Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Heyecanlanmamak ne mümkün Allah hayırlısını versin humis..yumurtanın bu boyutları kaçıncı gününün sonuçları..bende ilk defa aşılama yaptırıyorm günler ve yumurta boyutları hakkında çok bilgim yok o yüzden soruyorm :1rolleyes:

Canım benim çok sağol ya inşallah umduğumuz gibi olucak hayırlısıyla buna gerçekten çok inanıyorum..
Aşılamam salı günü olucak 2 de..inşallah haberdar edicem sizi test tahlilim için..

Çok sağol umutcum.. amin diyorum ya en kısa zamanda gerçekleşicek inşallah hepimizin dilekleri..

canım 13. günüydü iğnemin ..yani tam olarak adetimin 2. gününden itibaren 16. günü aşılamam yapılıcak oluyor..

öncesinde 2 kez yaptırmıştım ve femera kullanmıştım tablet olarak..tek yumurta gelişmişti 23mm olarak ve istediğimiz gibi sonuçlanmadı ikisinde de.. bakalım bunda 3 tane gelişti ve doktorum boyutları iyi diyor.. hayırlısıyla olucak inşallahhhh hihoyyyt

mrb humis cnm aşılama tarihin belli olmuş hayırlısı olsun işllh canım 3 tane yumoş olmuş sende bu şansını artırır umarım benim aşılama öncesi 1 tane yumoş vardı 21mm idi 1 hafta oldu aşılamam olalı ama bende hiç tutmuş gibi bir his yok ama kısmet işllh rabbim hepimize nasip eder ...

Merhaba güzelim..çok sağol ya inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..sen de üzme kendini be canım ümitli ol olumlu düşün ki olumlu olsun..lütfen moralini bozma bu süreçte en önemli etkenlerden biri de moral..

işllh canım işllh hepimizin duaları kabul olsun moralimide yüksek tutmaya çalışıorum ama elimde değil sanırım farkında olmadan kendimi dinliyorum galiba ama yapacak bişi yok vakti gelmediyse olmayacak ama umut ediyorum çok uzun sürmesin diye(

kızlar herkese selam. 2 gündür bir türlü vakit bulup giremedim. sizlere çok güzel haberler vermek isterdim ama hala beklemedeyim. haftasonu geçsin diye bekledim.

benim aşılamam 5 aralıkta yapılmıştı. 14 gün sonra yani 5+14 = 19 aralık ta vakit dolmuş oluyo değilmi?
normalde regl günüm 20 veya 21 aralık. buyüzden fazla ümitlenmek istemiyorum ama hala regl olmuş değilim...

ya aslında o kadar stresliyim ki anlatamam... her tuvalete girişimde acaba regl mi oldum diye ödüm kopuyo... resmen sürekli kendimi dinliyorum... acaba akıyomu geliyomu oldummu olmadımmı kaç gün oldu... vs... yarın sabah evde yapılan testlerden yapıcam o zamana kadar regl olmazsam yani...

bu arada kafamı karıştıran başka birşey de progestan içiyorum ben. doktorum günde 2 tane sürekli iç dedi. bu ilaç benim regl olmamı engelleyebilirmi?

canım benim ya lütfen bu kadar stres yapma..inşallah istediğin gibi sonuçları alıcaksın..hepimiz alıcaz..buna inan korkma..dualarındasın hepimizin dimi kızlarrrr yerimseniben

canım benim ya lütfen bu kadar stres yapma..inşallah istediğin gibi sonuçları alıcaksın..hepimiz alıcaz..buna inan korkma..dualarındasın hepimizin dimi kızlarrrr yerimseniben

canım çok sevindim çok iyi boyutlar inşallah hayırlısı olur allah dualarını kabul etsin inşallah bide nerde tedavi oldugunu yazarmısın canım memnunsan bende gidicem

canım sayfaya yazmışsın demek acı bademe gidiyosun orası tuzludur birz bende ilk aşılmamı florance nıgtangelde yaptırdım 15oo tuttu senin ne kadara mal oldu yazarsan sevinirim

slm kızlar, nasılsınız bakalım..aşılamadan sonraki 3.günüm bugün..ara ara kasığımda batmalar ve bacağıma vuran hafif ağrılarım oluyor..acaba yeni çatlayan yumoşlarım mı var diye kafamda soru işaretleri oluşuyor...neyseki çalışmalar devam ediyorum :kedi:

canım benim de bugün 4. günüm..dediğin gibi batmalar bendede oluyor..bi de sanki adet ağrısı gibi ağrım oluo bazen sendede oluyormu?

canım sayfaya yazmışsın demek acı bademe gidiyosun orası tuzludur birz bende ilk aşılmamı florance nıgtangelde yaptırdım 15oo tuttu senin ne kadara mal oldu yazarsan sevinirim

evet canım herkes öyle söylüyor ya..ama henüz aşılamayla alakalı bir ücret ödemedik..yarın belli olur heralde.umarım fazla tutmazCADIARZU
burdan bildirim yine..

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII............. .)
segül.....................18 aralık 2009 ..................
cecen77.................18aralık 2009...................
demetak.................23 aralık 2009..................
durudamla...............25 aralık 2009...................
dst.........................28 aralık 2009 .................
sancux...................31 aralık 2009 ...................
gülücem..................2 ocak 2010 .................
cnnsnyrt..................4 ocak 2009 ..................
dyd........................11 ocak 2010 ..................
akrep83..................16 ocak 2010..................
AŞILAMAYI BEKLEYENLER
ozceliksena.............?????? 2010
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
tentation...............???? 2010
umut9..................???? 2010
berkal..................???? 2010
Humis.................???? 2010

Son düzenleme:
Kızlar benim belim 2 gündür çok ağrıyor hadi hayırlısı

benimde çok agrılarım oldu bugun regl günüm ama daha bişey yok bakalım hayırlısı...
olmassam yarın test yaptıracam inşallah hamilelikte başı çekerim :lepi: herkezciklerde hamile olur zemuszemus annem ruyasında üçüze hamile olarak görmüş :ecrin_bebek:
anne dedim kıçın açık kalmıştırr :dance: şaka bi yana umarım çıkarrrr kızlarr

canım inşallah adet olmazsın da muradına erersin..
.

kızlar dün akşam vakitlerinde regl oldum... çok üzgünüm. kolum kalkmıyo hiçbirşey yapmak gelmiyo içimden...

bugün doktorumu aradım. klomene başla yine dedi. aşılamayı birkaç sefer deneyebiliriz ama artık seni tüp bebeğe yönlendirsemmi acaba dedi... neden daha ilk aşılamam tutmadı diye hemen tüpbebek dedi gıcık oldum aslında... pko var bende ama her pko olan tüp bebeklemi hamile kalıyo sanki... kızlar kilomda fazla bu pko yüzünden kiloda veremiyorum ne yapıcam şaştım kaldım valla...

Canım tüh ya üzüldüm vallla. Olsun ama canımız sağ olsun. Vakti var herhalde canım ya. Hayırlısı olsun demek lazım her zaman. Üzülme çok olurmu.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…