- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
- Konu Sahibi 3MELEKANNESI
-
- #1.741
slm sık sık olmasa da yazıları takip etmeye çalışıyorum,aranıza yeni katıldım. benim de 2. aşılamam tutmadı sanırım 3. yü deneyeceğim,herkesin yaşadığı duygular aynı sanırım ve gerçekten yaşayan anlar...
slm herkese
bende uzun zamandır buradaki arkadaşların yaşadıklarını takip ediyorum.Allah herkese sabır sağlık sıhhat versin.
bende 15 aralıkta aşılama yaptırdım bekliyorum.doktorum adetin geciksin ondan sonra yapalım tahlil dedi bende bu yüzden 4 ocağı bekliyorum.şimdilik her şey yolunda ama yavaş yavaş panik olmaya başladım.Allah hepimizin hakkına hayırlısını versin.
kızlaaaar benb geldim bakın kendimi yukarı taşıdım maalesef yarın değil aşılama pazartesi olacak 12 ye doğru...yumoşlar 18.5mm civarlarında....arkadan gelenlerin boyutunu sölemedi...bu sefer çok olmaz yaaa en fazla iki diyoryerimseniben...tabi ben inşallah 1 olsun diyorum da..arkadan gelenlerin boyutunu merak ettim ekrana bakmayı da unuttum birini 17 gördüm sadece...ya beni çok umutlandırdı bu...herşey çok iyi gitti hiç umduğum korktuyğum şeyle rolmadı diyo...yüzde kaç tutar dedim %50 %60 tutması lazım dedi:1shok:....ben çok umutlandım kızlar tutmazsa çok üzülecem...neyse yemke yeyip geleyim opt..
inşallah canım...senin de hayırlı olsun...listeye ekliyoruma.s.merhaba hanımlar.günlerdir sizleri okuyorum inş.bebişlerimize kavuşuruz.yeni katılıyorum aranıza ilk aşılamamı yaptırdım (aralık 15)inş.allahtan hayırlısı bekliyorum sizler gibi test günümü.ocak 5 gibi belli olur.
senacım bu arada listen harika olmuş ne kdar çoğalmıız öyleeee bide hamile kalanları yanlarına yazabilsek ne kadar moral olur hepimizee
günaydın kızlar nasılsınız hepinizin aşılaması hayırlı olsun inşallah allahın izniyle çok güzel sonuçlar alırsınız kızlar
senacım nasılsın canımmm
kızlar yardımlarınıza ihtiyacım var benim adetim geçti 22 sinde olmam gerekiyordu ama bu bende her zaman olan bişi cumartesi doktora gidicem bebiş yokda adet söktürücüye başlayıp adetimi beklicem ve aşılama için start vericem allahın izniyle şimdi adetin 2.veya3. doktora gidiyoruz kaç günkül ilaç veriyor
adetin kaçıncı günleri yumurta takibine çağırıyor çatlatma iğnesini adetin kaçıncı günü yapıyor aşılama çatlatmadan ne kadar sonra yapılıyor birde bu aşılama fiyatına sperm yıkama işlemi falan dahillmi yoksa ayrı bir ücret alınıyormuu
kızlar kabus gibi bir rüya gördüm, test günü doktora gidiyorum..bebek yok..benim yumurtalar çatlamamış, kist miyom ne varsa oluşturmuş...zor gebe kalıcakmışım artık..yıkılıyorum resmen, nasıl ağlıyorum mafoldumben
merhaba sena biliyorum aramızda geçenlerde tatsız bir durum geçti yalnız ben bunu bir kenara bırakmak ve sana bişi sormak istiyorum öncelikle durumunun iyi gitmesine gerçekten sevindim çünki başkalarının iyiliğini isteyen önce kendi iyiliğini ister bence sana maşallah diyorum öncelikle ve umarım herşey dilediğin gibi olur benim sormak istediğim benim çarşamba günü kontrolüm vardı adetimin 7. günüydü 2 tane 9,5 mm ve 10 mm olmak üzere yumurtam vardı tıpkı senin gibi pko luyum bend ebu yüzden arkadan gelenleri banada sölemedi dr um ve iğneye devam et 3 gün daha cumartesi göreyim dedi şimdi senin maşallah 18,5 mm olmuş yumurtaların ya normalde çatlama iğneni olup aşılama olman gerekmiyormu yani aslım merakk ettiğim aşılamayı yapmak için kaç mm olması geekiyor yumurtaların birde dr sana 18,5 mm dediğinde kaçıncı günüdeydin benim botutların endometriumun filan gayet güzel olduğunu söledi dr ama merak ediyorum bunları teşekkürler
kizlar merhaba, grip icin bol mandilina ya da portakal gribin basinda cok etkili oluyor. sicak tutun kendinizi.
yumurta gunde ortalama ne kadar buyuyor acaba?
senacim bana da doktorum cumartesi 17 mm civari olur dedi ve ayni gun gec vakit catlatma ignesi dedi. igneden 40 saat sonra catlarmis. senammmmmmmm ayni saatlerde olucak asilamamiz inanmiyoum:)) 11.30 benim pazartesi sabahi:)))))))
yaaa çook güzelll umarım hamile kalırsın ...
valla senacım bana doktor aşılama yaptıktan sonra bu ay tutmassa gelecek ay yaparız demişti... hiç %60%50 şans nerdeee...daha yapılırken gelecek aydan bahsetttik acaba baştan mı kaybetmiştimmm kaydirigubbakcemile3
senin adına çok mutlu oldum valla
canım benim olur mu unuttum bile..sadec hassas bi dönemdeyiz olabilir böle şeyler..canım benim benim 7. günü 9,10 ve 11 mm idi...hemen hemen aynıyız yani..12. gün oldu bugün ve boyutu 18.5 ve diğer büyük olan da 17....canım doktordan doktora değişiyo biraz sanırım diğer aşılamamda en büyüğü 19mm olduğunda olmuştum bu yarın yapmayalım dedi aslında yarın 19 u geçer bile ama pazartesi yapalım dedi...en fazla 22mm olması gerekiyomuş sanırım 19mm den sonra yapılıyo bu verilere bakarsak..yanlız mesela bugün son kez yapacam iğneyi 100 ünite oluyodum hep ama bugün 50 yap dedi...yarın akşam 10 da da çatlatma iğnesi olacam 2 adet...bugün e2 hormonuna bakıldı 612 çıktı eğer 1500 den fazla çıkarsa tehlike doğuruyomuş yani yumoşlar dehşet büyüyo ve hayati tehlike bile olyomuş o yüzden iyi çıkmış o da dedi...a.s.
kizlar birazdan aniden cikabilirim misafir bekliyorum kapi calinca kapatirim.
sena catlama igneni ne zaman ve kac saat once olacaksin? yazarsan sevinirim.
kızlaaaar benb geldim bakın kendimi yukarı taşıdım maalesef yarın değil aşılama pazartesi olacak 12 ye doğru...yumoşlar 18.5mm civarlarında....arkadan gelenlerin boyutunu sölemedi...bu sefer çok olmaz yaaa en fazla iki diyoryerimseniben...tabi ben inşallah 1 olsun diyorum da..arkadan gelenlerin boyutunu merak ettim ekrana bakmayı da unuttum birini 17 gördüm sadece...ya beni çok umutlandırdı bu...herşey çok iyi gitti hiç umduğum korktuyğum şeyle rolmadı diyo...yüzde kaç tutar dedim %50 %60 tutması lazım dedi:1shok:....ben çok umutlandım kızlar tutmazsa çok üzülecem...neyse yemke yeyip geleyim opt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?