Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sancux sana aşılamadan sonra ilişki önerdimi doktorun, bana önceki aşılamamda ilişki yasak dedilerdi..umarım bunda serbesttir..çünkü çok çalışmalaıyız :)

sancux sana aşılamadan sonra ilişki önerdimi doktorun, bana önceki aşılamamda ilişki yasak dedilerdi..umarım bunda serbesttir..çünkü çok çalışmalaıyız :)

Verdi canım gün aşırı. 2 küçük yumurtan büyür belki dedi.
Bence sana da verir 6 tane yumurtan var çünkü. Boyutları nasıl?

Verdi canım gün aşırı. 2 küçük yumurtan büyür belki dedi.
Bence sana da verir 6 tane yumurtan var çünkü. Boyutları nasıl?

canım boyutlarını sormak aklıma gelmedi, ölçtü boyutları çok iyi dedi.yanıtın çok iyi, hemen çatlatma iğnesini vuralım dedi..bugün sorarım neymiş diye :)

kızlar ben çoğul gebelikten biraz korkuyorum,ikiz neysede ya daha fazla olursa diye içimde bi kıpırtı...rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama, kalbim küt küt :) düşünsenize tuttuğunu bi sürü bıcırık..

Evet ya sende çoğul gebelik olabilir 6 yumurtan olduğu için. Aman canım olsunda 1,2,3.
3 ten sonrası zor.

hım anladım da neden çift aşılama canım onu anlamadım be canım sizde sorun neydi bizde sebepsiz 2 senedir kısmet olmuyo

Bizimde nedensiz 1,5 senedir uğraşıyoruz.
Benim bu ay yumurtam çok hızlı gelişti. Adetimin 10.günde 20,5mm olmuştu hemen çatlatma iğnesi vurdular. Kendiliğinden çatlamasın diye. Çatlama zamanını kaçırmamak için 24 saat sonra 1.si 48 saat sonra da 2.aşılama yapıldı.
18 19mm olsaydı tek aşılama yaparlardı herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…