- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.661
canım senin daha önce yazdığın mesaja dayanarak yazmışımdır..aşılamanı yaptırmışsan 2 hafta sonra tahlil oluyor...onu hesaplayıp yazmışımdır..yanlışsa düzeltelim söle de canım..
mrb kızlarr..kimse yok gibi görünüyo ama ben yine de yazıyım okur duyarsınız sesimi...bugün aşılamam yapıldı herşey yolunda gitti çok şükür.doktorum aşılamayı yaptıktan sonra kolay aşılandı dedi artık ne demek istedi tam bilemedim ama iyi bişey dedi nladığım kadarıyla :)))
benden yarım saat önce aşılamaya giren 2 bayan vardı, biri odadan çıkarken yürümesi bir garip çıktı diğeri ise benden 5 dk evvel çıkmış çok ağrıları olmuş bendede hiç bişy yoktu şuanda da azcık kasıklarım ve belim ağrıyo oda normal....anlamadım ağrısız olmak mı normal yoksa ağrılı olmakmı??ortada bi anormallik var ama çözemedim
mrb gün. bende bugün aşılama oldum..çatlama iğnesinin üzerinden tam 36 saat geçti benim içimdede şüphelerim var doğrusu ya yumurtam çatlamadıysa diye ama sende içini ferah tut doktorların bir bildiği vardır inş. hepsinin kendince yöntemleri var işte..
hayırlısı olsun cnm, inşallah 2 hafta sonrada bebiş haberini alırız
valla kızlar benim 1. aşılamam da da 38 saat sonra yapılmıştı, şimdikinde tam 24 saat, alelacele aldılar beni aşılama koltuğuna, anlamadım gitti, bide sıkışıktım zor dayandım vallaha 1 saat kafamçokkarıştı
hayirli olsun umutcum walla benim de kafa karisti sanki catladiktan sonra asilamayi yapicak benim doktor. ben de yumurta gelisitirici ilac kullanilmadigi icin doktor belki daha rahat zamanlama konusunda yani bir yumurta dogal gelsiti vaktinde catlar diye mi dusundu, ne. isin garibi ben bugun sifir uykuyla gitmistim zaten dil sorunum var, fransadayim esim konustu kafami kaldirip ne konusuyorlar die bile bakmadim.
neyse hayirlisi kizlar, olucaksa olucaktir kendimizi rahat birakalim. Insallah mujdelerle cosar bu topik onuuzdeki haftalarda.
slm herkese
bende uzun zamandır buradaki arkadaşların yaşadıklarını takip ediyorum.Allah herkese sabır sağlık sıhhat versin.
bende 15 aralıkta aşılama yaptırdım bekliyorum.doktorum adetin geciksin ondan sonra yapalım tahlil dedi bende bu yüzden 4 ocağı bekliyorum.şimdilik her şey yolunda ama yavaş yavaş panik olmaya başladım.Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.
evet bende seni görünce çok heyecanlandım yanıma yoldaş bulmuş gibi oldum candycruuz.işallah hayırlısı ile sonuçlarımızı alırız
senin kaç yumurtan olmuştu nasıl geçti aşılaman;?ve şu an belirti yada bi değişiklik hissediyormusun kendinde.
benim karnım çok şiş hala inmedi aşılmadan beri.
31 inde canım tam adet günüm aynı zamanda. Bende ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama belirtiler aynı mı olur bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?