- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
segul cnm işllh bugün kartopu arkasınada sen ve tahlil günü bekleyen hepimiz bu güzel haberleri vereceğiz 3 gün kalmış ve sen adette olmamışsın bu hamile olabileceğini gösterir içinde his olmaması hamile olmadığın anlamına gelmez bence pozitif taraftan bakmalıyız içini ferah tut işllh güzel haberler yakın sırarsıyla ...
Merhaba arkadaşlar..
Şubat ayında 4. evlilik yıldönümümüzü kutluycaz nasipse.yaklaşık olarakta 2 yıldır korunmuyoruz ve bebeğimiz olsun istiyoruz.bu süreçte 2 kez aşılama yaptırdık ve malesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı.bende p.o var ve düzensiz yumurtluyorum ve eşime de doktorlar normal yollarla olabilceğini söylediler.ama biz bu zaman zarfı içinde çok yıprandığımızdan direk gidip tüp bebek yaptırmaya karar verdik.uzunca bir süre araştırdıktan sonra kadıköy acıbademde karar kıldık.bu ay adetimin 2. günü doktora bu niyetle gittim.(doktorum deniz gökalp) bana herşeyin normal olduğunu en azından bir kez de onların aşılama yapmasını önerdi.bana öyle güzel anlattı ki gerçekten ümitle doldu içim.ve o gün iğne kullanmaya başladım.50 şer doz vurdum hergün ve bugün bir hafta oluyor iğneye başlayalı.cumartesi gittiğimde herşey harika ilerliyor dedi yine müthiş ümitlendim.yarın yine muayenem var nolur bana dua edin.eğer istenilen boyuta geldiyse çatlatma iğnesi olucam sanırım.artık bi bebeğimiz olsun istiyorum.nolur dua edin.
evet hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.bende geçen ay aşılama yaptırdım ama olmadı.bu ay kendimiz denedik.şimdi bekliyoruz.allahım en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah.
arkadaşlar birde benim eşimin sprm sayısı düşükmü acaba yardımm???
yıkanmadan önce
volüm=4,1 ml
sayı=28 milyon
hareketlilik=%57
progresif hareketlilik oranı(+3+4)=%0
prograsif sperm sayısı(PHSS)=0
yıkandıktan sonra.....
volüm=0,7 ml
sayı=14 milyon
hareketlilik=%92
progresif hareketlilik oranı(+3+4)=%8
prograsif sperm sayısı(PHSS)=1 MİLYON
ACABA TUTARMII TABİKİ ALLAHIMIN BİLECEĞİ İŞTE...
arkadaşlar birde benim eşimin sprm sayısı düşükmü acaba yardımm???
yıkanmadan önce
volüm=4,1 ml
sayı=28 milyon
hareketlilik=%57
progresif hareketlilik oranı(+3+4)=%0
prograsif sperm sayısı(PHSS)=0
yıkandıktan sonra.....
volüm=0,7 ml
sayı=14 milyon
hareketlilik=%92
progresif hareketlilik oranı(+3+4)=%8
prograsif sperm sayısı(PHSS)=1 MİLYON
ACABA TUTARMII TABİKİ ALLAHIMIN BİLECEĞİ İŞTE...
mrb kızlar mesajlarınızı akşam tek tek değerlendirecem çünkü birazdan tekrar okula gidecem yemeğe geldim...kartopu inşallah bize güzel haberlerle gelirsin canım..inşallah merakla bekliyoz...bütün kızları da öpüyorum burdan ......sakın habversiz bırakma kartopuuuuuuuuuuu..........
segülcüm sayı ve hareketlilik güzel gözüküyo inşallah tutacak canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?