Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok teşekkürler cnm. Kızlar valla dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.
Görümceni tebrik ederim cnm. Darısı biz isteyenlere.opuyorumnanaktan

kızlar kabus gibi bir rüya gördüm, test günü doktora gidiyorum..bebek yok..benim yumurtalar çatlamamış, kist miyom ne varsa oluşturmuş...zor gebe kalıcakmışım artık..yıkılıyorum resmen, nasıl ağlıyorum mafoldumben

aman allahım ne kabus gerçekten..
ama üzülme bencede rüyan tersine çıkacak canımm..bilinç altı işte ne varsa aklımızda yansıtıyorr

AŞILAMA TAHLıL TARıHLERıMıZ(HADı HAYIRLISIIIIIIIIIIIIIIIIII..........:Saruboceq:...:ecrin_bebek:.)
demetak.................23 aralık 2009.................(ha gayreeeeeeetttt.....inşallah olacak)
durudamla.............25 aralık 2009...................:teselli:
dst........................28 aralık 2009 .................:teselli:
sancux.................31 aralık 2009 ...................:teselli:
cnnsnyrt................31 aralık 2009 ..................:teselli:
yasib.....................31 aralık 2009 ..................:teselli:
umut9....................7 ocak 2010 .................:teselli:
magic box..............2 ocak 2010 ..................:teselli:
sheta.....................2 ocak 2010 ...................:teselli:
gülücem..................2 ocak 2010 .................:teselli:
tentation..................4 ocak 2010 .................:teselli:
N83........................4 ocak 2010 ..................:teselli:
grb4.......................7 ocak 2010 ...................:teselli:
kardelen82f.............7 ocak 2010 ...................:teselli:
berkal......................8 ocak 2010 .................:teselli:
Humis.....................5 ocak 2010 .................:teselli:
dyd.........................5 ocak 2010 ..................:teselli:
gündogmadan.........11 ocak 2010..................:teselli:
ozceliksena............11 ocak 2010..................:teselli:
akrep83................16 ocak 2010 ...................:teselli:

AŞILAMAYI BEKLEYENLER :hulya:
iipek34...................?????? 2010
kumsal..................????? 2010
yasimur.................???? 2010
pike......................???? 2010
Kuzunaz.............???? 2010

Son düzenleme:
kızlaaaar benb geldim bakın kendimi yukarı taşıdım maalesef yarın değil aşılama pazartesi olacak 12 ye doğru...yumoşlar 18.5mm civarlarında....arkadan gelenlerin boyutunu sölemedi...bu sefer çok olmaz yaaa en fazla iki diyoryerimseniben...tabi ben inşallah 1 olsun diyorum da..arkadan gelenlerin boyutunu merak ettim ekrana bakmayı da unuttum birini 17 gördüm sadece...ya beni çok umutlandırdı bu...herşey çok iyi gitti hiç umduğum korktuyğum şeyle rolmadı diyo...yüzde kaç tutar dedim %50 %60 tutması lazım dedi:1shok:....ben çok umutlandım kızlar tutmazsa çok üzülecem...neyse yemke yeyip geleyim opt..

Ne güzel cnm çok sevindim. Tek olsun tam olsun değil mi ama.kaydirigubbakcemile5

merhaba sena biliyorum aramızda geçenlerde tatsız bir durum geçti yalnız ben bunu bir kenara bırakmak ve sana bişi sormak istiyorum öncelikle durumunun iyi gitmesine gerçekten sevindim çünki başkalarının iyiliğini isteyen önce kendi iyiliğini ister bence sana maşallah diyorum öncelikle ve umarım herşey dilediğin gibi olur benim sormak istediğim benim çarşamba günü kontrolüm vardı adetimin 7. günüydü 2 tane 9,5 mm ve 10 mm olmak üzere yumurtam vardı tıpkı senin gibi pko luyum bend ebu yüzden arkadan gelenleri banada sölemedi dr um ve iğneye devam et 3 gün daha cumartesi göreyim dedi şimdi senin maşallah 18,5 mm olmuş yumurtaların ya normalde çatlama iğneni olup aşılama olman gerekmiyormu yani aslım merakk ettiğim aşılamayı yapmak için kaç mm olması geekiyor yumurtaların birde dr sana 18,5 mm dediğinde kaçıncı günüdeydin benim botutların endometriumun filan gayet güzel olduğunu söledi dr ama merak ediyorum bunları teşekkürler

hadi hayırlısı cnm, çok sevindim...çok yüksek bir olasılık vermiş doktor..süper haber :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…