Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol bugulllcum........ilkini yaptım şimdi bakalım...inşallah hayılrı olur...

akıntının hangi renk olması lazı merak ettim

kahverengi ya da kırmızıysa adet gelmediyse eğer yerleşme kanamsıdır kesin....benim iki taneyken yerleşme kanamsı olmadı ama üçüncü bebeğim yerleşirken olmuştu....o sonradan arkadan gelmişti...benneyaptımki

ya yanlız prolaktinim 30 çıkmış....daha geçen hafta 21 di....canım sıkıldı biraz doktor hepsi iyi hormon sonuçlarının demiş ama yine de canım sıkıldı..ilk aşılamamda hapla 1 lere düşmüştü....şimdi bunda daha yüksek umarım güzel yumoşların olmasına engel olmaz...sizin kaç çıkmıştı kızlar prolaktin...?

ya bu kartopu neden böle yaptı beklediğimizi biliyo yaaaaaa........inşallah sevinçten unutmuştur...

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
kartopu..................15 aralık 2009 ..................:teselli: (tutacak tutacak inşallah)
serpil02507.............17 aralık 2009 .................:teselli:
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
cecen77.................18aralık 2009...................:teselli:
simeray.................19 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010

Son düzenleme:
kızlar kartopu unuutu bizi zannedrim yada ben gibi korkular yaşıyor bende perşembe günü olsun istemiyorum belki kendimden kaçıyorum ama ben yaşamda hep kendimden kaçarak yaşamıştım offf bakalaım ne olacak fakat bugün cidiidi cididi adet sancısı çektim şükür şimdiye kadar olmadım

canım akıntı kahverengi falan mı?yoksa beyaz öylesine mi?

akıntım beyaz canım ya renkli değil yani... hafif hafif kasıklarımda sızlama var ama...

aşılaması tutmayanlar aşılamadan kaç gün sonra regl oluyolar?
ben çok korkmaya başladım kızlar resmen bunalıma girdim ya olmazsa diye... :1no2:

canım o adet tarihi belli olmuyo kimi testi yaptıramadan oluyo kimi test günü kimi test negatif çıkıyo hala olmuyo...kendinizi kasmayın inanın ben bekleme sürecinde çok rahatım hiç ya tutmazsa sıkıntısı yoktu içimde....sadec heyecan vardı...siz de öle yapın...allah yardımcımız olur inşallah

canım ben aşılamamın 15. günü rgl oldum. inş. olmazsın hamilesindir.bu arada sena liste süper gerçektenopuyorumnanaktan ve inş. sırayla hamile yazılır.:Saruboceq:

kızlar selam, beni de listeye ekler misin senacım?

ben de bahsedeyim hikayemizden kısaca, 3 yıllık evliyiz, 16 aydır deniyoruz olmuyor. arada 1 kere aşılama yaptırdım, tutmadı. bu ay regl olmayı bekliyorum, aşılama yapılacak inşallah. regl tarihim 26 aralık.

bakalım inşallah bu ay güzel haberler alırız hep beraber.

burada paylaşmak dileğiylee :)

serpil abla varmı belirti falan ne zaman test günün

canım sadce sancım var adet olacak gibiyim gülüm yarın test günüm ama hiç yarın olsun istemiyorum kuşum birde söylemesi ayıp kabız oldum bilmiyorum ne olacak ama kartopu olumlu yada olumsuz yazmalıydı sabırla onu bekliyoruz ben yarın size negatif veya pozitif bildiririm zaten bebebşimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…