Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende puregon 900 kullanıyorum bugünle birlikte 6 gündür kullanıyorum 75 ml den bugün kontrole gidecem bakalım bana ne diyecek

Canm naber nasılsın.. Uyuyamadim bi bakım dedim burdaymişsin
Ben hiç uyuyamiyorum geceleri kasik ağrım oluyor biraz ama gündüz ağrım yok akşam üstü uyumustum ama güzel geçecek inşallah şimdiden bebek malzemeleri bakmaya başladım daha öncede bakiyordumda şimdi daha başka oluyor

Aynı tarihte doğum yapacaz inşallah bakalım cinsiyeti ne olacak esim erkek diyor ben bilmiyorum

Aynı tarihte doğum yapacaz inşallah bakalım cinsiyeti ne olacak esim erkek diyor ben bilmiyorum
Mrb arkadaşlar dun aşılamamı oldum olmayacakmış gibi hissediyo insan birde sizin kasık ağrılarınız ilk günden beri varmıydı nasil gececek bu oniki gün

Pelin00 tebrik ederim.bugun 11.gunum adet oldum sanip 40 kere wcyevgtt cok agrim var oldum.olucam sanki.inanilmaz bir sinir var.isyerinde herkesi parcalicam sanki.birde sivilcem cikti bence adet olucam hic umudum kalmadi artik.siz ne dersiniz?bel ve karin agrisi var.bahsettigin sekilde sanki altima etmisim gibi camasirimda islaklik var

Evet canm kısmet olursa aynı tarihde doğum yapicaz.ama erken daha kıyafet için biraz belli olsun bakarız artık.bu arada benm de yatinca adet olucam gibi kasik agrim var...gerçi normalmis ama yinede korkuyo insan

Benimde çok moralim bozulmustu agrilarim vardı su gibi bir akinti var hala var hele ben çok sinirlendim agliyordum birde idrarda çıkar ama sabah yap çıkıyor o zaman teşekkür ederim inşallah sizinde yuzunuz güler bu derdi çekmeyen bilmez sizleri en iyi biz anlıyoruz bol bol dua et 707 kere günde ya varis çek dua çok önemli rabbim isteyen herkese versin

Evet canm kısmet olursa aynı tarihde doğum yapicaz.ama erken daha kıyafet için biraz belli olsun bakarız artık.bu arada benm de yatinca adet olucam gibi kasik agrim var...gerçi normalmis ama yinede korkuyo insan
Sen kaç tane folik asit alıyorsun? Seninde kan değerlerine baktilar mi idrarda aldilar

ahh kızlar bende aynıyım bugun 13 günüm idrar testi yptım negatif çok üzügünüm yarın adet olmak gerek bklm bu olmazsa tüp bebek demişti doktor acba böle olup olumlu sonuc alan varmı

Kızlar bugün 9.günüm yarın kanda baksam belli olur mu kı çatlatma iğnesi falan olmadım bu arada sadece klomen ve aşılma oldum

Kızlar benim de bugün 9. Gün bu güne kadar baya Ağrı'm vardı ama bugün hiç Ağrı'm yok ama bir haftadır geceleri baya kasık Ağrı'm vardı ben de olmayacak diye çok korkuyorum. Bir de hiç dinlenemedim sürekli iş yaptım bu dönem çok fazla misafirim geldi temizlik hazırlık falan inşallah tutar

Kizlar kan testinde gormeden hic uzulmeyin.14.gun negatif olup 20.gunde pozitif goren var.glcnpembos yarin adet gununse bak bakalim gecikirse bi kac gun sonra kan testi yaptir tekrar

Doktorum bana da 10. Gün kan testi yap dedi ama ben de bekleyecem kızlar pazartesiden önce yapmayacam moralim bozulsun istemiyorum

Umudunuzu kaybetmenin kızlar...Rabbim olamayacak şeyin hayalini kurdurmazmis inanın bu aşılama da hiç umudum yoktu..cunku%15 ihtimal tutma ihtimali var dedi...umudunu kaybetmiştim ama bu ay 11.günde öğrendik. Rabbim sizede nasip eder insalhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…