Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm ben aranıza yeni katıldım aralık aşılamalarında bende varımya:) 31 aralık tahlil tarihim tam yılbaşı günü inşallah piyango bana vurur:)))

ee kıslar yasib arkadaşım sende 2 gün önce aşılamanı olmuşsun biraz tecrübelerini paylaşabilirmisin nasıl oldu kaç yumurtan vardı sorunun nedir filan zahmet olmazsa bizede bilgi olsun

slm ben aranıza yeni katıldım aralık aşılamalarında bende varımya:) 31 aralık tahlil tarihim tam yılbaşı günü inşallah piyango bana vurur:)))

canım ben seni istersen ekleyeyim listeye bana son adet tarihini aşılama olduğun tarihi de belirtebilirmisin tahlil tarihin zaten belli istersen ekleyeyim senide

inşallah canım olur; olmazsada 1 dahaki ay var ona ümit bağlarız iyiki her ay hamile kalma şansı vermiş rabbim
ben 2 aralıkta yaptırdım adetimin 9. günü çok erken büyüdüler yumoşlar birde çatlatma ignesinin 2-3 saat sonrası aşılama oldum tutarmı bilmem 36 saat sonra oluyormuş aslında aşılama CADIARZU

kıslar yalnız size bişi dicem aşılama ücreti çok pahalı benim 750 tl ilaçlar hariç yani eğer olmazsa birdahaki ay birdahaki ay daha yaptırma şansım pek yok buna bile 4 aydır hazırlanıyorum kıslar allahım bu uğurda maddi manevi fazla kaybettirmedn versin inşallah hepimize rabbim sen büyüksün

mrb kızlaaaaaarrrr
benim moralim yerine geldi 3 tane büyük yumoş var ve arkadan gelenler var.9mm 10 mm ve 11mm diğer küçükler de büyür dedi doktor keşke bukadar fazla olmasaydı ama doktor çoğul gebelilk riskin var ana pco da böle oluyor maalesef dedi...çarşamba tekrar kontrol var...pazartesi olur aşılama heralde dedi..ama yumoşların durumuı değiştirebilir bunu...ben listemi geri alacaktım ama arkadaş madem uğraşmış kalsın artık napalım....segul ,sancux sağolun canlarım merak etmişsiniz....

bu arada hamiş haberi var mı diye baktım ama heyecanla yine yok galiba ben uğur getiremedim listeye...

simeraycım üzülme canım bidahaki ay allahım inşallah verir
hepimiz bir gün anne olacaz :lepi:

bir de infertilite sorunu kısmı var ya listede onu çok sevmedim moralinizi bozmuyo mu bu kızlar???

negtif sonuç alan arkadaşlar.....çok geçmiş olsun inşallah bu ay pat diye kendiliğinizden kalşırsınız doktorlar hep öle der iğnenin etkisi geçmediği için sonraki ay kendiliğinden kalan çok oluyo diye..

yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler topikime...inşallah hamile çıkarsınız burdan canlar...

bu arada geçen aşılamamda da yumurta gelişimim aynı böleydi inşallah bidaha çoğul gebelik olmaz allahım..

inşallah segülcüüüüüüüüüm inşallah yavrum....senin için dua edecem söz...

neden öyle düşünüyorsun buradki herkes uğurlu sende uğurlusun :)) bak güzel gelişmelerle geldin bu harika hadi bakalım şöyle canavar gibi ol ev sahibi mızmızlanmak yok :))))

biratenm benim sağol allah güzel gönlüne göre versin inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…