- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.701
günaydııın kumsal .ben adetimin 5. günü gittim hemen ilaca başlayalım dedi.sabah akşam ikitane 5 gün kulandım 6.gün birşey kullanmadım.7. gün iynemi vurdu 1yumurta vardı 8. gün aşılama oldum ve toplam herşey dahil 250 tl verdim o kadar canım inş. tutar.rahim filminin yanında aşılama çok hafif kalıyor biraz kasıklarda ağrı oluyor okadar.allah kolaylık versin hepimize
inşallah tutar ve hamile olursunn allah ogluna uzun ömurler versinn
inşallah birde kızın olurrr opuyorumnanaktan
aminn canım benimmm inşallah aşılaman tutar güzelim yeni yılda bebişini kucaklarsın
peki bişey sorucamilacı 5 gün kullandın ya bu 5 gün içinde hiç yumurta kontrolü için çağırmadımı seni kaç günde bir gittin hangi iilacı kullandın güzelim
günaydın kızlar nasılsınız hepinizin aşılaması hayırlı olsun inşallah allahın izniyle çok güzel sonuçlar alırsınız kızlar
senacım nasılsın canımmm
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var benim adetim geçti 22 sinde olmam gerekiyordu ama bu bende her zaman olan bişi cumartesi doktora gidicem bebiş yokda adet söktürücüye başlayıp adetimi beklicem ve aşılama için start vericem allahın izniyle şimdi adetin 2.veya3. doktora gidiyoruz kaç günkül ilaç veriyor
adetin kaçıncı günleri yumurta takibine çağırıyor çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü yapıyor aşılama çatlatmadan ne kadar sonra yapılıyor birde bu aşılama fiyatına sperm yıkama işlemi falan dahillmi yoksa ayrı bir ücret alınıyormuu
canımmm adetin 3 günü doktor başlıyooo takibe yumurta olgunlaştırıcı hap yada iğne kullanıyorsunn ve herkezin bünyasine göre değişir ilaclara tepki vermesi ...mesela beni doktor adetin 9 gunu yumurtaya bakalım diye çegırdı ama buyumusler ve çatlatma ignesi vurup o gun aşılama yaptıı ...
canım fiyatlar şehre göre değişiyor ama ben özel hastaneye gidiyorum ssk lıyım
yıkama için başka labaratuvara gonderiyorrr 150 tl oraya verdim hastanede muayene çatlatme iğnesi hepsi içinde 200 tl bulduu
inşallah aşılaman olurr ve guzel sonuçlanır canımm a.s.
dst29 senin ne zaman belli olacak .inş. tutar hayırlısı allahtan.bu arada sperm hareketliliği %36 bu değer nasıl bilgisi olan yazarsa sevinirim
şengülcüm çok teşekkür ederim sen kaç gün ilaç kullandın ne kullandın sadece bir keremi çağırdı yumurta kontrolü için çatlatma iğnesiyle aynı günmü yaptı aşılamayı
1gün sonra yapılmıyormu amin canım inşalah allah razı olsun inşallah sende güzel haberler alırsın rabbim hepimiz için hayırlısını versinn:Saruboceq:
cnm benim 28 aralık tahlil tarihim ama adet günümde aynı gün bilemiyorum 1-2 gün beklesemmi tahlil için belki adet olursam o arada bilemiyorum bakalım pazartesiye kadar kırmızılar gelmesse bakıcam psikolojim nasıl olacak....
canımm ben herzaman adetimin 3 gunu gidiyorum ogun rahimde kist yada problem varmı diye bakıyoo doktorum..
ondan sonra 3. gunu klomen kullanmaya başladım gunde 3 doz 1 sabah 2 aksam kullndım
sonra yumoşlarım buyudugune bakmak için normalde 10 gun çagırıyoduuu ama ihtimale bırakmayalım 9, gun gel dedi
ogun gıttıgımde hap etkilemiş olacakki dozunu yukseltmiştik..2 tane buyuk yumoşumm olmuşş doktor bugun aşılama olacak dedii sonra çatlatma iğnesi oldum pregly diye 2tane iğneyi 2 toz 1 su olarak karıştırıp vurdularr..sonra sperm yıkama işlemi ne gitttik 3 saat orda bekledik sonra geri hastane ye giittim ve aşılama olduu bende 36 saat sonra diye duymuştum ama ogun yaptıı bende anlamadım ve sormadımda bak keşke sorsaydımmm CADIARZU
inşallah kırmızılar gelmeyecekk canımm musteriii ol
hamile olacan :CüvCüv: listeye renk getirirsin inşallahhh
umut seninde aşılman hayırlı olsun bu arada.işallah hayırlısı ile
muradına erersin
neyse canım olsun hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versinnn peki ne zaman test yapıcann
slm sık sık olmasa da yazıları takip etmeye çalışıyorum,aranıza yeni katıldım. benim de 2. aşılamam tutmadı sanırım 3. yü deneyeceğim,herkesin yaşadığı duygular aynı sanırım ve gerçekten yaşayan anlar...
cnm sancux çok sğl hayatım şuan dualara çok ihtiyacım vardı çok stres yapmaya başladım hiç umudum yok diyerek kendimi olumsuzluklara hazırlamaya çalışıyorum ama yinede olsun allahım lütfen tutmuş olsun diye inanmak istiyorum bir yandan da.....işllh allahım hepimize nasip eder son günler zor geçiyormuş hakikaten offff..........
mrb kızlarr..kimse yok gibi görünüyo ama ben yine de yazıyım okur duyarsınız sesimi...bugün aşılamam yapıldı herşey yolunda gitti çok şükür.doktorum aşılamayı yaptıktan sonra kolay aşılandı dedi artık ne demek istedi tam bilemedim ama iyi bişey dedi nladığım kadarıyla :)))
benden yarım saat önce aşılamaya giren 2 bayan vardı, biri odadan çıkarken yürümesi bir garip çıktı diğeri ise benden 5 dk evvel çıkmış çok ağrıları olmuş bendede hiç bişy yoktu şuanda da azcık kasıklarım ve belim ağrıyo oda normal....anlamadım ağrısız olmak mı normal yoksa ağrılı olmakmı??ortada bi anormallik var ama çözemedim
slm herkese
bende uzun zamandır buradaki arkadaşların yaşadıklarını takip ediyorum.Allah herkese sabır sağlık sıhhat versin.
bende 15 aralıkta aşılama yaptırdım bekliyorum.doktorum adetin geciksin ondan sonra yapalım tahlil dedi bende bu yüzden 4 ocağı bekliyorum.şimdilik her şey yolunda ama yavaş yavaş panik olmaya başladım.Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.
canım benim belirtilere ne olur takılma tamamen yanıltıcı vücuda alınan kimyasalalr etkili oluyor sadce sabırla gününü bekle bendede belirti hat safhadaydı ama ben umutlanmadım vücuda alınan hormonlar bize oyun oynayabiliyor dualarımız senle ve diğer arkadşlarla
Ah cnm ya kendimi dinlemek istemiyorum ama tam adet belirtileri olunca insan istemeden de olsa acaba hastalanacakmıyım diyor.
Ama bugün iyiyim karın ağrısı ile uyanmadım.
Sabırla beklemekteyim.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?