Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar mrb ben geldim dün doktora gittim biliyosunuz bu ay ikinci aşılamamı olcaktım
ilk aşılamada klomen ve prengli ile aşılama oldum doktorum bu kez ovitrelle ile 3tane ilaç yazdı bu ilaçlarla aşılama olcakmışım ve bu ay olcaktım ama ben adetin 2 günü gittiğim için geç kalmışım önümüzdeki ay olcam aşılama ovitrelle kullanan varmı aranızda bu ilaç ne kadar etkili beni bilgilendirirmisiniz canlarıma.s.

hayırlısı olsun cnm, ovitrella çatlatma iğnesi, yumurtan yetrli olgunluğa geldiğinde çatlamasını sağlıyor..iyi bir ilaç sanırım ki çoğu doktor bunu öneriyor.

kartopu hoşgeldin cnm, aşılama sonucunu almışsın sağlık olsun bitanem..hakkında hayırlısı inş.bu ay kendiliğinden geliverir belki miniğin..tez zamanda hayırlısı ile gelsin inşallah.

teşekkürler canım sen kullandınmı bu ilacı canım şunun için soruyorum yanında 3 ilaç daha verdi onlar ne işe yarıyo acaba ilaçları alıp doktora gidicem anlatcak ne işe yaradıgını ama daha alamadım eczaneye gelmedi henüz

evet cnm ovitrelle yi dün vuruldum..en son aşılamadan önceki gün vurulıyorsun onu....öncesinde adetin başlangıcı ile beraber yumurta uyarıcı ilaçlar kullanıyorsun, daha iyi gelişmeleri için..ben onun için menagon kullandım 8 gün aynı saattehep...sana ne vermiş doktor ?

humis merhaba aşılama tedavin hayırlı olur bende istanbuldayım sen nerde yaptırdın acaba birde ne kadara mal oluyo yazarsan çok mutlu edersin beni

merhaba bugullll çok sağol ya inşallah seninde aşılaman hayırlı olur istediğin gibi sonuçlanır.. ben kadıköy acıbademe gidiyorum şimdilik memnunum doktorum deniz gökalp..henüz muayene harici para vermedik..oda 225 lira denmişti eşim doktor olduğundan 150 lira aldılar..bir de iğne aldık 230 liraya iğneler yeterli gelmedi tekrar almamız gerekti onu da doktor hanım verdi..bakalım ne kadara mal olucak bende merak ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…