- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
selam nasılsın hayırlı olsun inşallah aşılaman bende hafta içi görüşmeye gidicem seninki ne kadar mal oldu yazarsan çok sevinirim
serpilcim inşallah hayırlı haberlerini alırız bugün, rabbim gönlümüzdekini hayırlısı ile göstersin bize.
Selam, iyiyim canım saol. Seninki de hayırlı olur inşallah. Benim aşılama 2'li oldu yani 2 gün üst üste 1.100 civarı tuttu tatlım.
inşaqllhh gülüm siizn dualarınız bana zaten yeter sağolun temenim size umut olması umarım olurum oluruz
Hayırlısı olsun tatlım, umarım tutar.
kızlar ben 105 tl ilaçlar için verdim, ssk üzerinden raporla aldım..
400 tl doktoruma vericem,60 tl kan tahlilleri için verdim..toplam 565tl gibi oldu...
çok iyi valla ben ilk aşılamamda aşılamaya 750 ilaçlara 500 verdim 1500 yakın tuttu sen hangi igneleri kullandın bu arad a hayırlı olsun tedavin
Kızlar ben çatlatma iğnesi dışında hiç iğne olmadım.Bana sadece klomen verdi.
canım tşkk ben uğuluyumdur inşallhh pozitif olursa hepiniz hamile olacaksınız emin olun :))) tatatlım test satt 15 30 da çıkıcak size haber vermem üzgünümki 5 i bulur veya oralardan buralardan net bulursam hemen yazarım bu mübarek günler yüsuhurmetine rabbimm muradımızı versin ( ayağım bereketlidir )kaydirigubbakcemile5
bende magon kullandım kullandım 4 kutu ama tek yumurta gelişti oda 17mm di anlamadım sorun yok dediler o kadar igneye tek yumurta sende kaç yumurta oluştu
çok iyi valla klomen çok uygun demek senin yumurtalar hemen büyüyomuş onla geç büyür çünkü şanslısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?