- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.461
hoşbulduk kuşummmmmŞenizhoşgeldin deriniiiiimmmmm.....bugün doktora gittim işte en büyüğü şu an 16 mm cumartesi olabilir dedi..en geç pazartesi kuşum...a.s.
senam yap gitsin:)))))))) cumartesi bile olsa uc gun perhiz oluyor. yap gitsin bacimkaydirigubbakcemile3
derincim hosgeldin birakma bizi burda hep gel
o zaman doktoruna güven canım elbet bişeylere dayanarak söylüyo...inşallah tutar rabbim yardım etsin...
humiscim hayirli olsun. Insallah mujdeyi verirsin bize. doktorunun vardigir bir bildigi unutmayalim kizlar hepimizin derdi baska. sonucta pkoda mutlaka iliski bol der doktor cunku hazir iki uc yumurta var, sorun buydu halledilmisken bol iliki der mantikli olarak. o yuzden birbirimize yazdigimiza da kafayi takadan doktorlarimizi dinleyelim.
tüm aşılama olan ve olacak arkadaslarım inşallah hayırlısıyla tutar hepinizinki:Saruboceq:
ben de uc ya da dort gun dusunuyorum. bizde bir de sperm sayisi cok fazla bazi doktorlar fazla olmasini da sevmiyor. o yzuden yazin boyle sorucaz ama en az uc der sanirim.
grb listede kendini gördün mü kuşum...hayırlı olur inşallah.....
yaw bu spermin azi da dert cogu da dert!!! cok var deyince herkes ne guzel dior ama cok oluncada spermler birbirinin gecemiyormus!!! ah ah kizlar bir dogursak nasil guzel gunler bekliyor hepimizi o gunun hatirina saglam duralim.
fazla hıııııııışakkıdışakkıdışakkıdıhavanı sevsinler datluuuuuummm........sositososito
Senacım yazmazmıyım hiç duştaydım yeni oturdum bilgisayarın başına hızınıza yetişemedim, önce yazılanları okuyum dedim.
Bu arada bizim doktor 4 gün perhiz vermişti aşılamadan önce. Aşılamadan sonrada 2 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?