Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gunaydın kızlar hala kartopu dan haber yok baktımda inşallah sevinçten unutmuştur serpilcim sanada yarın için dua ediyorum inşallah iyi haberler alıcazz :Saruboceq:

gunaydın kızlar hala kartopu dan haber yok baktımda inşallah sevinçten unutmuştur serpilcim sanada yarın için dua ediyorum inşallah iyi haberler alıcazz :Saruboceq:

canbım sağol ama kartopu haber vermedi galiba negatif morali bozuldu bence bende pek iyi değilim dualarız için tşkk cnm bende hep dua ediyorum hakkımızdan hayırlısı inşallhhh

kızlar cidiid sancılarım var ve halsizm pskolojik olarkda bilmiyorum karmakarışığım ben hepinizin kucağı dolsun istiyorumm rabbim hepinize yardımcı olsun

kartopu sonuç ne olursa olsun lütfen yazrmısn seni merakla bekliyoruz şunu unutmayalımki dünyanın senu değil yaradan ol demedikten sonra bu iş olmaz rahat ve huzurlu olalım hadi yazzzzzzzzzzzzz artık bebeiş

ya hala yazmamış kartopu yaaaa..........neyse hayırlısı olsun...mrb kızlar hepinize....

pikecim eklerim tabi canım..

ekliyorum canım...hayırlı olsun...tahlil atrihin belli olunca yaz olur mu?a.s.

kızlar cidiid sancılarım var ve halsizm pskolojik olarkda bilmiyorum karmakarışığım ben hepinizin kucağı dolsun istiyorumm rabbim hepinize yardımcı olsun

inşallah canım ...ama sen moralini bozma çünkü hamile olup adet sancısı gibi ağrı çektiğini söyleyen bir çok kişi duydum..yarın sonuç pozitif olacak ben inanıyorum..allahım o kadar büyükki :CüvCüv:

selam sancux...

kızlar bu arada hala inanamıyorum kendime ama az önce okulda domuz gribi aşısı oldum ben...hayırlı olur inşallah...tedavi sürecinde bişi olur mu diye sordum tabi doktoruma...ol dedi...

serpilcim yarın sen de bizi merakta bırakma bak olur mu...mutlaka haber ver...

hayırlı olur canım inşallah. bende kararsızım domuz gribi aşısı olmak konusunda.
Serpil'in sonucunun olumlu olacağına bende çok inanıyorum. ınşallah herkesin pozitif olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…