- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.681
grp4 hayırlı olsun sonuç ne zaman.inş.tutar
kaçıncı aşılaman.idrar testi mi yapacaksın yoksa direk kandan mı baktıracaksın yada günün gelmeden test yapacakmısın merak ediyorum.sana ve diğer aşılama yaptıran arkadaşlara soruyorum.
ilk aşılamam canım günüm gelmeden test yapmam
kaçıncı aşılaman.idrar testi mi yapacaksın yoksa direk kandan mı baktıracaksın yada günün gelmeden test yapacakmısın merak ediyorum.sana ve diğer aşılama yaptıran arkadaşlara soruyorum.
canımmm benim 1. aşılamamdı
ve adet olacakmış gibiydim ve bekledim zaten işyerindende çıkamadım adetden bir gun sonra tahlile gitceğim gun sabah erkenden adet oldumm uzuldum tabiki ama allaha dua etmekten başka hiçbir şey yapamıyoruz ve sabır diliyoruz.
bence idrarı deneme çünkü çıkmaya biliyoo ama kanda 14 gun sonra kesin çıkar diyorlar.. karar senin birtanem inşalklah tutar ve olumlu sonucu gorursun :Saruboceq:
günaydın kızlar nasılsınız hepinizin aşılaması hayırlı olsun inşallah allahın izniyle çok güzel sonuçlar alırsınız kızlar
senacım nasılsın canımmm
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var benim adetim geçti 22 sinde olmam gerekiyordu ama bu bende her zaman olan bişi cumartesi doktora gidicem bebiş yokda adet söktürücüye başlayıp adetimi beklicem ve aşılama için start vericem allahın izniyle şimdi adetin 2.veya3. doktora gidiyoruz kaç günkül ilaç veriyor
adetin kaçıncı günleri yumurta takibine çağırıyor çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü yapıyor aşılama çatlatmadan ne kadar sonra yapılıyor birde bu aşılama fiyatına sperm yıkama işlemi falan dahillmi yoksa ayrı bir ücret alınıyormuu
günaydın kızlar nasılsınız hepinizin aşılaması hayırlı olsun inşallah allahın izniyle çok güzel sonuçlar alırsınız kızlar
senacım nasılsın canımmm
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var benim adetim geçti 22 sinde olmam gerekiyordu ama bu bende her zaman olan bişi cumartesi doktora gidicem bebiş yokda adet söktürücüye başlayıp adetimi beklicem ve aşılama için start vericem allahın izniyle şimdi adetin 2.veya3. doktora gidiyoruz kaç günkül ilaç veriyor
adetin kaçıncı günleri yumurta takibine çağırıyor çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü yapıyor aşılama çatlatmadan ne kadar sonra yapılıyor birde bu aşılama fiyatına sperm yıkama işlemi falan dahillmi yoksa ayrı bir ücret alınıyormuu
en kısa zamanda nur topu gibi inş.hepimiz kucağımıza alırız.umut dünyası işte.2. de tutar inş.birbirimize dua edelim ve burada hep beraber kutlayım inş.büyük ihtimal salı dayanamazsam kandan baktırabilirim.benim ilk hamileliğim rahim filminden iki ay sonra kendiliğinden oldu.çok değerli bir oğlum var 10 yaşında.allah herkeze nasip etsin.şimdi ailemizin 4. üyesini bekliyoruz.rahim filmini çektireli 4 ay oldu hamile kalamayınca aşılama yaptırdık nasip bekliyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?