- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
kartopu hoşgeldin cnm, aşılama sonucunu almışsın sağlık olsun bitanem..hakkında hayırlısı inş.bu ay kendiliğinden geliverir belki miniğin..tez zamanda hayırlısı ile gelsin inşallah.
iyidir sena sen nasılsın.kartopuna üzüldüm ben...
kartopu hakkında hayırlısı olsun napalım inşallah bebeklerimiz gelcek birgün
canım benim o güzel mesajın için tşk ne güzel kalplisin öyle :) evet herşeyin sonu değil olmayacakta biz sadce yaradandan diliyoruz takdir onun ama sana bir sır vereyim kimse duymasın :)) resmen boğuluyorumm ben sanki kalbim kocaman oldu ruhum fırtınalı yani garip bir ruh halii bu sıırımı kimseye söyleme tamamıı :))
selam kızlar!
yarın sabah yine kontrolüm var iğne dozlarını arttırmamı söylemişti doktorum inşallah istenilen büyüklüğe ulaşmıştır da yumurtişlerim :) en kısa zamanda aşılamam yapılır..
bu süreç öyle stresli oluyorum ki..
ama şuna içten inanıyorum,insan neye inanırsa onu yaşıyor..hayırlısını biz diil yaradan biliyor o yüzden hayırlı zaman ne zamandır biz bilemeyiz dimi en kısa zamanda hepimizin imrenilesi harika evlatları olucak inanın bana :teselli:
ben bebeğimiz için ciciler almaya başladım emin olun onlara baktıkça moral buluyorum ve kendimi çok daha iyi hissediyorum kaydirigubbakcemile2
hepiniz aklıma geliyorsunuz ellerimi her açtığımda..acizane sizlere de dua ediyorum..ama sizde beni unutmayın e mi
kızlar günaydın, dün çatlatma iğnemi vuruldum. bugün saat 7 de aşılamam var.hakkımızda hayırlısı
rabbim bizlere en kısa zamanda anne yap hayırlı evlatlar ver kucagımıza
sevgili kızlar size umut olmayı çok ama çok arzu edrdim üzgünüm negatif değerim 2.00 dr gidemedim gidecek halim yok yarın artık bakarım hepinizi umutlandırdım Alalhım sizlerin güzel haberlerini nasip etsin sevgiyle kalın mucux mucux mucuxxxxxxxxxxxxx hepinize
serpil hoşgeldin, varmı haber fıstık?
sevgili kızlar size umut olmayı çok ama çok arzu edrdim üzgünüm negatif değerim 2.00 dr gidemedim gidecek halim yok yarın artık bakarım hepinizi umutlandırdım Alalhım sizlerin güzel haberlerini nasip etsin sevgiyle kalın mucux mucux mucuxxxxxxxxxxxxx hepinize
hayırlısı olsun arkadaşım. üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum. aynısını 2 gündür ben yaşıyorum. ama herşeyde vardır bir hayır.
üzülme serpilcim umudumuz önümüzdeki ay inşlh
Segülcüm kaç yumurtan oluştu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?