Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu cuma günü hürmetine inşallah bu ay hepimize Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bol bol tesbih çekelim.

1000 Ya Evvel okuyalım
Ya Halık Ya Bari Ya Musavvir okuyalım.

Benim aşılamam diğer aya kaldı ama belki bu konu hepimize uğurlu gelir kim bilir. Burdan sonuçlarımızı bildirelim arkadaşlar.

Amin inşallah canım, geç olsun güç olmasın inşallah, hep duam keşke vermeseydin Rabbim dedirmesin, bizler için hayırlı olacaksa, evlatlarımız sağlıklı olacaksa, nasip etsin bir an önce inşallah rabbim. Sen ilk defa mı yaptıracaktın canım aşılama ?

evet bu ay klomen kist yapmış o yüzden gelecek aya kaldı canım. Hayırlısı olsun vardır bir hayır.

Hayırlı günler kızlar, benimde ilk aşılamam ve 10. günüm beklemek kolay değil ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek cuma günü hürmetine
Hayirli gunler cnm rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin emeklerimizin karsiligini aliriz insallah Allah in izniyle

adetliykende muayene olmak istemiyorum bide ben fazla oluyorum biyere gecer die de cekiniyorum bide doktorumda erkek napcam artk mecbur gidecem
Evt canim zorr oluyor ama mecbur muayene oluyoruz sıkıntı yapma canim rahat olmaya bak sen nerede yaptiriyorsun

amin cnm hepimiz guzel haberleri yazariz ins asilamanin tutma ihtimali cok dusuk ama genede denenekde fayda var

yinede normal ilişkiye göre oran daha fazla düşük deyip moralini bozma canım inşallah herşeyin en güzeli olur hepimiz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…