- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
hayırlı olur canım inşallah. bende kararsızım domuz gribi aşısı olmak konusunda.
Serpil'in sonucunun olumlu olacağına bende çok inanıyorum. İnşallah herkesin pozitif olur.
Arkadaşlar ben aşılamadan önce yumurta gelişimi için klomen kullandım.Aşılamadan sonra da dufaston (progestron hormonu) kullanıyorum. Bende inamılmaz ateş basması oluyor.Geceleri özellikle çok zor uyuyorum. Sizde oluyor mu?
Arkadaşlar ben aşılamadan önce yumurta gelişimi için klomen kullandım.Aşılamadan sonra da dufaston (progestron hormonu) kullanıyorum. Bende inamılmaz ateş basması oluyor.Geceleri özellikle çok zor uyuyorum. Sizde oluyor mu?
az önce arkadaşım aradı bebişi doğmuş bugün sabah 9 da...biliyo musunuz onunla aramızda 3 hafta vardı yani benim bebeğim zamanında doğsaydı şimdi benim ki de 3 haftalık olacaktı..yine çok duygulşandım şu an yine gözyaşlarıma hakim olmaıyorumm.....bense tekrar en baştan yine nelerle uğraşıyorum allahım neden diyorum neden?ben neden koklayamadım yavrumu?çok kötüyüm kızlar ya......mafoldumben
kızlar merhaba
tahlil negatif çıktı. işe biraz önce geldim moralim çok bozuktu. kusura bakmayın sizede cevap veremedim
gerçi daha hastalanmadım. doktorum belki daha sonraki ilişkilerde gebelik oluşmuşolabilir cumartesiye kadar olmazsa birdaha tahlil yaparız dedi. herhalde biraz moralimi düzeltmek için söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?