Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aminn canım benimmm inşallah aşılaman tutar güzelim yeni yılda bebişini kucaklarsın
peki bişey sorucamilacı 5 gün kullandın ya bu 5 gün içinde hiç yumurta kontrolü için çağırmadımı seni kaç günde bir gittin hangi iilacı kullandın güzelim

hiç kontrole gitmedim.gittiğimde yumurta tam istediği gibiydi19mm.klomen 50mg kullandım ve aşılama oldum.

DR adetin 2. günü çağırdı ve beşinci gününde kullanmam için klomen hapını verdi (günde bir tane içtim.)Hapı kullanmaya başladığımın beşinci günü yumurta takibine çağırdı.yumurta oluşursa 3 gün sonra çatlatma iğnesini vurundum. aşılama çatlatmadan 36 saat sonra yapılıyor .sperm yıkama işlemini özel lab. yaptırdık fiyatı 130 lira

segülcüm çok teşekkür ederim sen kaç gün ilaç kullandın ne kullandın sadece bir keremi çağırdı yumurta kontrolü için çatlatma iğnesiyle aynı günmü yaptı aşılamayı
1gün sonra yapılmıyormu amin canım inşalah allah razı olsun inşallah sende güzel haberler alırsın rabbim hepimiz için hayırlısını versinn:Saruboceq:

Son düzenleme:
dst29 senin ne zaman belli olacak .inş. tutar hayırlısı allahtan.bu arada sperm hareketliliği %36 bu değer nasıl bilgisi olan yazarsa sevinirim

cnm benim 28 aralık tahlil tarihim ama adet günümde aynı gün bilemiyorum 1-2 gün beklesemmi tahlil için belki adet olursam o arada bilemiyorum bakalım pazartesiye kadar kırmızılar gelmesse bakıcam psikolojim nasıl olacak....

canımm ben herzaman adetimin 3 gunu gidiyorum ogun rahimde kist yada problem varmı diye bakıyoo doktorum..
ondan sonra 3. gunu klomen kullanmaya başladım gunde 3 doz 1 sabah 2 aksam kullndım
sonra yumoşlarım buyudugune bakmak için normalde 10 gun çagırıyoduuu ama ihtimale bırakmayalım 9, gun gel dedi
ogun gıttıgımde hap etkilemiş olacakki dozunu yukseltmiştik..2 tane buyuk yumoşumm olmuşş doktor bugun aşılama olacak dedii sonra çatlatma iğnesi oldum pregly diye 2tane iğneyi 2 toz 1 su olarak karıştırıp vurdularr..sonra sperm yıkama işlemi ne gitttik 3 saat orda bekledik sonra geri hastane ye giittim ve aşılama olduu bende 36 saat sonra diye duymuştum ama ogun yaptıı bende anlamadım ve sormadımda bak keşke sorsaydımmm CADIARZU

inşallah kırmızılar gelmeyecekk canımm musteriii ol
hamile olacan :CüvCüv: listeye renk getirirsin inşallahhh

neyse canım olsun hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versinnn peki ne zaman test yapıcann

neyse canım olsun hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versinnn peki ne zaman test yapıcann

canım ben adet oldum test yapacagım gun..
ocakta tekrar aşılama olacam ama tabiki sonlarında bu ay kaldı aşılama..
inşallah gerek kalmadan bu ay kendiliğinden gelir bebişimmm zemuszemus

Merhaba, hoşgeldin aramıza. 3. aşılaman tutar inşallah cnm.a.s.

Dualarımız sizinle cnm. Benim 1 hafta olmasına rağmen bana da heyecan bastı. Beklemek çok zor valla....:hulya:

Hayırlı sonuçlarını alırsın inşallah tatlım.
İlk aşılamanmıydı cnm senin?

Hoşgelsin cnm aramıza. Aşılaman inşallah tutmuştur.a.s.

Ah cnm ya kendimi dinlemek istemiyorum ama tam adet belirtileri olunca insan istemeden de olsa acaba hastalanacakmıyım diyor.
Ama bugün iyiyim karın ağrısı ile uyanmadım.
Sabırla beklemekteyim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.

sancuxcummm inşallah sabretmelerinin meyvasını alırsın güzelimmm
karın ağrın olmamasına sevindim güzel haberler dileklerimle hep dua ediyorumm kızlar şuanda da görümcem ameliyatta sezeryan oluyooo ilk doğumuuu yarabbim bizlerede nasip eyle güzel allahımmm :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…