Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gülüyorum ama hala yaram okadar derin ki meltemcim allah bidaha yaşatmaz inşallah yaşadıklarımı kimseye...bebeğimi okadar özlüyorum ki hareketleriyle ben buaradayım deyişi doğduktan sonraki o hali minick pespembe her yeri kablo dolu canım yavrum benim.senağlama

ben de bi adet olsam da başlasam....senin kaç yumurtan oldu kaç günde büyüdü..ayrıca hangi iğneyi kullandın;?

ahhh benim üzülmem bile saçma aslında senin karşında ( bi yerde tıkanıyo insan ne desemde için rahatlasa ama biliyorum ki ne desem boş. ama inan ki Allah herseyi verirken mutlaka bi hayrı vardır. demekki hayırlısı böyleymiş. ne yapalım hersey yüce Allahtan. boynumuz kıldan ince. gecmişe değil artık geleceğe bak bence. inan dua et ki olsun. ama tabi bu süreçte çok ama çok sabır gerekiyo.. benim dr en önemli olan sey sizin bunu istemeniz sabırlı olmanız ve tedaviyi bırakmamanız dedi :çok üzgünüm:

ben de bi adet olsam da başlasam....senin kaç yumurtan oldu kaç günde büyüdü..ayrıca hangi iğneyi kullandın;?

ben tam 10 tane 75 lik fostimon vuruldum hgergün göbekten. 10 tanenin sonunda gittik kontrole 3-5 tane vardı ama ben çok kıpırdadığım ve çığlık attığım için dr ancak bi tanesini olcebildim çok korkaksın bişey yapmıyom ki dedi :))) işte o ölçtüğüde 20 mm di :)))) ötekilerde en az onun kadar buyuktu :) sonra hemen koldan çatlatma iğnesi vurdular ama onun ismini bilmiyorum ama fiyatı hala aklımda 80 ytl :)))))))))))))))) sonra ertesi gün bida gittik aşılama yapıldı :):):) bide biz tam 2 saatlik ötede oturuyoz düşün yani ne kadar zor :a015:

ağustos 5 benim de...:)))))

hayatımızı yaşıcaz guya ya 1 sene sanki türkiyenin altını üstüne getirdik :)) aman işte nasipten öteye bişey olmuyo be gülüm sen gene hamile kalmışsın ben hiçççççççççççççççç hep kist vardı hep ağladım . neyse artık geleceğe bakıyoruz :dance:

slm arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza bende pko var dolayısyla adet düzensizliklerim ; 5 aylık klomen ve iğne tedavisinden sonra gebelik elde edemedik ve bende çarşamba günü ilk aşılamamı yaptıracağım.bugün yumurtaların boyutuna bakılacak ve gelişmişseler çarşamba aşılama olacak fazla umutlu değilim ama umarım allah hepimize bebek sahibi olmayı nasip eder...

yani .....allahın izniyle güzel sonuç alıcan canım...

inşallah canım inşallah saolasın varya çok moral veriyosunuz bana. etrafımaki insanlar asla anlamıyolar beni zaten asla paylaşmıyorum. hamile ve çocuk sahibi olanlara karşı ayrı bi kinim var sanki ahahah :)))))) işte kafayı sıyırıyo insan psikolojikman öle hissediyorum. onlara karşı kendimi acındırmaktan nefret ediyorum. acındırmıyorum ama onlşar acıyolar ve bu beni sinir ediyo :çok üzgünüm:

aaaa yumurtalarını içreden mi ölçüyo ki ...anlamadım ilk defa duyuyorum.....karından ultrasonla ölçülüyo zaten o ama..bak benim de 4 yumurtam olmuştu dua et çoğul gebelik olmasın çok sıkıntılı...ben dua ediyorum 1 tane olsun diye dilim çok yandı...inan çoğul olma ihtimali olamama ihtimali kadar korkutuyo beni....benim iğnem de puregon ama bana 75 yetmiyo 100 vuruyorum ben..

dst29 korkma canım hepimiz aynı dertteyiz...benim de haplarla büyümüyo ancak iğneyle hayırlısı tahlil tarihini yaz sende olur mu?

bu arad yumurtaların durumunu da bildir bize...inşallah güzel yumoşlar olmuştur...

mltm cim kaç yaşındasın peki ben bide bayağı oldum ya.....30mafoldumben

evet canım içeriden vajinal ultrasonografi ile gelişmiş olan yumurtaların görüntüsünü yakalayıp ekrandan ölçüyor.klmen günde 4 tane 5 gün süreyle bittiğinde ise iğne olarak otrivelle verdi dr.um.

alalaaaaaaaa ben 3 doktor değiştirdim bu 4. hiç alttan ölçmediler yumurtaları bakalım bu nasıl ölçecek...

dst sen şu anda da mı hap kullanıyosun hapla büyüyosa güzel...ovitrelleyi ben de kullandım...

amin canım amin inşallah ben de hergün dua ediyorum allahım sen evlat hasreti çeken herkesin kucağını doldur diye....inanın öle güzel bi duygu ki kısa yaşamama rağmen hayatımda hiç silinmicek yerine bişi geçemicek bişeydi...(((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…