- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
Bu ay tutmazsa 1 ay beklemene gerek kalmaz tekrar deneyebilirsin bir sıkıntı çıkmazsa en ıyu zamanı sen bilirsin bu ay zor olur dersen öbür ayı bekle istersenKizlar fikrinize ve yardiminiza cok ihtiyacim var. Normalde bu ay asilama yaptiracaktim dr adetininin 2 ya da 3. gunu gel demisti. Bugun 3. gunum ama ilk gun cok hafifti, 2 de sayilabilir yani. Ama ben yarin icin gidip gitmemek konusunda cok kararsizim. Calisiyorum ve gunde 2,5 sa yoldayim. Bidahaki ayi beklersem 15 gunluk tatil donemine denk getirmis olurum ve daha iyi dinlenme imkanim olur, bekleyim mi sizce, yoksa vakit kaybetmeyim mi, bu ay denesem ve tutmazsa onumuzdeki ay tekrar deneyebilir miyim yoksa 1 ay beklemem mi lazim?
Mrb arkadasim erteledikçe hep birseyler çıkıyorr vakit kaybetme derim bu ay tutmazsaa bidaha ki aya yaptirirsin neden olmasin asilamani yaptirirsin bi kac gun izin alirsin bende hastanede calisiyorum ve bugun asilamam var iki gun izin aldim yinede en doğru kararı sen bilirsin tabiiiKizlar fikrinize ve yardiminiza cok ihtiyacim var. Normalde bu ay asilama yaptiracaktim dr adetininin 2 ya da 3. gunu gel demisti. Bugun 3. gunum ama ilk gun cok hafifti, 2 de sayilabilir yani. Ama ben yarin icin gidip gitmemek konusunda cok kararsizim. Calisiyorum ve gunde 2,5 sa yoldayim. Bidahaki ayi beklersem 15 gunluk tatil donemine denk getirmis olurum ve daha iyi dinlenme imkanim olur, bekleyim mi sizce, yoksa vakit kaybetmeyim mi, bu ay denesem ve tutmazsa onumuzdeki ay tekrar deneyebilir miyim yoksa 1 ay beklemem mi lazim?
Klomen mi kullandin yoksa iğne mi canim insallah tutar bu arada asilamanMrb arkadasim erteledikçe hep birseyler çıkıyorr vakit kaybetme derim bu ay tutmazsaa bidaha ki aya yaptirirsin neden olmasin asilamani yaptirirsin bi kac gun izin alirsin bende hastanede calisiyorum ve bugun asilamam var iki gun izin aldim yinede en doğru kararı sen bilirsin tabiii
İnşallah canim hepimizinki tutar dualarimiz aynii klomen kullandim doktorum igneye gerek görmedii maliyeti yüksek diyee ilk aşılamam olacak inşallah sen yaptirdinmi aşılamanıKlomen mi kullandin yoksa iğne mi canim insallah tutar bu arada asilaman
Yok bende klomen kullanıyorum bu ikinci aşılama olacakİnşallah canim hepimizinki tutar dualarimiz aynii klomen kullandim doktorum igneye gerek görmedii maliyeti yüksek diyee ilk aşılamam olacak inşallah sen yaptirdinmi aşılamanı
Aynen canm progestana devam et dedi folik asite de.bende seni merak ettim tam yazacaktm eşine dün supriz yapacaktin nasıl sevinmiştir değildi.
Canm merhaba doktora gittim iyi dedi haftaya çarşamba gel görelim dedi kan tahlili idrar tahlili verdik onlara bakacakmis folik asit verdi günde yarım icecekmisim jele devamAynen canmm yaaa ama ultrason da bebisin gormeden umutlanmak istemiyorum...cumartesi felsefe gorsem
sizinde mi asilamadan iki gun sonra kahverengi leke gelmisti? Ben de pzt asilama yaptirdim bugun hakverengi cok az leke geldi, sonra beyaz akintiya cevirdi. Leke gelince baya korktum tutmadi mi diye.Canm merhaba doktora gittim iyi dedi haftaya çarşamba gel görelim dedi kan tahlili idrar tahlili verdik onlara bakacakmis folik asit verdi günde yarım icecekmisim jele devam
Kız sende takvimi ekle güzel oluyorCanm benim dün bi kasiklarimda AĞRIDI sandım adett olucam bu sabahta bel ağrısı vardı canm ama hep duyuyordum oluyomus böyle normalmis hadi bakalım bende cokk mutluyum canm hala inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?