Merhaba canım benimde çıktı idrarda ağla ağla öldüm sen ne yaptın tekrar gittinmi doktoraCanm merhaba biliyorsun konusmuktuk senden iki gün önce aşılama yapmıştım.eşim 11.gün erken gebelik testi almış ikinci çizgi silik de olsa vardı.sonra kan testi yaptık değer 23.61 di..yanı gebelik var.yarin doktora gitcem kesin birşey diyecek insalhh vardır...sende erken gebelik testi alsana 15tl falan öğrenmiş olursun.
Sağol Can'ım inşallah çok dinlenemedim Can'ım öğretmenim okula gidiyorum inşallah tutar yaaa büyük bir heyecanla cumayı bekliyorumBenim doktorda 15 gün sonra gel dedi o ZMAn çıkar dedi biz 11.gün yaptık çıktı canm bencede yaptır.yada benim gibi erken gebelik testi al eczanede biz ilk öyle yaptık sonuç 15dakika sonra cikiyo.hadi bakalım inslhh güzel sonuç çıkar sana tavsiye ilk günlerde çok dinlen diğer asilamamda hiç dinlenmedim tutmadı.bunda ablam baktı beni bir hafta.dikkat et kendine canm
Canm doktor progesteron a devam et dedimi? Folik asit verdimi?ben yarın gidecem catlayacamHadi bakalım hemen gelsin cuma günü bizede haber et.dualarim sizinle...İnsalhh Rabbim güzel sonuç verecek
İnşallah canım ben de sabırsızlıklaHadi bakalım hemen gelsin cuma günü bizede haber et.dualarim sizinle...İnsalhh Rabbim güzel sonuç verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?