- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
Bklm cnm ara sıra sol yumurta lıgımda batma oluyor bir kaç gün bekliyorum şimdi hayırlısı bakalım ☺Kizlar kan testinde gormeden hic uzulmeyin.14.gun negatif olup 20.gunde pozitif goren var.glcnpembos yarin adet gununse bak bakalim gecikirse bi kac gun sonra kan testi yaptir tekrar
Canım kan değerlerim iyiymiş sadece idrarda Kum dokuyormusum bol hazır su içsin geçer demiş doktorUmudunuzu kaybetmenin kızlar...Rabbim olamayacak şeyin hayalini kurdurmazmis inanın bu aşılama da hiç umudum yoktu..cunku%15 ihtimal tutma ihtimali var dedi...umudunu kaybetmiştim ama bu ay 11.günde öğrendik. Rabbim sizede nasip eder insalhh...
Superr canm sende bol bol su iç.kan değerlerinin güzel çıkmasına çok sevndm...hadi bakalım insalhh benimde içinde cokk güzel cikarCanım kan değerlerim iyiymiş sadece idrarda Kum dokuyormusum bol hazır su içsin geçer demiş doktor
Bklm cnm ara sıra sol yumurta lıgımda batma oluyor bir kaç gün bekliyorum şimdi hayırlısı bakalım ☺
Asilamanin kacinci gunu ola ak pzt?Aynen canim ben bufun 40 kere lavaboya gittim.adet oldum sanip oyle agrim olduki aksama dogru da mide bulantisi basladi.kendimi tutcam bakalim pazartesiye kadar.umudunu kaybetmek yok
Gittin mi kontrole ne dedi doktor?bende puregon 900 kullanıyorum bugünle birlikte 6 gündür kullanıyorum 75 ml den bugün kontrole gidecem bakalım bana ne diyecek
Pelin00 tebrik ederim.bugun 11.gunum adet oldum sanip 40 kere wcyevgtt cok agrim var oldum.olucam sanki.inanilmaz bir sinir var.isyerinde herkesi parcalicam sanki.birde sivilcem cikti bence adet olucam hic umudum kalmadi artik.siz ne dersiniz?bel ve karin agrisi var.bahsettigin sekilde sanki altima etmisim gibi camasirimda islaklik var
Benim de bugun asilamanin 4. Gunu. 3 gundur sol tarafimd cok agrim vardi, bugun ogleden sonra gecti agrim, sanki hafif gaz var gibi sadece. Ama akintim cok fazla, o da acaba progestani fitil olarak kullaniyorum o mu eriyip akiyo anlamadim. Ama benim de agri falan kalmadi. Keske hep agrisaydi, boyle agrisiz olunca tutmadi mi diye korkuyorumCanım bugün benim de 11. Günüm ama salı gününden beri kasiklarimda ağrı kalmadı. Başka hiçbir yerim de agrimiyo iyi mi kötü mu bilemedim... Sen ne zaman kan vereceksin?
gittim canm bana ilacın dozunu düşür dedi 50mm yap dedi c.tesi gel dedi bide biraz kistim de varmış 10 taneye yakın plikistler yumurtalarım hepsi onun arkasında kalmış dedi dkt bi tanesi tek öne çıkabilmiş onunda boyu 15,52 mm capındaymış 18-18mm olması gerekiyormuş arkadaşların dediği gibi dokt dedi c.tesi gel ona göre bakacaz ona göre catlatma iğnesi yaparız eğer yumurtam kistin arkasına gitmese ve büyüme olursa bakalım umutluyum inşallah bu sefer olur YÜCE RABBİM isteyen herkese çocuğunu kocağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip eder İNŞALLAHGittin mi kontrole ne dedi doktor?
Can'ım benim de 10.gün iki gündür çok iyiyim Ağrı'm falan kalmadı crinino jel kullanıyordum dün bitti tekrar almam gerekiyor mu doktorum birşey demediCanım bugün benim de 11. Günüm ama salı gününden beri kasiklarimda ağrı kalmadı. Başka hiçbir yerim de agrimiyo iyi mi kötü mu bilemedim... Sen ne zaman kan vereceksin?
Mrb canım benimde bugun 3.günüm benimde ağrılarım geçtii insanın canı sıkılıyoo sanli agrı olmayınca tutmadı hissine kapılıyosun inşallah öyle değildirBenim de bugun asilamanin 4. Gunu. 3 gundur sol tarafimd cok agrim vardi, bugun ogleden sonra gecti agrim, sanki hafif gaz var gibi sadece. Ama akintim cok fazla, o da acaba progestani fitil olarak kullaniyorum o mu eriyip akiyo anlamadim. Ama benim de agri falan kalmadi. Keske hep agrisaydi, boyle agrisiz olunca tutmadi mi diye korkuyorum
Ne mutlu sana canim pembe akinti yerlesme kanamasi isareti demekki erken dollenmis normlade 8.gunde cikmio ben 9.gun yaptim negatifti bugun 12.gunum dunden beri agridan oluyorum bel kasik gaz felaket adet olmusm.gibi ama su gibi akinti var 14.gun pazar bakalim pazar gunu test yapica.Isllah hamilesindirhayırlı cumalar kızlar bugün aşılamadan sonraki 8. günüm kasıklarım ve belim çooookk ağrıyor.. Dayanamadım bugün test yaptım çift çizgi çıktı çookk net bi şekilde ama acaba çatlatıcı iğneden dolayı mı ?? dün pembemsi bi akıntı gelmişti sizce oldu mu bu defa ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?