Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde habire canım bişeyler istiyor kilo aldım valla çabuk acikiyorum inşallah bu ay hepimize ugurlu gelecek ikinci hamilemiz oldu darısı başımıza kizlar

Ha bir de evet iç çamaşırım sürekli ıslaktı işemiş gibi ama ben hepsi psikolojiktr diyorum.Hiçbir zaman pozitif göreceğime inanmadım.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.

Ha bir de evet iç çamaşırım sürekli ıslaktı işemiş gibi ama ben hepsi psikolojiktr diyorum.Hiçbir zaman pozitif göreceğime inanmadım.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Kaç yumurtan vardı? Asilamadan sonra ilişki oldumu

Kizlar 3.hamileniz allahın izniyle benim idrar testi yaptım 1 dakikada çıktı hemde 5 liralık testten çarşamba doktora gidecem eşime akşam doğum günü sürprizi yapacam paketleyip verecem

pelin00 cnm çooookk sevindim ya ne güzel haberler allahım bize de nasip etsin inş ...cnm senin ilk aşılaman mı ve bugün kaçıncı günün çift çizgi çıktı ????

Kizlar 3.hamileniz allahın izniyle benim idrar testi yaptım 1 dakikada çıktı hemde 5 liralık testten çarşamba doktora gidecem eşime akşam doğum günü sürprizi yapacam paketleyip verecem
Ayyy Can'ım çok sevindim bu hafta hep Mutlu haberler aldık darısı bizlerin başına Allah kucağınıza da almayı nasip etsin

Ikinci asilamam ilki klomen kullanmıştım kist yapmıştı 5 tane 2 ay sonra bunu yaptırdım. asilama gününü sayarsak bugün 13.gun benim ilk defa çift çizgi gördüm. Bu asilamamda ne klomen ne ıgne ne catlatma ignesi vuruldum doğal oldu sadece asilama yaptı tek yumurtam catladi kendiliğinden 13.gunumde asilama oldum

Ben size demiştim bu ay ugurlu gelecek hepimize peygamber efendimizin doğduğu ay bu ay.ilk hafta bel ağrısı çok oldu kasik agrisi ara ara oldu ilk hafta akinti oldu biraz şimdi çok yok dön iki üç gündür ani ateş basması oluyor bazen goguslerim karıncalaniyor iki gündür aksamlari yemek ten sonra hemen acikiyorum Karnım gurulduyor

BEnim bugün bir iki damla kahverengi lekelenme geldi adetten önce test yapınca hep tedirginlik var .

Ayy çok sewindimm Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinn canim insan dahada umutlaniyo böyle güzel haberleri duyunca insallah bizlerede nasip olurr bau ay uğurlu gelecek bizee [/QUOTE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…