Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen canm progestana devam et dedi folik asite de.bende seni merak ettim tam yazacaktm eşine dün supriz yapacaktin nasıl sevinmiştir değildi.

Ben folik asit kullanmadım yarın gidince sorarım adam şok oldu birde işten cagirdim eve geç gelirim demişti kombi calismiyor dedim geldi pastayı görünce şaşırdı hediye paketi ni verdim içinde kalem filan var sanmis çok sevindi ama hâlâ şaşkın gülüp gülüp duruyor

Aynn canm folik asit çok onemliymis ben 3aydir iciyorum...progestana biliyorsun bebeğin daha sağlam tutunması için bir nevi düşük onleyici. Mutlaka doktoruna sor canm...benim Esimde çok mutlu oldu...havalara uçtu..yarın bana yaz olurmu merak ederim...

Ben geçen ay 21 de olmuştum benim 28 güne bir oluyor 4 gün one gelebiliyor 17 si o zaman

Superrrr bi sayı canmm ya şimdi giderek her geçen gün iki katı olacak yaptırdığı iyi olmuş doktora yarın gosterirsin hemen

Sol kasigim da ağrı var geriliyor gibi oluyordu özellikle geceleri goguslerim karıncalaniyor birde iç çamaşırım a su gibi bir akinti geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…