Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar fikrinize ve yardiminiza cok ihtiyacim var. Normalde bu ay asilama yaptiracaktim dr adetininin 2 ya da 3. gunu gel demisti. Bugun 3. gunum ama ilk gun cok hafifti, 2 de sayilabilir yani. Ama ben yarin icin gidip gitmemek konusunda cok kararsizim. Calisiyorum ve gunde 2,5 sa yoldayim. Bidahaki ayi beklersem 15 gunluk tatil donemine denk getirmis olurum ve daha iyi dinlenme imkanim olur, bekleyim mi sizce, yoksa vakit kaybetmeyim mi, bu ay denesem ve tutmazsa onumuzdeki ay tekrar deneyebilir miyim yoksa 1 ay beklemem mi lazim?

Bu ay tutmazsa 1 ay beklemene gerek kalmaz tekrar deneyebilirsin bir sıkıntı çıkmazsa en ıyu zamanı sen bilirsin bu ay zor olur dersen öbür ayı bekle istersen

Mrb arkadasim erteledikçe hep birseyler çıkıyorr vakit kaybetme derim bu ay tutmazsaa bidaha ki aya yaptirirsin neden olmasin asilamani yaptirirsin bi kac gun izin alirsin bende hastanede calisiyorum ve bugun asilamam var iki gun izin aldim yinede en doğru kararı sen bilirsin tabiii

Klomen mi kullandin yoksa iğne mi canim insallah tutar bu arada asilaman

Klomen mi kullandin yoksa iğne mi canim insallah tutar bu arada asilaman
İnşallah canim hepimizinki tutar dualarimiz aynii klomen kullandim doktorum igneye gerek görmedii maliyeti yüksek diyee ilk aşılamam olacak inşallah sen yaptirdinmi aşılamanı

İnşallah canim hepimizinki tutar dualarimiz aynii klomen kullandim doktorum igneye gerek görmedii maliyeti yüksek diyee ilk aşılamam olacak inşallah sen yaptirdinmi aşılamanı
Yok bende klomen kullanıyorum bu ikinci aşılama olacak

Herkese merhaba, ben de pzt asilama yaptirmistim bu sabah kahverengi akintim geldi biraz, hemsireyi aradim iki gun sonra lekelenme normal degil ama yapacak bi sey de yok, cumaya kadar takip et yine konusalim dedi. Icimdeki tum umut da gitti sabah sabah.. Zaten sol tarafimda catlatma ignemden beri agrim vardi, o da cogaldi sanki

Aynen canm progestana devam et dedi folik asite de.bende seni merak ettim tam yazacaktm eşine dün supriz yapacaktin nasıl sevinmiştir değildi.
Aynen canmm yaaa ama ultrason da bebisin gormeden umutlanmak istemiyorum...cumartesi felsefe gorsem
Canm merhaba doktora gittim iyi dedi haftaya çarşamba gel görelim dedi kan tahlili idrar tahlili verdik onlara bakacakmis folik asit verdi günde yarım icecekmisim jele devam

Sizin de mi
Canm merhaba doktora gittim iyi dedi haftaya çarşamba gel görelim dedi kan tahlili idrar tahlili verdik onlara bakacakmis folik asit verdi günde yarım icecekmisim jele devam
sizinde mi asilamadan iki gun sonra kahverengi leke gelmisti? Ben de pzt asilama yaptirdim bugun hakverengi cok az leke geldi, sonra beyaz akintiya cevirdi. Leke gelince baya korktum tutmadi mi diye.

Canm merhaba sana tavsiyem dinlenebileceksen eğer bir daha ki ay yap.çünkü bu ay yaparsan Allah korusun tutmazsa doktorlar bir ay ara veriyo.şubat da yaptırabilirsin tekrar...

Superr canm ya küçük ya daha görünmez.. Acaba neden yarım iç dedi vardır bildiği olsun...cokk sevndm yaa..hadi bakalım sağlıklı bi şekilde büyürde doğuduğunda kucağına almak nasip olur tatlım....

Bilmiyorum ki vardır bir bildiği baktı kist yok dedi rahim duvari iyi dedi artık dikkatli beslenecez ceviz kayısı gibi şeyler yiyorum sende ye 3 ay çok önemli is yapma ağır yapma kasik ağrın varmı bende var doktor normal dedi genişliyor dedi ay çok değişik bir duyguya allahım isteyen herkese versin

Canm benim dün bi kasiklarimda AĞRIDI sandım adett olucam bu sabahta bel ağrısı vardı canm ama hep duyuyordum oluyomus böyle normalmis hadi bakalım bende cokk mutluyum canm hala inanamiyorum

Üstte ismin varya sayfanın başında orda kişisel bilgileri tıkla ora tahmini doğum tarihini yazıyorsun oluyor senin adet tarihin ne zaman

Bebegin tahmini doğum tarihini yazdıktan sonra asagida değişiklikleri kaydet var oraya basınca oluyor

Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederim, onumuzdeki ayi beklemeye karar verdim, bu donemde yaptirirsam cok stresli bi surec olacakti benim icin, hem belki dediginiz gibi dr da ara verecekti tatilim bosa gidecekti, esimde sperm problemi var, bu arada da biraz daha dikkat ederiz, o acidan da iyi olur belki. Allahim hayirlisini nasip etsin. Sizin guzel haberlerinizi bekliyorum. Hamile olanlari okuyunca da cok mutlu oluyoru. Darisi isteyen herkesin basina, tabi hayirlisiyla.

aralık ayın 11 de adet oldum malesef arkadaşlar moralim çok bozuldu 46 gün geçmişti gebe olduğumu sanmıştım ama 11 in sabahı adet oldum bende bu kadar uzun olduğu için doktora gittim neden böyle olduğunu sordum doktor mevsimlerden dolayı dedi baya konuştuk doktorla artık yapmadığım şey kalmadığını söyledim bütün işlemlerimi yaptığım halde nerdeyse 3 yıl olduğunu halen çocuğumun olmadığını söyledim o da daha önce yaptığım bütün tahlilllerimi istedi baktı bu sefer başka doktora gittim eşimine önerdikleri doktra gösterdim herşey düzgün temiz dedi beni göbekten muayene etti aşılama yapmamız gerek dedi ve aşılamya yapmaya karar verdim adetimin ikinci günü gittim doktorla iğne hakkında konuştuk iğne normalde 900 tl filan denildi bide sonrasındaki ikinci iğne de 80 tl filan puregon 900 tl olanı aldık şimdi ayın 12 sinden perşembe gününe kadar kullanacam somra tekrar doktora gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…