Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar selllaammmm....

bugün sabah kasıklarımda acayipo bi sancı oldu... aynı adet sancısı böyle buruk buruk resmen... aha dedim yoksa regl mi oluyorum? korktum valla.

sonra az önce eve geldim birazz akıntım gelmiş... doktorumu aradım. progestan vermişti bana ne kadar kullanacağımı söylememişti. sürekli kullan bırakma dedi. tahlil falan ne zaman yaptırıyım dedim adetin geçsin hatta 1 hafta sonra dedi.

aşılamadan kaç gün sonra regl oldu tutmayanlar acaba?

evet canım çok heyecanlı
senacım doktor bana 31 inde tahlil yaptır dedi
aşılamamı 11 ve 12 sinde yaptırdım ama anlayamadım neden bu kadar geç bir tahlil tarihi verdi?

evet canım geçen ay yaptırdım ama kısmet olmadı sorun yok ama bir buçu senedir kısmet olmadı sen istanbulda nerde yaptırdın ilk aşılamanmı ben gayrettepe florance nıgtangele yaptırdım

Umarım canım bu ay kendiliğinden hamile kalırsın 2.aşılamaya gerek kalmadan. Bizde de sorun yok ama 1,5 senedir uğraşıyoruz bakalım.Ben asm de yaptırdım.

yaaa kızlar heyecanla sürekli giriş yapıyorum foruma ama kartopundan hala ses çıkmadı sanki kendi tahlil sonucum gibi karnıma ağrılar giriyor heyecandan:)))
kartopu lütfen güzel haberlerini bekliyoruz işllh ....

evet canım ya bende sürekli nette girip bakıyorum haber var mı diye.

aaaaaaaaa ........kartopu yazmamış olumsuz mu yoksa yaaaaaaaaa:1no2:

canım akıntı kahverengi falan mı?yoksa beyaz öylesine mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…