Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşgeldin deriniiiiimmmmm.....bugün doktora gittim işte en büyüğü şu an 16 mm cumartesi olabilir dedi..en geç pazartesi kuşum...a.s.
hoşbulduk kuşummmmmŞeniz
hadi hayırlısı büyümüş yumoşta oh ohhhhzemuszemus
senam yap gitsin:)))))))) cumartesi bile olsa uc gun perhiz oluyor. yap gitsin bacimkaydirigubbakcemile3
derincim hosgeldin birakma bizi burda hep gel

hoşbulduk bitanemm gelicem tabiii hiç bırakır mıyım canım benim.Şeniz

hadi seni dinleyim seni mi kırcam kıs......:))))))günüm sen perhize ne zaman başlıcan...

humiscim hayirli olsun. Insallah mujdeyi verirsin bize. doktorunun vardigir bir bildigi unutmayalim kizlar hepimizin derdi baska. sonucta pkoda mutlaka iliski bol der doktor cunku hazir iki uc yumurta var, sorun buydu halledilmisken bol iliki der mantikli olarak. o yuzden birbirimize yazdigimiza da kafayi takadan doktorlarimizi dinleyelim.

ben de uc ya da dort gun dusunuyorum. bizde bir de sperm sayisi cok fazla bazi doktorlar fazla olmasini da sevmiyor. o yzuden yazin boyle sorucaz ama en az uc der sanirim.

çok sağol güncüm inşallah bir ağızdan seslenicez hamileyiz diye :))

ben de uc ya da dort gun dusunuyorum. bizde bir de sperm sayisi cok fazla bazi doktorlar fazla olmasini da sevmiyor. o yzuden yazin boyle sorucaz ama en az uc der sanirim.

fazla hıııııııışakkıdışakkıdışakkıdıhavanı sevsinler datluuuuuummm........sositososito

yaw bu spermin azi da dert cogu da dert!!! cok var deyince herkes ne guzel dior ama cok oluncada spermler birbirinin gecemiyormus!!! ah ah kizlar bir dogursak nasil guzel gunler bekliyor hepimizi o gunun hatirina saglam duralim.

sagol sancux hoşbulduk canım...ben aşılama olayına girmedim henüz ama canım arkadaslarım senam ve günümü takip ediyorum:))bigün bende aşılama olursam listenizde olmak isterim.ama inşallah ben o listedeyken sizler çoktan hamile kalmış olursunuz bende tek başıma beklerim:)))

Senacım yazmazmıyım hiç duştaydım yeni oturdum bilgisayarın başına hızınıza yetişemedim, önce yazılanları okuyum dedim.

sıhhatler olsun kuşum...duş alırken çok sıcak su yok ve fazla eğilme olur mu?özlellikle suyun ılık olmasına dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…