- 14 Eylül 2015
- 718
- 31.890
- 418
- 34
bende puregon 900 kullanıyorum bugünle birlikte 6 gündür kullanıyorum 75 ml den bugün kontrole gidecem bakalım bana ne diyecekBen de puregon 300 kullandim, gunluk 62,5 la basladim, 50 ye dusurdu doktor. 7 gun igneden sonra 8. Gun catlatma ignemi vurdum. Ama ben puregonu 145 e aldik, hastaneden rapor cikardilar, raporla kutusu 70 e geldi. Asilamadan sonraki gun de progestana basladim. Normalde yuvarlak bi hap, ama bana fitil olarak kullan dedi doktor. Sanirim yan etkisi olmasin diye
bugün onu soracam doktruma bakalım bana da ne diyecek ne yazacakCrinone jel iki kutu 20 lira vermistik
Sana tavsiyem imkanın varsa ilk bir hafta yat sonrada ağır is yapmabugün onu soracam doktruma bakalım bana da ne diyecek ne yazacak
Canm naber nasılsın.. Uyuyamadim bi bakım dedim burdaymişsinSana tavsiyem imkanın varsa ilk bir hafta yat sonrada ağır is yapma
öyle yapmaya çalışacam bakalım rapor verir inşallah doktrm yoksa izin hakkım yok iş yerindenSana tavsiyem imkanın varsa ilk bir hafta yat sonrada ağır is yapma
Ben hiç uyuyamiyorum geceleri kasik ağrım oluyor biraz ama gündüz ağrım yok akşam üstü uyumustum ama güzel geçecek inşallah şimdiden bebek malzemeleri bakmaya başladım daha öncede bakiyordumda şimdi daha başka oluyorCanm naber nasılsın.. Uyuyamadim bi bakım dedim burdaymişsin
Mrb arkadaşlar dun aşılamamı oldum olmayacakmış gibi hissediyo insan birde sizin kasık ağrılarınız ilk günden beri varmıydı nasil gececek bu oniki günAynı tarihte doğum yapacaz inşallah bakalım cinsiyeti ne olacak esim erkek diyor ben bilmiyorum
Benimde çok moralim bozulmustu agrilarim vardı su gibi bir akinti var hala var hele ben çok sinirlendim agliyordum birde idrarda çıkar ama sabah yap çıkıyor o zaman teşekkür ederim inşallah sizinde yuzunuz güler bu derdi çekmeyen bilmez sizleri en iyi biz anlıyoruz bol bol dua et 707 kere günde ya varis çek dua çok önemli rabbim isteyen herkese versinPelin00 tebrik ederim.bugun 11.gunum adet oldum sanip 40 kere wcyevgtt cok agrim var oldum.olucam sanki.inanilmaz bir sinir var.isyerinde herkesi parcalicam sanki.birde sivilcem cikti bence adet olucam hic umudum kalmadi artik.siz ne dersiniz?bel ve karin agrisi var.bahsettigin sekilde sanki altima etmisim gibi camasirimda islaklik var
Sen kaç tane folik asit alıyorsun? Seninde kan değerlerine baktilar mi idrarda aldilarEvet canm kısmet olursa aynı tarihde doğum yapicaz.ama erken daha kıyafet için biraz belli olsun bakarız artık.bu arada benm de yatinca adet olucam gibi kasik agrim var...gerçi normalmis ama yinede korkuyo insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?