Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim bugün 6. Günüm sanki adet sancısı gibi Arada ağrı giriyor sürekli kasıklarımda batmalar var sizin de mi aynıydı bir de bugün baya bir akıntı olmaya başladı

Merhaba canım benimde çıktı idrarda ağla ağla öldüm sen ne yaptın tekrar gittinmi doktora

Canmm mesajı şimdi okudum cookkk sevndm yaaa...bende bugün doktora gittim küçük olduğu için kese gözükmedi ama kan testinde deger 216 olmuş.cunlmartesi kontrolün var.ama inan cokk sevndm senin adina

Evet sabah 5 liralık testten yaptım 1 dakikada çıktı akşam eşime süpriz yapacam doğum günü hediyesi olarak testi verecem paket yaptim

Gozukmediki canm bisey de demedi c tesi gel bebeği gorelim dedi.adetimi bir gün geçmiş oluyo.sanırım o zaman dort haftalık olacak

P pelin00 tebrik ederim canım çook sevindim :) Demek 3 kişi hamıle kaldı bu ay. İnşaallah sayılarımız artar Rabbım hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere. Benim de ilk aşılamam bugun başladım klomene. Canım aşılama sonrası ilişki oldumu ? Birde senin nezamndır olmuyodu sorun varmıydı ?

Asilamadan sonraki gün ve diğer gün üst üste dedi doktor oldu yani 5 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyordu ikimizde de sorun yok yumurta büyütücü ilaç catlatma olmadim kendi büyüyüp catladi sadece jel kullaniyorum

Selam kızlar ben de bu gece çatlatma iğnemi olcam perşembe günü de aşılama hayırlısıyla tutar inşallah okudum bütün yorumları 3 tane hamile varmış Tebrikler hanımlar darısı başımıza inşallah ugurlu gelsin burası

Sağol Can'ım inşallah çok dinlenemedim Can'ım öğretmenim okula gidiyorum inşallah tutar yaaa büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum

Hadi bakalım hemen gelsin cuma günü bizede haber et.dualarim sizinle...İnsalhh Rabbim güzel sonuç verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…