- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
selam kızlaarrr :)
bugün doktorum üç tane yumurtamın güzel geliştiğini söyledi..ikisi 15 biri 14 mm..yarın gece çatlatma iğnemi vurucam ve salı günü 2de aşılamam olucak..ayyy çok heycanlıyım yaa bana şans dileyin noluur ve tabi kii listeye eklenmek istiyorum kaydirigubbakcemile2
Humiscim süper ya çok sevindim. Üçününde boyutları çok iyi. Kesin hamile kalırsın bence bu ay hayırlısıyla.
Aşılaman yapıldıktan sonra haber ver canım test tarihini de söyler doktor. Artık senide listeye ekleriz.
alkisalkisalkis
Heyecanlanmamak ne mümkün Allah hayırlısını versin humis..yumurtanın bu boyutları kaçıncı gününün sonuçları..bende ilk defa aşılama yaptırıyorm günler ve yumurta boyutları hakkında çok bilgim yok o yüzden soruyorm :1rolleyes:
mrb humis cnm aşılama tarihin belli olmuş hayırlısı olsun işllh canım 3 tane yumoş olmuş sende bu şansını artırır umarım benim aşılama öncesi 1 tane yumoş vardı 21mm idi 1 hafta oldu aşılamam olalı ama bende hiç tutmuş gibi bir his yok ama kısmet işllh rabbim hepimize nasip eder ...
Merhaba güzelim..çok sağol ya inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olsun..sen de üzme kendini be canım ümitli ol olumlu düşün ki olumlu olsun..lütfen moralini bozma bu süreçte en önemli etkenlerden biri de moral..
kızlar herkese selam. 2 gündür bir türlü vakit bulup giremedim. sizlere çok güzel haberler vermek isterdim ama hala beklemedeyim. haftasonu geçsin diye bekledim.
benim aşılamam 5 aralıkta yapılmıştı. 14 gün sonra yani 5+14 = 19 aralık ta vakit dolmuş oluyo değilmi?
normalde regl günüm 20 veya 21 aralık. buyüzden fazla ümitlenmek istemiyorum ama hala regl olmuş değilim...
ya aslında o kadar stresliyim ki anlatamam... her tuvalete girişimde acaba regl mi oldum diye ödüm kopuyo... resmen sürekli kendimi dinliyorum... acaba akıyomu geliyomu oldummu olmadımmı kaç gün oldu... vs... yarın sabah evde yapılan testlerden yapıcam o zamana kadar regl olmazsam yani...
bu arada kafamı karıştıran başka birşey de progestan içiyorum ben. doktorum günde 2 tane sürekli iç dedi. bu ilaç benim regl olmamı engelleyebilirmi?
canım benim ya lütfen bu kadar stres yapma..inşallah istediğin gibi sonuçları alıcaksın..hepimiz alıcaz..buna inan korkma..dualarındasın hepimizin dimi kızlarrrr yerimseniben
canım benim ya lütfen bu kadar stres yapma..inşallah istediğin gibi sonuçları alıcaksın..hepimiz alıcaz..buna inan korkma..dualarındasın hepimizin dimi kızlarrrr yerimseniben
slm kızlar, nasılsınız bakalım..aşılamadan sonraki 3.günüm bugün..ara ara kasığımda batmalar ve bacağıma vuran hafif ağrılarım oluyor..acaba yeni çatlayan yumoşlarım mı var diye kafamda soru işaretleri oluşuyor...neyseki çalışmalar devam ediyorum :kedi:
canım sayfaya yazmışsın demek acı bademe gidiyosun orası tuzludur birz bende ilk aşılmamı florance nıgtangelde yaptırdım 15oo tuttu senin ne kadara mal oldu yazarsan sevinirim
Kızlar benim belim 2 gündür çok ağrıyorhadi hayırlısı
benimde çok agrılarım oldu bugun regl günüm ama daha bişey yok bakalım hayırlısı...
olmassam yarın test yaptıracam inşallah hamilelikte başı çekerim :lepi: herkezciklerde hamile olur zemuszemus annem ruyasında üçüze hamile olarak görmüş :ecrin_bebek:
anne dedim kıçın açık kalmıştırr :dance: şaka bi yana umarım çıkarrrr kızlarr
kızlar dün akşam vakitlerinde regl oldum... çok üzgünüm. kolum kalkmıyo hiçbirşey yapmak gelmiyo içimden...
bugün doktorumu aradım. klomene başla yine dedi. aşılamayı birkaç sefer deneyebiliriz ama artık seni tüp bebeğe yönlendirsemmi acaba dedi... neden daha ilk aşılamam tutmadı diye hemen tüpbebek dedi gıcık oldum aslında... pko var bende ama her pko olan tüp bebeklemi hamile kalıyo sanki... kızlar kilomda fazla bu pko yüzünden kiloda veremiyorum ne yapıcam şaştım kaldım valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?