- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
selam kızlar!
yarın sabah yine kontrolüm var iğne dozlarını arttırmamı söylemişti doktorum inşallah istenilen büyüklüğe ulaşmıştır da yumurtişlerim :) en kısa zamanda aşılamam yapılır..
bu süreç öyle stresli oluyorum ki..
ama şuna içten inanıyorum,insan neye inanırsa onu yaşıyor..hayırlısını biz diil yaradan biliyor o yüzden hayırlı zaman ne zamandır biz bilemeyiz dimi en kısa zamanda hepimizin imrenilesi harika evlatları olucak inanın bana :teselli:
ben bebeğimiz için ciciler almaya başladım emin olun onlara baktıkça moral buluyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum kaydirigubbakcemile2
hepiniz aklıma geliyorsunuz ellerimi her açtığımda..acizane sizlere de dua ediyorum..ama sizde beni unutmayın e mi
mrb kızlarr.. bende aşılama tedavisine başladım bugün 2. iğnemi vurdum.zaman ne göstericek nezaman aşılama yapılacak bilmiyorum ama benide listeye ekleyebilirsiniz
kızlar günaydın bugün rüyamda testi negatif gördüm 1 rakamı vardılütfen dua edin şuan ofisteyim cesaretimi toplayınca kan vermeye gideceğim hepinize güzel günler diliyorum biliyorumki benden gelecek haber umutlarınız yeşertecek öpüldünüz
kızlar günaydın bugün rüyamda testi negatif gördüm 1 rakamı vardılütfen dua edin şuan ofisteyim cesaretimi toplayınca kan vermeye gideceğim hepinize güzel günler diliyorum biliyorumki benden gelecek haber umutlarınız yeşertecek öpüldünüz
rüyalar tersine çıkar serpilcim listenin ilk başonda sen yer alacaklsın inanıyorum
allah yardımcın olsun canım inşallah tersi çıkar rüyanın...a.s.
cnm cnm cnm serpilciğim sakın umutsuzluğa kapılma hemen rüyalar tersine çıkarmış hep öyle demezler mi güzel kardeşim sen olumlu düşün hem olmasa dahi bir daha denersin herşey vakti zamanı geldiğinde gerçekleşiyor ama dua ediyorum senin için doğru zaman bugün olsun cnm ..
güzel haberlerini bekliyoruz allah yardımcın olsun....
kızlar günaydın, dün çatlatma iğnemi vuruldum. bugün saat 7 de aşılamam var.hakkımızda hayırlısı
İnşallah Serpilcim güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz. Sen bize uğur getireceksin canım:))))))))))
canımsın ayyy bende sabırsızlanıyorum listenin başı benn olucam yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :))))) çizdim galiba kafayı idare edin artık mucux
eeeee çizmekte haklıyız hepimiz çizdik kafayı kolay değil canım:)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?