Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
serpil02507.............17 aralık 2009 .................:tesellitutacak tutacak inşallah)
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
cecen77.................18aralık 2009...................:teselli:
simeray.................19 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010
umut9..................???? 2010

Son düzenleme:
mrb senacım iyiyiz bakalım şimdilik günler geçmek bilmiyor bende çok stres oluyorum her geçen gün sabretmek çok zor offfffff,kafam karışmıyor desem yalan olur aslında kendimi düşünmemek için zorluyorum ama elimde olmadan kendimi dinliyorum sürekli bu arada arasıra kasıklarıma hafif anlık sancılar giriyor acaba psikolojikmi hissediyorum bunları yoksa içimde bişiler mi oluyor diye merak ediyorum......
sen nasılsın senacım bu arada iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı canım işllh herşey yolunda gider bu sefer işllh güzel listemizde mutlu haberler alıp bizlerde mutlu oluruz ve umutlanırız işllh ...

kızlar merhaba
tahlil negatif çıktı. işe biraz önce geldim moralim çok bozuktu. kusura bakmayın sizede cevap veremedim

moralini hiç ama hiç bozma verende allah alanda Alalh hakkından hayırlısı demekki buymuş canım şunuda unutmaki herşey bebek değil ama dualarım sana ve sen gibi bebek arzusu olan tüm iinsanlara rabbim versin içlerindende bana

ben de napim kuşum ben de aşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah hepimiz mutlu sona erişiriz...

serpilcim ben çıkıyorum yarın haberlerini bekliyorum hayırlısıyla..

serpilcim ben çıkıyorum yarın haberlerini bekliyorum hayırlısıyla..

ok+ cnm yarın ilk haberi buraya yazacağım :))))) haydiiiiiiiiiiiiiiiiii kızlar duaya :)))))) şekerler hakkımızdan hayırlısı ben size hep dua ediyorum ve edceğimde emin olun birgün hepiniz anne olacaksınız rahat olun hepinize mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx :)) ant fırtına var haa bu arda kızlar aşılamamın olduğu günde fırtına vardı yarın test günüm ondada yağmur olacak vardır bir hikmeti yaradaın :))) kaydirigubbakcemile2

a.s.
canımsın yaaa üzülme Allah o kadar büyükki kimbilir bizlerin sabrına nasıl bir mükafat verecek. neden demeyelim elbet vardır yaradanın bir bildiği kimbilir belkide nurtopu gibi ikizin veye üçüzün olacak bu sefer birde bunu düşün.inşalahhh listedekiler ve tüm isteyenler anne olur.(bende) öpüyorum kendine iyi bak.moralini bozmamaya çalış zor anlıyorum ama yeni bir başlangıçtasın ve moral çok önemli...a.s.

selam kızlar!
yarın sabah yine kontrolüm var iğne dozlarını arttırmamı söylemişti doktorum inşallah istenilen büyüklüğe ulaşmıştır da yumurtişlerim :) en kısa zamanda aşılamam yapılır..

bu süreç öyle stresli oluyorum ki..

ama şuna içten inanıyorum,insan neye inanırsa onu yaşıyor..hayırlısını biz diil yaradan biliyor o yüzden hayırlı zaman ne zamandır biz bilemeyiz dimi en kısa zamanda hepimizin imrenilesi harika evlatları olucak inanın bana :teselli:

ben bebeğimiz için ciciler almaya başladım emin olun onlara baktıkça moral buluyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum kaydirigubbakcemile2

hepiniz aklıma geliyorsunuz ellerimi her açtığımda..acizane sizlere de dua ediyorum..ama sizde beni unutmayın e mi

mrb kızlarr.. bende aşılama tedavisine başladım bugün 2. iğnemi vurdum.zaman ne göstericek nezaman aşılama yapılacak bilmiyorum ama benide listeye ekleyebilirsiniz

humis merhaba aşılama tedavin hayırlı olur bende istanbuldayım sen nerde yaptırdın acaba birde ne kadara mal oluyo yazarsan çok mutlu edersin beni

kızlar günaydın bugün rüyamda testi negatif gördüm 1 rakamı vardı lütfen dua edin şuan ofisteyim cesaretimi toplayınca kan vermeye gideceğim hepinize güzel günler diliyorum biliyorumki benden gelecek haber umutlarınız yeşertecek öpüldünüz

cnm cnm cnm serpilciğim sakın umutsuzluğa kapılma hemen rüyalar tersine çıkarmış hep öyle demezler mi güzel kardeşim sen olumlu düşün hem olmasa dahi bir daha denersin herşey vakti zamanı geldiğinde gerçekleşiyor ama dua ediyorum senin için doğru zaman bugün olsun cnm ..
güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun....

sağol canım benim......inşallah bu sefer herşey çok güzel olur...hepimiz için inşallah...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…