Evet ilk defa .Bir seneden sonra .O yüzden hala inanamıyorumÇok iyi 11.gün maşallah ilk defami hamile kaliyorsun
Kaç yumurtan vardı? Asilamadan sonra ilişki oldumuHa bir de evet iç çamaşırım sürekli ıslaktı işemiş gibi ama ben hepsi psikolojiktr diyorum.Hiçbir zaman pozitif göreceğime inanmadım.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Bir tane vardı aşılamadan sonra oldu ama biz biraz tembellik ettik sadece iki kere oldu. Biri aşılamadan kı gun sonra diğeri de 3 gün önceKaç yumurtan vardı? Asilamadan sonra ilişki oldumu
Tşk ederim canım darısı sizlere olsun .evet ilk aşılamamdımelev cnm çok sevindim hayırlı olsun umut oldun bize.. İLK AŞILAMAN MIYDI CNM ??
Ayyy Can'ım çok sevindim bu hafta hep Mutlu haberler aldık darısı bizlerin başına Allah kucağınıza da almayı nasip etsinKizlar 3.hamileniz allahın izniyle benim idrar testi yaptım 1 dakikada çıktı hemde 5 liralık testten çarşamba doktora gidecem eşime akşam doğum günü sürprizi yapacam paketleyip verecem
Sağolun inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi alirizpelin00 cnm çooookk sevindim ya ne güzel haberler allahım bize de nasip etsin inş ...cnm senin ilk aşılaman mı ve bugün kaçıncı günün çift çizgi çıktı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?