Aşılama Aralık ayında aşılama yaptıracklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar kan testinde gormeden hic uzulmeyin.14.gun negatif olup 20.gunde pozitif goren var.glcnpembos yarin adet gununse bak bakalim gecikirse bi kac gun sonra kan testi yaptir tekrar
Bklm cnm ara sıra sol yumurta lıgımda batma oluyor bir kaç gün bekliyorum şimdi hayırlısı bakalım ☺

Canım kan değerlerim iyiymiş sadece idrarda Kum dokuyormusum bol hazır su içsin geçer demiş doktor

Aynen canim ben bufun 40 kere lavaboya gittim.adet oldum sanip oyle agrim olduki aksama dogru da mide bulantisi basladi.kendimi tutcam bakalim pazartesiye kadar.umudunu kaybetmek yok
Bklm cnm ara sıra sol yumurta lıgımda batma oluyor bir kaç gün bekliyorum şimdi hayırlısı bakalım ☺

Canım bugün benim de 11. Günüm ama salı gününden beri kasiklarimda ağrı kalmadı. Başka hiçbir yerim de agrimiyo iyi mi kötü mu bilemedim... Sen ne zaman kan vereceksin?

Canım bugün benim de 11. Günüm ama salı gününden beri kasiklarimda ağrı kalmadı. Başka hiçbir yerim de agrimiyo iyi mi kötü mu bilemedim... Sen ne zaman kan vereceksin?
Benim de bugun asilamanin 4. Gunu. 3 gundur sol tarafimd cok agrim vardi, bugun ogleden sonra gecti agrim, sanki hafif gaz var gibi sadece. Ama akintim cok fazla, o da acaba progestani fitil olarak kullaniyorum o mu eriyip akiyo anlamadim. Ama benim de agri falan kalmadi. Keske hep agrisaydi, boyle agrisiz olunca tutmadi mi diye korkuyorum

Gittin mi kontrole ne dedi doktor?
gittim canm bana ilacın dozunu düşür dedi 50mm yap dedi c.tesi gel dedi bide biraz kistim de varmış 10 taneye yakın plikistler yumurtalarım hepsi onun arkasında kalmış dedi dkt bi tanesi tek öne çıkabilmiş onunda boyu 15,52 mm capındaymış 18-18mm olması gerekiyormuş arkadaşların dediği gibi dokt dedi c.tesi gel ona göre bakacaz ona göre catlatma iğnesi yaparız eğer yumurtam kistin arkasına gitmese ve büyüme olursa bakalım umutluyum inşallah bu sefer olur YÜCE RABBİM isteyen herkese çocuğunu kocağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder İNŞALLAH

Hayırlı cumalar herkese inşallah sizlerde benim gibi en kisa zamanda hamile kalırsınız

Can'ım benim de 10.gün iki gündür çok iyiyim Ağrı'm falan kalmadı crinino jel kullanıyordum dün bitti tekrar almam gerekiyor mu doktorum birşey demedi

Mrb canım benimde bugun 3.günüm benimde ağrılarım geçtii insanın canı sıkılıyoo sanli agrı olmayınca tutmadı hissine kapılıyosun inşallah öyle değildir

Hayırlı cumalar kızlar, inş bu ay hepimizin yüzü güler. Ben de yarın çatlatma iğnesi vurunucam, Pzartesi de aşılama olacak inşaallah.

hayırlı cumalar kızlar bugün aşılamadan sonraki 8. günüm kasıklarım ve belim çooookk ağrıyor.. Dayanamadım bugün test yaptım çift çizgi çıktı çookk net bi şekilde ama acaba çatlatıcı iğneden dolayı mı ?? dün pembemsi bi akıntı gelmişti sizce oldu mu bu defa ???

Ne mutlu sana canim pembe akinti yerlesme kanamasi isareti demekki erken dollenmis normlade 8.gunde cikmio ben 9.gun yaptim negatifti bugun 12.gunum dunden beri agridan oluyorum bel kasik gaz felaket adet olmusm.gibi ama su gibi akinti var 14.gun pazar bakalim pazar gunu test yapica.Isllah hamilesindir

Bel ağrın varsa tutmuştur inşallah benimde ilk hafta bel ağrısı vardı bence 11.gün sabah tekrarla çatlama ignesi etkisi olabilir

inş rabbim hepimize nasip eder kızlar normal gebelik testi yaptığım her gün sabah yapacam bakalım kaybolacak mı yoksa iyice belirginleşecek mi ?? dualarımdasınız hepiniz sizde eksik etmeyin dualarınızdan lütfennn...Bi de benim başta bu kadar ağrım yoktu gittikçe çoğalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…