- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Benim ilk ama bilmiyorum çok karışigimSizlerin kacinci asilamasi kizlarr..
Benimde ilk aşılamam bugün 2. GünümSizlerin kacinci asilamasi kizlarr..
Kesinlikle :) ve insallahpozitif düşünelim pozitif görelim :) İnşallah dua etmek ve beklemekten başka bir şey yapamıyoruz
Hayirlisi olsun hakkinda pozitifi gormek dilegiyle :)Benimde ilk aşılamam bugün 2. Günüm
Amin inş cnm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşHayirlisi olsun hakkinda pozitifi gormek dilegiyle :)
Iyi dusun canim rabbim en guzelini ve hayirlisini nasip etsin insallahBenim ilk ama bilmiyorum çok karışigim
Amin hepimiz için inşallah canlarIyi dusun canim rabbim en guzelini ve hayirlisini nasip etsin insallah
Hayırlı günler kızlar, benimde ilk aşılamam ve 10. günüm beklemek kolay değil ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek cuma günü hürmetineSizlerin kacinci asilamasi kizlarr..
Amin inşallah canım, geç olsun güç olmasın inşallah, hep duam keşke vermeseydin Rabbim dedirmesin, bizler için hayırlı olacaksa, evlatlarımız sağlıklı olacaksa, nasip etsin bir an önce inşallah rabbim. Sen ilk defa mı yaptıracaktın canım aşılama ?
Hayirli gunler cnm rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin emeklerimizin karsiligini aliriz insallah Allah in izniyleHayırlı günler kızlar, benimde ilk aşılamam ve 10. günüm beklemek kolay değil ama inşallah rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bu mübarek cuma günü hürmetine
Hayirlisi olsun cnm evet ultrason oluyorSonunda buun adet oldum asilama icin yarin doktora gidiyorum uarin ilaclara baslariz muhtemelen hayirlisi olsun ins adetin 2.gunu domtora gidildiginde vajinal muayene oluyomu
Hayirlisi olsun cnm evet ultrason oluyor
Evt canim zorr oluyor ama mecbur muayene oluyoruz sıkıntı yapma canim rahat olmaya bak sen nerede yaptiriyorsunadetliykende muayene olmak istemiyorum bide ben fazla oluyorum biyere gecer die de cekiniyorum bide doktorumda erkek napcam artk mecbur gidecem
ben rizede oze tip merkezine gidiyorum bi dontor var orda cok iyi dediler batumda tup bebek merkezi felanda varmis bende oyuzden bu doktorla basladim artik hayirlisi cnmEvt canim zorr oluyor ama mecbur muayene oluyoruz sıkıntı yapma canim rahat olmaya bak sen nerede yaptiriyorsun
Hayirlisi olsun artik canim rabbim emeklerini bosa cikarmasinben rizede oze tip merkezine gidiyorum bi dontor var orda cok iyi dediler batumda tup bebek merkezi felanda varmis bende oyuzden bu doktorla basladim artik hayirlisi cnm
Hayirlisi olsun artik canim rabbim emeklerini bosa cikarmasin
amin cnm hepimiz guzel haberleri yazariz ins asilamanin tutma ihtimali cok dusuk ama genede denenekde fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?