- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
ahh ne bileyim hayatım ya adam buraya gidin dedi hemen gittik çüğnkü muhtacız bişey bilmiyoz. peki izmirde nerde yaptırdın sen lütfen bana hemen söylermisin ? ordan hamile kalan varmı bunu biliyomusun ???? :çok üzgünüm: nolur yardım et bana :çok üzgünüm: yoksa bu ay ertelemeyi düşünüyorum maddiyen çöktük çünkü mafoldumben
serpilcim mrb senin de tarih yaklaştı hadi bakim...perşembe büyük gün inşallah sen de sevindirecen bizi...
Cnncım sen ne durumdasın?yumoşlar büyüyo mu aşılam tarihi belli mi?ben yarın başlıyorum iğnelre kısmetse...
yasimur sen adet oldun mu canım?[/QUO
bugün oldum canım suanda agrıdan tabiri caizse ölüyorum
bu ay 2 asılamam olcak inşlh tutar
canım benim gözün aydın gelmiş kırmızılar, inşallah hayırlısıyla olumlu bir aşılama geçirirsin..
Ben az sonra doktora gidicem, duruma bakıcak, e2 falan bakıcam dediydi..6 gün kullandım iğneleri..aşılamam ne zaman olcak bilmiyorum..bir kaç gündür fena şekilde akıntım var, yumurta akı gibi..sanırım yumoşlar fokurduyor içerde :)içim kıpır kıpır...inşallah pozitif olur bu sefer.
yasimur sen adet oldun mu canım?[/QUO
bugün oldum canım suanda agrıdan tabiri caizse ölüyorum
bu ay 2 asılamam olcak inşlh tutar
hadi hayırlısı canım..sorma ben de dün oldum...dün de benim acaip sancım vardı....a.s.
kızlar bu arad ben şimdiden bol bol kalsiyum depoluyorum hergün süt içiyorum siz de ihmal etmeyin tabi folik asit de...[/QUOTE
ben sütü cok severim hergünde içerim ama folik asit beni cok fena kabız yapıyor sendede oldumu böyle birsey doktoruma bu konuyu söylemem lazım
hadi hayırlısı canım..sorma ben de dün oldum...dün de benim acaip sancım vardı....a.s.
tesekkürler canım bu ay herkesin yüzü güler inşlh
bana cvp verene olmayacakmı
selam arkadaşlar,
yarın tahlil günüm ama benim şimdiden karnım ağrımaya başladı. adet sancısına benziyor. :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?