Y
yasib
Ziyaretçi
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
slm ben aranıza yeni katıldım aralık aşılamalarında bende varımya:) 31 aralık tahlil tarihim tam yılbaşı günü inşallah piyango bana vurur:)))
İnşallah canım senden iyi haber alalım da umutlanalım biraz. Olmazsada üzülmeyeceğiz ama değil mi. Aşılamanın kaçıncı günündesin?
Hamile görmek haber demektir aslında. İnşallah güzel haberler alırsın canım.:Saruboceq:
slm ben aranıza yeni katıldım aralık aşılamalarında bende varımya:) 31 aralık tahlil tarihim tam yılbaşı günü inşallah piyango bana vurur:)))
Senacım ne yaptı acaba bugün doktora gidecekti.
kızlar dün akşam vakitlerinde regl oldum... çok üzgünüm. kolum kalkmıyo hiçbirşey yapmak gelmiyo içimden...
bugün doktorumu aradım. klomene başla yine dedi. aşılamayı birkaç sefer deneyebiliriz ama artık seni tüp bebeğe yönlendirsemmi acaba dedi... neden daha ilk aşılamam tutmadı diye hemen tüpbebek dedi gıcık oldum aslında... pko var bende ama her pko olan tüp bebeklemi hamile kalıyo sanki... kızlar kilomda fazla bu pko yüzünden kiloda veremiyorum ne yapıcam şaştım kaldım valla...
bu arada hamiş haberi var mı diye baktım ama heyecanla yine yok galiba ben uğur getiremedim listeye...
bu arada hamiş haberi var mı diye baktım ama heyecanla yine yok galiba ben uğur getiremedim listeye...
neden öyle düşünüyorsun buradki herkes uğurlu sende uğurlusun :)) bak güzel gelişmelerle geldin bu harika hadi bakalım şöyle canavar gibi ol ev sahibi mızmızlanmak yok :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?