Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Humiscim umarım aşılaman tutar ve tüp bebek yaptırmana gerek kalmaz. Bende geçtiğimiz cumartesi ilk aşılamamı yaptırdım. Umarım bu ay herkesin güzel haberlerini alırız.

segul cnm işllh bugün kartopu arkasınada sen ve tahlil günü bekleyen hepimiz bu güzel haberleri vereceğiz 3 gün kalmış ve sen adette olmamışsın bu hamile olabileceğini gösterir içinde his olmaması hamile olmadığın anlamına gelmez bence pozitif taraftan bakmalıyız içini ferah tut işllh güzel haberler yakın sırarsıyla ...

saol canım inan böyle şeyler duymaya ihtiyacımız oluyor bu dönemlerde umarım hepimiz hamile olur bebişlerimize kavuşuruz...:Saruboceq:

mrb kızlar mesajlarınızı akşam tek tek değerlendirecem çünkü birazdan tekrar okula gidecem yemeğe geldim...kartopu inşallah bize güzel haberlerle gelirsin canım..inşallah merakla bekliyoz...bütün kızları da öpüyorum burdan ......sakın habversiz bırakma kartopuuuuuuuuuuu..........

canım benim allah senin de yüzünü güldürür inşallah aşılama sonrası tahlil tarihini bildir olur mu?a.s.

evet hanımlar bende aranıza katılmak istiyorum.bende geçen ay aşılama yaptırdım ama olmadı.bu ay kendimiz denedik.şimdi bekliyoruz.allahım en kısa zamanda kucaklarımızı doldurur inşallah.

hoşgeldin canım aramıza....inşallah bebişin fazla bekletmez seni ve bu ay gelir bizi haberdar et opta.s.

segülcüm sayı ve hareketlilik güzel gözüküyo inşallah tutacak canıma.s.

canım hareketlilik güzel gözüküyo inşallah tutacak opta.s.

selam kartopundan habre varmı merak ettim inşallah hakkında hayırlısı olur

bugul ,sancux ve kumsal mrb canlarım...kartopu kanı vermiştir akşam 3 ten önce çıkmaz kızlar ...siz benden önce öğreneceksiniz delikafadulden....ben 5 te gelcem çünkü

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYRILISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
kartopu..................15 aralık 2009 ..................:teselli: (tutacak tutacak inşallah)
serpil02507.............17 aralık 2009 .................:teselli:
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
cecen77.................18aralık 2009...................:teselli:
simeray.................19 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010

Son düzenleme:
cuma günü çok heyecnalı olacak 2 kişinin tahlil günü kızlar...

evet canım çok heyecanlı
senacım doktor bana 31 inde tahlil yaptır dedi
aşılamamı 11 ve 12 sinde yaptırdım ama anlayamadım neden bu kadar geç bir tahlil tarihi verdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…