: ve ardı sıra gelir bu haberler :Saruboceq: :Saruboceq:

arkadaşlar birde benim eşimin sprm sayısı düşükmü acaba yardımm???
yıkanmadan önce
volüm=4,1 ml
sayı=28 milyon
hareketlilik=%57
progresif hareketlilik oranı(+3+4)=%0
prograsif sperm sayısı(PHSS)=0
yıkandıktan sonra.....
volüm=0,7 ml
sayı=14 milyon
hareketlilik=%92
progresif hareketlilik oranı(+3+4)=%8
prograsif sperm sayısı(PHSS)=1 MıLYON
ACABA TUTARMII TABıKı ALLAHIMIN BıLECEĞı ıŞTE...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…