Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar ben aşılamadan önce yumurta gelişimi için klomen kullandım.Aşılamadan sonra da dufaston (progestron hormonu) kullanıyorum. Bende inamılmaz ateş basması oluyor.Geceleri özellikle çok zor uyuyorum. Sizde oluyor mu?

hayırlı olur canım inşallah. bende kararsızım domuz gribi aşısı olmak konusunda.
Serpil'in sonucunun olumlu olacağına bende çok inanıyorum. İnşallah herkesin pozitif olur.

canımmm bana moral oldun bilmiyorum karmaşığım tuhafım ama emin olun ilk buraya yazacğım sonra arkadşlarıma haber veririm öncelik sizn

az önce arkadaşım aradı bebişi doğmuş bugün sabah 9 da...biliyo musunuz onunla aramızda 3 hafta vardı yani benim bebeğim zamanında doğsaydı şimdi benim ki de 3 haftalık olacaktı..yine çok duygulşandım şu an yine gözyaşlarıma hakim olmaıyorumm.....bense tekrar en baştan yine nelerle uğraşıyorum allahım neden diyorum neden?ben neden koklayamadım yavrumu?çok kötüyüm kızlar ya......mafoldumben

sancux ateş basması ben de de oluyodu canım geceleri üstümü açıyodum...

canım onu bende kullanıyorum bende ateş basması yapmadı yani ateşim normal dr uyarmıştı baş dönmesi ve bulantı yapar şükür hiç bişi olmadı sadce bugün biraz halsizm oda ilacın etkisimi bilmem

bu arda benim i,lacın adı progestan günlük 3 adet kulanıyorum

Sena'cım biliyorum çok zor şeyler atlattın ama artık geriye hiç bakma hem ileriye bak. Herşeyde bir hayır vardır, ben çok inanıyorum bazen olmadığı yada olduğu için üzüldüğümüz şeylere bir bakmışsın ileride iyiki olmamış diyorsun. Allah herşeyin hayırlısını versin. Üzme sen tatlı canını.

kartopu sağlık olsun canım seni çok merka ettik...hayırlısı olsun inşallah....hiç moralini bozmadan yolun adevam et...hakkında herşeyin hayırlısı bak ben nelere rağmen vageçmiyorum...((

sancux sağol biratenm ya........ne yapayım kendimi de parçalasam faydasız allahım bu sefer yüzümü güldürür inşallah....

Ben her ay adet olduğumda hep böyle düşünüyorum kızlar hep zamanı varmış diyorum.Allahım hayırlısı nı ver diyorum. Bizim bebekler nazlı olacak. Zaten kızım olursa da ismi hazır.(NAZ)

gerçi daha hastalanmadım. doktorum belki daha sonraki ilişkilerde gebelik oluşmuşolabilir cumartesiye kadar olmazsa birdaha tahlil yaparız dedi. herhalde biraz moralimi düzeltmek için söyledi.

gerçi daha hastalanmadım. doktorum belki daha sonraki ilişkilerde gebelik oluşmuşolabilir cumartesiye kadar olmazsa birdaha tahlil yaparız dedi. herhalde biraz moralimi düzeltmek için söyledi.

Tabi ya olabilir. Kaç yumurtan vardı aşılamadan önce?
Benim 1 tane büyük(20,5mm) 2 tanede küçük vardı. Doktor ilişkiye devam, küçükler ilerleyen günlerde büyüyebilir dedi. Belki o neden ile benim tahlil tarihimi aşılamadan 20 gün sonraya verdi.

sancux cnm aynı sorun bende de var bende klomen kullanıyorum sonrasında iğne ateş basması sürekli ve akşamları özellikle çok rahatsız edici şekilde oluyor .sanırım olması da normal sonuçta doğal yollarla değilde dışarıdan hormon alarak yumurta gelişimi ve çatlaması oluyor bizim bünyemizde diye düşünüyorum...

kartopum tatlım allahım herşeyin hayırlısını versin bunda da vardır elbet bi hayır kendini üzme daha deneyecek çok şansımız var sonda değiliz allaha şükür umutlarımızı yitirmek yok işllh bir dahaki sefere yada bakarsın haftasonuna mutlu haberi alırsın kim bilebilir:)))))sen moralini yüksek tutmaya çalış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…