- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
allah bekleyen herkesein dualarını kabul etsin inşallah kıslar dualarım sizinle:)
kızlar merhaba
tahlil negatif çıktı. işe biraz önce geldim moralim çok bozuktu. kusura bakmayın sizede cevap veremedim
mrb senacım iyiyiz bakalım şimdilik günler geçmek bilmiyor bende çok stres oluyorum her geçen gün sabretmek çok zor offfffff,kafam karışmıyor desem yalan olur aslında kendimi düşünmemek için zorluyorum ama elimde olmadan kendimi dinliyorum sürekli bu arada arasıra kasıklarıma hafif anlık sancılar giriyor acaba psikolojikmi hissediyorum bunları yoksa içimde bişiler mi oluyor diye merak ediyorum......
sen nasılsın senacım bu arada iğnelere başlamışsın hadi hayırlısı canım işllh herşey yolunda gider bu sefer işllh güzel listemizde mutlu haberler alıp bizlerde mutlu oluruz ve umutlanırız işllh ...
serpilcim ben çıkıyorum yarın haberlerini bekliyorum hayırlısıyla..
az önce arkadaşım aradı bebişi doğmuş bugün sabah 9 da...biliyo musunuz onunla aramızda 3 hafta vardı yani benim bebeğim zamanında doğsaydı şimdi benim ki de 3 haftalık olacaktı..yine çok duygulşandım şu an yine gözyaşlarıma hakim olmaıyorumm.....bense tekrar en baştan yine nelerle uğraşıyorum allahım neden diyorum neden?ben neden koklayamadım yavrumu?çok kötüyüm kızlar ya......mafoldumben
a.s.
canımsın yaaa üzülme Allah o kadar büyükki kimbilir bizlerin sabrına nasıl bir mükafat verecek. neden demeyelim elbet vardır yaradanın bir bildiği kimbilir belkide nurtopu gibi ikizin veye üçüzün olacak bu sefer birde bunu düşün.inşalahhh listedekiler ve tüm isteyenler anne olur.(bende) öpüyorum kendine iyi bak.moralini bozmamaya çalış zor anlıyorum ama yeni bir başlangıçtasın ve moral çok önemli...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?