Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm benim ne demek kimselere söylemem:))))bu arada kalbimizin güzelliği hepimizin aynı duyguyu tatmak için verdiği savaş ve sabrın ortaklığından işllh bitanem bugün dedğin gibi mutlu sonuçlanır ve ayağın uğurlu gelir de arkandan pıtır pıtır bizlerde aynı sevinci yaşarız
dualarımız seninle cnm...

hayırlı olsun arkadaşım, Allah gönlüne göre versin

sevgili kızlar size umut olmayı çok ama çok arzu edrdim üzgünüm negatif değerim 2.00 dr gidemedim gidecek halim yok yarın artık bakarım hepinizi umutlandırdım Alalhım sizlerin güzel haberlerini nasip etsin sevgiyle kalın mucux mucux mucuxxxxxxxxxxxxx hepinize

sağlık olsun serpilim, vardır bundada bir hayır..sabır ve dua dan başka çaremiz yok..hakkında hayırlısı olsun inşallah..

hayırlısı olsun arkadaşım. üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum. aynısını 2 gündür ben yaşıyorum. ama herşeyde vardır bir hayır.

teselli edecek birşey olmuyor gerçekten... hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz zaman zaman... ama güçlü olmaktan başka çaremiz yok galiba. Allah dağına göre kar verirmiş derler... herhalde bizleri de böyle sınıyor yarabbim... inşallah umudunu kaybettiğin bu zamanda sana mucize gibi gelir bebeğin...

birkaç gün sonra benim zamanımda doluyor kızlar. ama inanın hiç test yaptırmaya gidesim bile yok... içimde bir umut yok... kısacası alacağım sonuç korkutuyor beni...
şimdilik düşüncem reglimin 3-4 gün geçmesini beklemek... tabi o zamana kadar regl olmazsam test yaptırırım.

ben aşılama yaptıralı bugün 12 gün oldu. sizce hamile kalsam belirti olmazmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…