- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
benimde çok agrılarım oldu bugun regl günüm ama daha bişey yok bakalım hayırlısı...
olmassam yarın test yaptıracam inşallah hamilelikte başı çekerim :lepi: herkezciklerde hamile olur zemuszemus annem ruyasında üçüze hamile olarak görmüş :ecrin_bebek:
anne dedim kıçın açık kalmıştırr :dance: şaka bi yana umarım çıkarrrr kızlarr
kızlar dün akşam vakitlerinde regl oldum... çok üzgünüm. kolum kalkmıyo hiçbirşey yapmak gelmiyo içimden...
bugün doktorumu aradım. klomene başla yine dedi. aşılamayı birkaç sefer deneyebiliriz ama artık seni tüp bebeğe yönlendirsemmi acaba dedi... neden daha ilk aşılamam tutmadı diye hemen tüpbebek dedi gıcık oldum aslında... pko var bende ama her pko olan tüp bebeklemi hamile kalıyo sanki... kızlar kilomda fazla bu pko yüzünden kiloda veremiyorum ne yapıcam şaştım kaldım valla...
kızlar dün akşam vakitlerinde regl oldum... çok üzgünüm. kolum kalkmıyo hiçbirşey yapmak gelmiyo içimden...
bugün doktorumu aradım. klomene başla yine dedi. aşılamayı birkaç sefer deneyebiliriz ama artık seni tüp bebeğe yönlendirsemmi acaba dedi... neden daha ilk aşılamam tutmadı diye hemen tüpbebek dedi gıcık oldum aslında... pko var bende ama her pko olan tüp bebeklemi hamile kalıyo sanki... kızlar kilomda fazla bu pko yüzünden kiloda veremiyorum ne yapıcam şaştım kaldım valla...
slm arkadaşlar bende cumartesi günü başladım puregon aldım günde 100 üniteden 4 gün kullanıp geleceksin dedi dr um çarşamba sabahı kontrolüm var bu arada pko luyum dr um Umut tüp bebek merkezinden Süleyman Tosun ilk aşılamam olucak benim de inşallah tutar tutmayan arkdaşlara allahtan sabıur diliyorum tekrar tedavi imkanları bulurlar inşallah çünki ben zor buldum tedavi imkanımı 3 senedir ilk defa olucam aşılama bu arada bol dua etmenizi tavsiye ederim kızlar dualar bütün kapıların anahtarıdır benim de açtığım topiğim var topiğim çokl güzel ileriliyor dayanışma ve dualarla ilerletiyoruz dostluğumuzu bir arkadaşımızın tüpleri tıkalıydı laporoskopi ile açılmadı sonra tüp bebeğe hazırlanıyordu kendini maddi olarak ayartladığında yaptıracaktı o arada bitkisel kjürler kullandı ve herşeyden önemlisi dualar okudu ve okutturdu çevresinden istedi kuran kurslarından istedi ve sonunda rabbim mucizesini gösterdi hiç ummadığı anda bizlerde dua edelim de rabbim bizleri üzmesin
Hayırlı olsun güzelim aşılaman..inşallah umduğun gibi sonuçlanır..slm arkadaşlar bende cumartesi günü başladım puregon aldım günde 100 üniteden 4 gün kullanıp geleceksin dedi dr um çarşamba sabahı kontrolüm var bu arada pko luyum dr um Umut tüp bebek merkezinden Süleyman Tosun ilk aşılamam olucak benim de inşallah tutar tutmayan arkdaşlara allahtan sabıur diliyorum tekrar tedavi imkanları bulurlar inşallah çünki ben zor buldum tedavi imkanımı 3 senedir ilk defa olucam aşılama bu arada bol dua etmenizi tavsiye ederim kızlar dualar bütün kapıların anahtarıdır benim de açtığım topiğim var topiğim çokl güzel ileriliyor dayanışma ve dualarla ilerletiyoruz dostluğumuzu bir arkadaşımızın tüpleri tıkalıydı laporoskopi ile açılmadı sonra tüp bebeğe hazırlanıyordu kendini maddi olarak ayartladığında yaptıracaktı o arada bitkisel kjürler kullandı ve herşeyden önemlisi dualar okudu ve okutturdu çevresinden istedi kuran kurslarından istedi ve sonunda rabbim mucizesini gösterdi hiç ummadığı anda bizlerde dua edelim de rabbim bizleri üzmesin
[table="head"]|....KK Nick....|TEST TARİHLERİ |AŞILAMA TARİHLERİ | DURUMU| İNFERTİL SORUNU
1|segül|18 aralık 2009 |
2|cecen77|18aralık 2009|
3|demetak|23 aralık 2009|
4|durudamla|28 aralık 2009 |
5|sancux|31 aralık 2009|
6|gülücem|.2 ocak 2010 |
7|cnnsnyrt|4 ocak 2009 |
8|dyd|11 ocak 2010 |
9|akrep83|16 ocak 2010|
10|ozceliksena| BELİRSİZ | ?????? 2010
11|iipek34|BELİRSİZ| ????? 2010
12|kumsal|BELİRSİZ|????? 2010
13|yasimur|BELİRSİZ|???? 2010
14|pike|BELİRSİZ|???? 2010
15|tentation.BELİRSİZ|???? 2010
16|umut9|BELİRSİZ|???? 2010
17|berkal| BELİRSİZ|.???? 2010
18|Humis|BELİRSİZ|???? 2010|
19|kuzunaz|belirsiz|... /..../ 2010 |İNŞALLAH HAMİŞ OLACAK :CüvCüv:|PKO
[/table]
arkadaşlar tablonuza kendimi ekledim ve düzenleme yaptım dilersenişz silebilirim özür dilerim ama daha düzgün olur diye düşündüm dahada düzgün hale getirebilirim isterseniz
ellerine sağlık çok hoş olmuş rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini duyuyurur bize
Hayırlı olsun güzelim aşılaman..inşallah umduğun gibi sonuçlanır..
slm arkadaşlar bende cumartesi günü başladım puregon aldım günde 100 üniteden 4 gün kullanıp geleceksin dedi dr um çarşamba sabahı kontrolüm var bu arada pko luyum dr um Umut tüp bebek merkezinden Süleyman Tosun ilk aşılamam olucak benim de inşallah tutar tutmayan arkdaşlara allahtan sabıur diliyorum tekrar tedavi imkanları bulurlar inşallah çünki ben zor buldum tedavi imkanımı 3 senedir ilk defa olucam aşılama bu arada bol dua etmenizi tavsiye ederim kızlar dualar bütün kapıların anahtarıdır benim de açtığım topiğim var topiğim çokl güzel ileriliyor dayanışma ve dualarla ilerletiyoruz dostluğumuzu bir arkadaşımızın tüpleri tıkalıydı laporoskopi ile açılmadı sonra tüp bebeğe hazırlanıyordu kendini maddi olarak ayartladığında yaptıracaktı o arada bitkisel kjürler kullandı ve herşeyden önemlisi dualar okudu ve okutturdu çevresinden istedi kuran kurslarından istedi ve sonunda rabbim mucizesini gösterdi hiç ummadığı anda bizlerde dua edelim de rabbim bizleri üzmesin
canım bu topicte şimdilik pozitif sonuç alınmadı negatiflerden biride benim ama toıici bırakmıyoruz eninde sonunda rabbimde iizn vereirse herkes hamiş olacakk :)
aşılaman inşallah hayırlı olur dualarımız bizi ayakta tutan canım zatenn :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?