Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar mutlaka katılın..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hoşgeldin canım...inşallah 3. tutar bu sefer...a.s.

kizlar merhaba, grip icin bol mandilina ya da portakal gribin basinda cok etkili oluyor. sicak tutun kendinizi.
yumurta gunde ortalama ne kadar buyuyor acaba?
senacim bana da doktorum cumartesi 17 mm civari olur dedi ve ayni gun gec vakit catlatma ignesi dedi. igneden 40 saat sonra catlarmis. senammmmmmmm ayni saatlerde olucak asilamamiz inanmiyoum:)) 11.30 benim pazartesi sabahi:)))))))

canım benim hayırlı olsun ekliyorum listeye haber ver bize...a.s.

yaaa çook güzelll umarım hamile kalırsın ...
valla senacım bana doktor aşılama yaptıktan sonra bu ay tutmassa gelecek ay yaparız demişti... hiç %60%50 şans nerdeee...daha yapılırken gelecek aydan bahsetttik acaba baştan mı kaybetmiştimmm kaydirigubbakcemile3
senin adına çok mutlu oldum valla

inşallah canım...senin de hayırlı olsun...listeye ekliyoruma.s.

canım benim iyiyim nolsun...bence git söktürücü al ben gecikince öle yaptım ve aşılamay start verdim canım...a.s.

pkolu arkadaslarda doktorlar daha fazla sans veriyor cunku hamile kalinmasinda engel yumurtlamaydi ee onlarda hazir iki guzel yumurta olunca daha umutlular.

canım beniiiiiiiimmmm.......inşallah tersi çıkacak kuşum hayra yor...dua et...a.s.

kizlar birazdan aniden cikabilirim misafir bekliyorum kapi calinca kapatirim.
sena catlama igneni ne zaman ve kac saat once olacaksin? yazarsan sevinirim.

canım benim olur mu unuttum bile..sadec hassas bi dönemdeyiz olabilir böle şeyler..canım benim benim 7. günü 9,10 ve 11 mm idi...hemen hemen aynıyız yani..12. gün oldu bugün ve boyutu 18.5 ve diğer büyük olan da 17....canım doktordan doktora değişiyo biraz sanırım diğer aşılamamda en büyüğü 19mm olduğunda olmuştum bu yarın yapmayalım dedi aslında yarın 19 u geçer bile ama pazartesi yapalım dedi...en fazla 22mm olması gerekiyomuş sanırım 19mm den sonra yapılıyo bu verilere bakarsak..yanlız mesela bugün son kez yapacam iğneyi 100 ünite oluyodum hep ama bugün 50 yap dedi...yarın akşam 10 da da çatlatma iğnesi olacam 2 adet...bugün e2 hormonuna bakıldı 612 çıktı eğer 1500 den fazla çıkarsa tehlike doğuruyomuş yani yumoşlar dehşet büyüyo ve hayati tehlike bile olyomuş o yüzden iyi çıkmış o da dedi...a.s.

evet kuşuuuuuuuuuummmmmm ben de çok mutlu oldum aynı anda aynı yolda olacaz aynı gün heyecan yaşıcaz ne güzel yaaaaaa.....kuşm yumoşlar günde ortalam 2mm büyüyo am kişiye göre değişebilir..a.s.

yok kuşum ya ne bilecek şans işte...ilki tutmuş olduğu için çok ümitli doktorum...hayırlısı olsun ikimiz için de.....

evet günüm yaaaaaa....inşallah tutar ve 1 olur...a.s.

çok teşekkür ederim sağol hakkını helal et aynı zamanda bu arada bende bu ohss olayından korkuyorum bugünde ciğerlerim ve kalbimin ağrıdığını hissediyorum ama üşütmüşte olabilirm OHSS sendromunu çok araştırdım pko da bu risk yüksek ama çatlama iğnesinden sonra gelişebiliyormuş bende e2 bakmıyor dr um ısrarla gerek görmüyor umut tüp bebek merkezinde oluyorum tedavimi çok ucuz bir yer de değil ama dr çok rahat yani tuhaf geliyor bana bu rahatlığı benimde yarın kontrolüm var tekrar bakalım ne diyecek dr hayırlısı olur inşallah rabbim yardım etsin sanada daha önce yaşadığın durumu yaşatmasın hiç bir zamn kimseye yaşatmasın ilk sayfada anlattığın durumdan sonra bende çoğul gebelikten korkuyorum açıkçası rabbim bizlere hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin

kizlar birazdan aniden cikabilirim misafir bekliyorum kapi calinca kapatirim.
sena catlama igneni ne zaman ve kac saat once olacaksin? yazarsan sevinirim.

günüm yarın gece 10 da olacam...pazartesi 12 ye doğru olursa 38 saat falan ediyo kuşum...a.s.

bu arada listede test günü 23 ve 25 i olan arkadaşlar var bunlardan bir haber var mı umarım olumlu sonuç alırlar ve bizede moral olurlar bu uğurda harcanan maddi manevi her şeye değer umarım

inş. herşey yolunda gider ve tutar.umutsuz yaşanmıyor.bu ay sırayla bir sürü hamile haberi alırız inş.sizleri takip ediyorum tutan arkadaşlara hayırlı olsun bekleyenlere de sabır ve müjdeli haberler cümlemize inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…