Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnşallah canım senden iyi haber alalım da umutlanalım biraz. Olmazsada üzülmeyeceğiz ama değil mi. Aşılamanın kaçıncı günündesin?
Hamile görmek haber demektir aslında. İnşallah güzel haberler alırsın canım.:Saruboceq:

Demektak ne durumda acaba onunda tahlil tarihi çarşamba günü haber vermeyi unutmaz inşallah.
Cecen nin geçti geçen haftaydı haber vermedi onu da merak ediyoruz.

simeray cım canını sıkma ya inşallah bir dahaki ay olur..demek hakkında hayırlı zaman bu zaman diilmiş..üzme kendini lütfen..stres yapma..
ve sana tavsiyem sadece bir doktorun dediğiyle kalma..araştır bir kaç doktora git..

slm arkadaşlar bende cumartesi günü başladım puregon aldım günde 100 üniteden 4 gün kullanıp geleceksin dedi dr um çarşamba sabahı kontrolüm var bu arada pko luyum dr um Umut tüp bebek merkezinden Süleyman Tosun ilk aşılamam olucak benim de inşallah tutar tutmayan arkdaşlara allahtan sabıur diliyorum tekrar tedavi imkanları bulurlar inşallah çünki ben zor buldum tedavi imkanımı 3 senedir ilk defa olucam aşılama bu arada bol dua etmenizi tavsiye ederim kızlar dualar bütün kapıların anahtarıdır benim de açtığım topiğim var topiğim çokl güzel ileriliyor dayanışma ve dualarla ilerletiyoruz dostluğumuzu bir arkadaşımızın tüpleri tıkalıydı laporoskopi ile açılmadı sonra tüp bebeğe hazırlanıyordu kendini maddi olarak ayartladığında yaptıracaktı o arada bitkisel kjürler kullandı ve herşeyden önemlisi dualar okudu ve okutturdu çevresinden istedi kuran kurslarından istedi ve sonunda rabbim mucizesini gösterdi hiç ummadığı anda bizlerde dua edelim de rabbim bizleri üzmesin

canım hiç moralini bozma düşün ki hakkından hayırlısı buymuş benimdse bilyorsun ilk aşılamam negatif umutlarını yitime içinden ağlamak geliyorsada ağla rahatla

Aşılaman hayırlı olur inşallah. Doğru söylüyorsun hep dua ediyoruz canım ama vakti var herhalde:)

kızlar bende ilk aşılamamı cumartesi günü yaptırdım. benimki kendiliğinden gelişen bir yumurtaya yapıldı aşılamam yani ilaç vs. kullanmadım. Üstelik çatlatma iğnesinden 24 saat sonra yapılsı (yani 12 saat kadar erken çünkü hafta sonuna geliyosu yumurtlama zamanım.) drum pek ümitli değil gibi çünkü şimdiden gelecek aya doğum kontrol hapı kullandırıp şubatta ikinci aşılamayı deneyeceğini söledi... Ama benim içimden bir ses buna gerek kalmayacağını söylüyor inşallah rabbim meleklerimizi bir an önce gönderir hepimize daha fazla aratmaz...

Bu arada aşılamadan sonra biraz kanamam oldu sizlerinde olmuşmuydu... birde işe devam ediyorum dinlenmem gerekmez dedi drum ama kararsızım ilk bebişimide aşırı aktiviteden dolayı düşürdüğüm için....siz dinleniyormusunuz?

Hayırlı olsun güzelim aşılaman..inşallah umduğun gibi sonuçlanır..

[table="head"]|....KK Nick....|S.A.T.|TEST TARİHİ |AŞILAMA TARİHi | DURUMU| İNFERTİL SORUNU
1|segülbelirtilmedi||18 aralık 2009 |
2|cecen77||18aralık 2009|
3|demetak||23 aralık 2009|
4|durudamla||28 aralık 2009 |
5|sancux||31 aralık 2009|
6|gülücem||.2 ocak 2010 |
7|cnnsnyrt||4 ocak 2009 |
8|dyd||11 ocak 2010 |
9|akrep83||16 ocak 2010|
10|ozceliksena|| BELİRSİZ | ?????? 2010 |
11|iipek34||BELİRSİZ| ????? 2010|
12|kumsal||BELİRSİZ|????? 2010|
13|yasimur||BELİRSİZ|???? 2010|
14|pike||BELİRSİZ|???? 2010 |
15|tentation||BELİRSİZ|???? 2010|
16|umut9||BELİRSİZ|???? 2010 |
17|berkal|| BELİRSİZ|.???? 2010 |
18|Humis||BELİRSİZ|???? 2010|
19|kuzunaz|17.12.2009|belirsiz|belirsiz |İNŞALLAH HAMİŞ OLACAK :CüvCüv:|PKO
[/table]
arkadaşlar tablonuza kendimi ekledim ve düzenleme yaptım dilersenişz silebilirim özür dilerim ama daha düzgün olur diye düşündüm dahada düzgün hale getirebilirim isterseniz

Son düzenleme:

ellerine sağlık çok hoş olmuş rabbim tez zamanda hayırlı haberlerini duyuyurur bize

eevt arkadaşlar sevgili arkadaşımız ozçeliksena dan özür diliyorum öncelikle sayfasına ve listesine karışmış gibi olduysam yalnız ben kendi adımıda ekleemk istedim listemiz daha da düzenli olsun istedim yalnız daha güzel halede getirebilirim eğer bana kızmazsanız çok güzel bir şekilde takip ederiz eğer sizde isterseniz bu arada rabbim hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar bu test tarihleri 18 aralık olanlardan sonuç alanlar yokmu yani hamişler filan hemen yanına yazalım hamiş diye ne dersiniz

canım bu topicte şimdilik pozitif sonuç alınmadı negatiflerden biride benim ama toıici bırakmıyoruz eninde sonunda rabbimde iizn vereirse herkes hamiş olacakk :)

aşılaman inşallah hayırlı olur dualarımız bizi ayakta tutan canım zatenn :Saruboceq:

canım bu topicte şimdilik pozitif sonuç alınmadı negatiflerden biride benim ama toıici bırakmıyoruz eninde sonunda rabbimde iizn vereirse herkes hamiş olacakk :)

anladım canım anladım ve üzüldüm inşallah bereket gelir topiğede birden hamiş patlaması yaşanır allahım sen yardım et ya musavir ya bari ya halik çekelim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…