Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah humiscim inşallah.....:Saruboceq:

mrb kızlarr.. bende aşılama tedavisine başladım bugün 2. iğnemi vurdum.zaman ne göstericek nezaman aşılama yapılacak bilmiyorum ama benide listeye ekleyebilirsiniz

ekledim canım gelişmelerden haberdar et.....hayırlı olsun inşallah....a.s.

allah yardımcın olsun canım inşallah tersi çıkar rüyanın...a.s.

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
segül.....................18 aralık 2009 ..................:teselli:
cecen77.................18aralık 2009...................:teselli:
simeray.................19 aralık 2009 ..................:teselli:
demetak.................23 aralık 2009..................:teselli:
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
dyd......................11 ocak 2010 ..................:teselli:
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
cnnsnyrt................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010
umut9..................???? 2010

Son düzenleme:
günaydın kızlar liste giderek büyüyor ama daha siftah yapamadık yaa...........hadi artık inşallah bugün başlangıç olsun.....ha gayret serpilcim bekliyoruz.....

rüyalar tersine çıkar serpilcim listenin ilk başonda sen yer alacaklsın inanıyorum

günaydın segülcüm sana da az kaldı yaaa.......heycanlısın dimi?

kızlar ben okula gidiyorum ve geldiğimde güzel şeyler duymak istiyorum inşallaaaaahhh...........hadi rast gelsin serpilciiiiiimmm..........

Kızlar bende bu ay 3.aŞılamamı yaptırcam.ama daha bellı deĞıl bugÜn bellı olacak .ınŞ.hayırlısı ıle kavuŞuruz.bebıŞlerımıze.

rüyalar tersine çıkar serpilcim listenin ilk başonda sen yer alacaklsın inanıyorum

canım tşkk ben uğuluyumdur inşallhh pozitif olursa hepiniz hamile olacaksınız emin olun :))) tatatlım test satt 15 30 da çıkıcak size haber vermem üzgünümki 5 i bulur veya oralardan buralardan net bulursam hemen yazarım bu mübarek günler yüsuhurmetine rabbimm muradımızı versin ( ayağım bereketlidir )kaydirigubbakcemile5

canım benim o güzel mesajın için tşk ne güzel kalplisin öyle :) evet herşeyin sonu değil olmayacakta biz sadce yaradandan diliyoruz takdir onun ama sana bir sır vereyim kimse duymasın :)) resmen boğuluyorumm ben sanki kalbim kocaman oldu ruhum fırtınalı yani garip bir ruh halii bu sıırımı kimseye söyleme tamamıı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…