Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
açıkçası dengemi iyice bozmak istemiyorum. biraz dinlensin vücudum canım bekleyeyim bakalım.
Düzelir inşallah canım, soğan küründen öncede 2 cm miydi, bana hiç faydası olmamıştı, hatta kullandığım ay daha da beter sancılandım ondan sonra ilaca başlamıştım, hoş ilaçta işe yaramadı ya

soğan küründen önce de vardı ama boyutunu bilmiyorum canım. açıkçası bir daha aynı doktora gitmeyi düşünmüyorum. bir iki ay akışına bırakacağım sanırım...

soğan küründen önce de vardı ama boyutunu bilmiyorum canım. açıkçası bir daha aynı doktora gitmeyi düşünmüyorum. bir iki ay akışına bırakacağım sanırım...
akışına bırakmak iyi gelir inşallah canım bende öyle yaptım gitmiyorum doktora 2 aydır, nasip bakalım takdir mevlanın

Merhaba kızlar nasılsınız ? uzun zaman oldu yazamadım ama takipteyim sizleri benim aralık ayı aşılama tutmadı biliyorsunuz 1 adet dönemi ara verdik bu ay yeniden aşılama olacak iğnelere başladım bugün 8. Gün yarın kontrol var böyle bende durumlar sizler ne yaptınz ? Svltr B bibliyofil_k

Canım hayırlı sabahlar, napayım ben özel birşey yapmıyorum akışına bıraktım aşılama denemek istemedim tekrar tüp bebek içinde müsait değilim malesef yeni ev aldık, bu iş içinde kredi çekmek istemiyorum, bekleyeceğim biraz belki bir kez daha aşılama olurum bir süre daha olmazsa, tüp bebek için acele etmiyorum henüz, inşallah senin aşılama tutar canım hayırlısı ile

hayırlısı olsun inşallah bu ay senden güzel haberler alırız canım. ben bu ay 2 cmlik kist dolayısıyla aşılama yaptıramadım. akışına bıraktım ben de. bu ay ovulasyon testi yapacağım.

Akışına bırakmak da iyi bi bakmışsın gelivermiş bebeğin hayırlısı olsun hepimiz için

hayırlısı olsun inşallah bu ay senden güzel haberler alırız canım. ben bu ay 2 cmlik kist dolayısıyla aşılama yaptıramadım. akışına bıraktım ben de. bu ay ovulasyon testi yapacağım.

İnş çok teşekkür ediyorum ben de çok kullandım ovülasyon testi bende biraz heyecan yaptırıyor o testler ama olsun kullan bnce de

ne kadar akışına bıraktım desem de hep aklımın bir köşesinde. milletin bebeğine özenir oldum

Ahh bilmez miyim canım bu son iki ayda o kadar çok hamile haberi aldım ki insan özeniyor gerçekten elde değil kötü his değil kıskançlık hiç değil bu başka bir şey anlatılmaz yaşanır

Ahh bilmez miyim canım bu son iki ayda o kadar çok hamile haberi aldım ki insan özeniyor gerçekten elde değil kötü his değil kıskançlık hiç değil bu başka bir şey anlatılmaz yaşanır

benim normalde adet döngüm 29 gündür. bu ay soğan küründen dolayı 10 gün gecikme yaşadım. şu an temizlendim 11.günündeyim ne zaman ovulasyon testine başlamalıyım canım?

benim normalde adet döngüm 29 gündür. bu ay soğan küründen dolayı 10 gün gecikme yaşadım. şu an temizlendim 11.günündeyim ne zaman ovulasyon testine başlamalıyım canım?

Canım sana tavsiyem kürlerden uzak dur ben hiç yapmadım çünkü her bünye farklı kimine yarayabilir evet ama kimine de yaramayabilir hormon dengeni bozma derim ovülasyn testine gelince yarından itibaren hergün yap bnm elimde test çok oluyodu internetten alıyodum 50 li falan bi sabah ilk idrarla yapıyodum bide az sıvı tüketip öğleden sonra 3-4 gibi yapıyodum yani bi yandan test yap diğer yandan gün aşırı birliktelik olsun canım

bende predictor 7li var. yarından itibaren başlayayım canım. ilk idrarla değil de öğlen gibi yapayım ben de. teşekkür ederim bir daha bende kür falan yapmayacam.

bende predictor 7li var. yarından itibaren başlayayım canım. ilk idrarla değil de öğlen gibi yapayım ben de. teşekkür ederim bir daha bende kür falan yapmayacam.

Predıctör de kullandım biraz pahalıya gelmişti n11.com da labocuick marka var onlar çok iyi yanında gebelik testi de oluyo hediye memnundum ondan da 50 tane ovü. 3-5 tanede gebelik testi 30 tl gibi bişeydi hadi hayırlısı inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz burda paylaşmak nasip olur müjdeli haberimizi

ne kadar akışına bıraktım desem de hep aklımın bir köşesinde. milletin bebeğine özenir oldum
Canım benim Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, tüp bebekle zorla da olsa hamile kalan birini biliyorum, bunca zaman boşuna üzülmüşüm zamanı varmış diyor, bizde öyle deriz inşallah

Siz sağlıklı mısınız eşinizden kaynaklı mı sadece benim de eşimin sperm az varikosel var bizde iki yıldır deniyoruz olmuyor aşılama mı tüp bebek mi yaptırsak karar veremiyorum Yen'i gideceğiz doktorda onlar duruma göte karar verirler garanti olsun diye tüp bebek düşünüyoruz ama aşılamanın aşamaları nedir nasıl oluyor deneyimlerinizi paylaşır mısımız

Merhaba evet bende bir sıkıntı yok eşimin varikosel ameliyatından önce sperm sayısı 1.5 milyondu ameliyattan 4 ay sonra 6 milyon oldu. Bizde aşılama yaptırmaya karar verdik özelde. Doktorumuz şansınız %10 tutmama ihtimali var tüp yapalım demesine rağmen dinlemedik aşılama için 10-15 milyon sperm lazımmış çünkü. Aşılama zamanı eşimin sperm sayısı 5 milyona düşmüştü ve aşılamamız tutmadı. 1 ay ara verdik. Ve bu hafta itibari ile uzun protokol tüp bebek tedavisine başladık şansımız %65 miş şubat sonunda transfer sağlanır dedi doktorumuz. Hayırlısı hakkımızda. Eğer durumunuz varsa tüp deneyin derim burda kiminle konuşsam aşılaması tutmadı..

Teşekkürler büyük ihtimalle tüp bebek bizimde sayımız 5 milyon düşük Siz nerde tedavi görüyorsunuz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…