Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
senacım bu arada listen harika olmuş ne kdar çoğalmıız öyleeee bide hamile kalanları yanlarına yazabilsek ne kadar moral olur hepimizee

selam kizlar pazartesi gunu bende bekleyenler kervanina katilacagim Insallah. ama benim doktorum 44 saat onceden yaptirtiyor catlaa ignesini, biraz fazla geldi bana. igneden 40 saat sonra catlar dedi. ben en azindan 40 saate cekmeye calisacagim. siz nasil yapiyorsunuz?

mrb gün. bende bugün aşılama oldum..çatlama iğnesinin üzerinden tam 36 saat geçti benim içimdede şüphelerim var doğrusu ya yumurtam çatlamadıysa diye ama sende içini ferah tut doktorların bir bildiği vardır inş. hepsinin kendince yöntemleri var işte..

hayirli olsun umutcum walla benim de kafa karisti sanki catladiktan sonra asilamayi yapicak benim doktor. ben de yumurta gelisitirici ilac kullanilmadigi icin doktor belki daha rahat zamanlama konusunda yani bir yumurta dogal gelsiti vaktinde catlar diye mi dusundu, ne. isin garibi ben bugun sifir uykuyla gitmistim zaten dil sorunum var, fransadayim esim konustu kafami kaldirip ne konusuyorlar die bile bakmadim.
neyse hayirlisi kizlar, olucaksa olucaktir kendimizi rahat birakalim. Insallah mujdelerle cosar bu topik onuuzdeki haftalarda.

hayırlısı olsun cnm, inşallah 2 hafta sonrada bebiş haberini alırız

valla kızlar benim 1. aşılamam da da 38 saat sonra yapılmıştı, şimdikinde tam 24 saat, alelacele aldılar beni aşılama koltuğuna, anlamadım gitti, bide sıkışıktım zor dayandım vallaha 1 saat kafamçokkarıştı

sağol canım yaaa inş.....anlamıyosun işte bu doktorların işini yorumsuz kalıp bekleek en güzeli herhale

günüm canım benim.diger topicimizede yazdım ama burdaymışsın tatlım..hayırlısı olsun inşallah canım benim.eşin anlatmadımı cnm ne konuştuklarını?

slm herkese
bende uzun zamandır buradaki arkadaşların yaşadıklarını takip ediyorum.Allah herkese sabır sağlık sıhhat versin.
bende 15 aralıkta aşılama yaptırdım bekliyorum.doktorum adetin geciksin ondan sonra yapalım tahlil dedi bende bu yüzden 4 ocağı bekliyorum.şimdilik her şey yolunda ama yavaş yavaş panik olmaya başladım.Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.

ay derincim gec gordum. iste demis 40 saat sonra catliyor igneden.
aman benimkisi de cok anlamiyorki adam ne dese tamam diyor. hayirlisi walla cok da ustune dusmek istemiyorum konunun. rahatim simdi takip stres olmayayim diorum.

merhaba hanımlar.günlerdir sizleri okuyorum inş.bebişlerimize kavuşuruz.yeni katılıyorum aranıza ilk aşılamamı yaptırdım (aralık 15)inş.allahtan hayırlısı bekliyorum sizler gibi test günümü.ocak 5 gibi belli olur.

merhaba sewal82 hayırlı olsun aşılaman.tabiiki tüm üyelerin de hayırlı olsun.aşılama tarihimiz aynı benim de son adet tarihim 4 ocak bekliyorum sabırsızlıkla.ocak beş gibi kesin belli olur heralde.

evet bende seni görünce çok heyecanlandım yanıma yoldaş bulmuş gibi oldum candycruuz.işallah hayırlısı ile sonuçlarımızı alırız
senin kaç yumurtan olmuştu nasıl geçti aşılaman;?ve şu an belirti yada bi değişiklik hissediyormusun kendinde.
benim karnım çok şiş hala inmedi aşılmadan beri.

sevgili gundogmadan teşekkür ederim iyi dileklerin için.ben aşılamada hiç bir ağrı hissetmedim .benim doktorumda çok iyiydi.hatta ben dr ma söyledim benim ağrı eşiğim çok düşük bayılırım ben dedim anestezi yapalım dedim.hiç gerek yok sana garanti veririm hiç canın yanmıcak 1 dk lık bir işlem için vücuduna kimyasal madde almana gerek yok dedi.ve gerçekten dediklerinin hepsi oldu.rahim filmini anesteziyle çektirmiştim ben.onu arkadaşlarımdan duyduğum ve internette okuduğum kadarıyla aşılamada ki ağrı rahim filmindekinin binde biri bile dğilmiş.rahim filmi çektirdiysen onunla kıyas et diye yazıyorum.
işallah aydınlatabilmişimdir seni.

bende aynen senin gibi heyecanlandım.benim bir yumurtam oldu ve karnım gerçekten çok şiş.sürekli kendimi dinlediğim için sadece test sonucunu beklemek istiyorum.psikolojik olabilir diye

sevval82 benim bir oğlum var 10 yaşına yeni girdi.ikinciyi istiyoruz inş.benim bir sorunum yok eşimin sperm düşüklüğü var.yıkamadan sonra hareketlilik %36 idi inş. tutar.senin aşılamanı açıklamalı anlatırsan sevinirim.

31 inde canım tam adet günüm aynı zamanda. Bende ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama belirtiler aynı mı olur bu kadar.

canım benim belirtilere ne olur takılma tamamen yanıltıcı vücuda alınan kimyasalalr etkili oluyor sadce sabırla gününü bekle bendede belirti hat safhadaydı ama ben umutlanmadım vücuda alınan hormonlar bize oyun oynayabiliyor dualarımız senle ve diğer arkadşlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…