- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.721
sancuxcummm inşallah sabretmelerinin meyvasını alırsın güzelimmm
karın ağrın olmamasına sevindim güzel haberler dileklerimle hep dua ediyorumm kızlar şuanda da görümcem ameliyatta sezeryan oluyooo ilk doğumuuu yarabbim bizlerede nasip eyle güzel allahımmm :Saruboceq:
günaydın hanımlaar.sağlılkı günler hepinize geri sayım devam ediyor.gün saymaya devam
kızlar kabus gibi bir rüya gördüm, test günü doktora gidiyorum..bebek yok..benim yumurtalar çatlamamış, kist miyom ne varsa oluşturmuş...zor gebe kalıcakmışım artık..yıkılıyorum resmen, nasıl ağlıyorum mafoldumben
rüyalar ters çıkarmış cnm üzülme.yerimseniben
kızlar kabus gibi bir rüya gördüm, test günü doktora gidiyorum..bebek yok..benim yumurtalar çatlamamış, kist miyom ne varsa oluşturmuş...zor gebe kalıcakmışım artık..yıkılıyorum resmen, nasıl ağlıyorum mafoldumben
aman allahım ne kabus gerçekten..
ama üzülme bencede rüyan tersine çıkacak canımm..bilinç altı işte ne varsa aklımızda yansıtıyorr
sancux cnm senin isim neydi sakıncası yoksa? canan ben bu arada kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar....yaa ben nezle oldumm...iyi gelecek bişeyler bilen varmı..gözüm ve burnum hiç durmadan akıyoooosenağlamasenağlama
kızlaaaar benb geldim bakın kendimi yukarı taşıdım maalesef yarın değil aşılama pazartesi olacak 12 ye doğru...yumoşlar 18.5mm civarlarında....arkadan gelenlerin boyutunu sölemedi...bu sefer çok olmaz yaaa en fazla iki diyoryerimseniben...tabi ben inşallah 1 olsun diyorum da..arkadan gelenlerin boyutunu merak ettim ekrana bakmayı da unuttum birini 17 gördüm sadece...ya beni çok umutlandırdı bu...herşey çok iyi gitti hiç umduğum korktuyğum şeyle rolmadı diyo...yüzde kaç tutar dedim %50 %60 tutması lazım dedi:1shok:....ben çok umutlandım kızlar tutmazsa çok üzülecem...neyse yemke yeyip geleyim opt..
Zeynep cnm.
kızlaaaar benb geldim bakın kendimi yukarı taşıdım maalesef yarın değil aşılama pazartesi olacak 12 ye doğru...yumoşlar 18.5mm civarlarında....arkadan gelenlerin boyutunu sölemedi...bu sefer çok olmaz yaaa en fazla iki diyoryerimseniben...tabi ben inşallah 1 olsun diyorum da..arkadan gelenlerin boyutunu merak ettim ekrana bakmayı da unuttum birini 17 gördüm sadece...ya beni çok umutlandırdı bu...herşey çok iyi gitti hiç umduğum korktuyğum şeyle rolmadı diyo...yüzde kaç tutar dedim %50 %60 tutması lazım dedi:1shok:....ben çok umutlandım kızlar tutmazsa çok üzülecem...neyse yemke yeyip geleyim opt..
MEMNUN OLDUM CNM, İSMİN ÇOK GÜZEL,KIZIM OLURSA KOYMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM İSİMLERDEN BİRİvereliniortak
bende memnun oldum cnm. Inşallah kızın olur da koyarsın adını zeynep.:cüvcüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?